Ny startpakke: tjenester for prissammenligning

På denne siden:

CSS Center

I CSS Center kan du administrere deltakelsen din i programmet for tjenester for prissammenligning. Takket være kjernefunksjonene i CSS Center kan du gjøre følgende:

• Administrasjon:
    • administrere mulighetene dine til å delta i programmet for tjenester for prissammenligning
    • administrere logoen som vises på Google
    • bevise at du er kvalifisert for tjenesten for prissammenligning
    • få tilgang til brukeradministrering spesielt tilpasset tjenester for prissammenligning, blant annet å angi tilgangsrettigheter for tilknyttede Merchant Center-kontoer
  • Administrer selgerporteføljen din:
    • utvide porteføljen din med registreringsfunksjonen for selvbetjente selgere (bytting av MC-konto)
    • holde orden på porteføljen ved hjelp av etiketter og filtre
    • få en helhetlig oversikt over deltakende domener for prissammenligningstjenester og alle tilknyttede Merchant Center-kontoer
    • oppgi ett inngangspunkt for alle tilknyttede MC-kontoer
    • administrere selgernes problemer og vekst i stor skala via samlet diagnostikk, tips og anbefalte fremgangsmåter
  • Administrer produktsidene dine i tjenesten for prissammenligning:
    • forstå problemene som gjør at produktsidene dine i tjenesten for prissammenligning ikke kan vises på Google
    • se alle produktsidene i tjenesten for prissammenligning og resultatene du oppnår med dem

Du finner en oversikt over alle funksjonene i opplæringssenteret for tjenester for prissammenligning og brukerstøtten for CSS Center.

Nyhetsbrev for tjenester for prissammenligning

Nyhetsbrevet for tjenester for prissammenligning er offisiell kommunikasjon som ukentlig sendes til alle tjenester for prissammenligning for å dele viktig informasjon om

• produktoppdateringer
  • nye betaversjoner
  • viktige endringer

For å registrere deg for nyhetsbrevet, fyll ut dette skjemaet.

Education Hub

Education Hub er en plattform utviklet for tjenester for prissammenligning. Ser finner du alle de relevante ressursene for Shopping-annonser (produktformater, grunnleggende kampanjeinformasjon, statistikk, trender osv.) slik at du kan administrere bedriften din effektivt og hjelpe selgere med å skape vekst.

Registreringsprosessen

For å få full tilgang til Education Hub må du fylle ut dette skjemaet for å melde interesse og starte søknadsprosessen for konfidensialitetsavtalen.

Når skjemaet er sendt inn, får du en e-post fra css-nda-request@google.com der du blir bedt om å fullføre prosessen.

Merk: For å få full tilgang til Education Hub må du signere denne konfidensialitetsavtalen, uavhengig av eventuelle tidligere konfidensialitetsavtaler du har inngått med Google.

Gjør deg kjent med brukerstøttebanene

Forskjellige Google-team står klare til å hjelpe, avhengig av hva du trenger.

Bruk denne brukerstøttelinken hvis du har spørsmål om

• kontooverføringer
  • kampanjeimplementering og -endring
  • forespørsler knyttet til markedsplasser for tjenester for prissammenligning
  • feedrevisjoner
  • feedimplementering
  • feedoptimalisering
  • hjelp med å komme i gang
  • samtykke til og fritak fra parallellsporing
  • feilsøking for tjenester for prissammenligning
  • oppdatering av «Fra tjenesten for prissammenligning»-linkene dine

For alle feilsøkingsspørsmål, blant annet om fakturering, Google Analytics, Merchant Center, annonsegjennomganger og gjennomganger i henhold til retningslinjene, kan du kontakte en brukerstøttemedarbeider via direktechat og e-post.

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg øke tilbudsgrensen for selgere eller kontoer for flere klienter (MCA-kontoer)?

Bruk dette skjemaet (delen om brukerstøtte for administratorer) for å be om å øke tilbudsgrensen.

Hvordan kan jeg slå på parallellsporing eller bli fritatt fra parallellsporing?

Du kan be om dette via dette skjemaet delen om samtykke til og fritak fra parallellsporing).
Du kan finne ut mer om parallellsporing for tjenester for prissammenligning her.

Hva er sammenligningsannonser?

Sammenligningsannonser er lansert i 21 land (EØS-landene og Sveits), men vi trenger minst tre tjenester for prissammenligning som konkurrerer i en auksjon, for å kunne vise annonser. Når du velger land, må du være oppmerksom på at noen land kanskje ikke har minst tre tjenester som konkurrerer. Du kan be Google-kontoadministratoren for tjenesten for prissammenligning om mer informasjon.
Du finner mer informasjon om sammenligningsannonser i denne samlingen og denne brukerstøtteartikkelen.
Hvis du er interessert i å kjøre sammenligningsannonser, kan du kontakte Google-kontoadministratoren for tjenesten for prissammenligning for å bli oppført på godkjenningslisten.

Hvordan kan jeg samtykke i eller velge bort remarketing i Displaynettverket eller Shopping-annonser utover generelle søk?

Som standard kan en tjeneste for prissammenligning bare plassere produkter i Shopping-enheten på Googles generelle søkeresultatsider.
Slik registrerer du deg for følgende:
  • remarketing i Displaynettverket
  • Shopping-annonser utover generelle søk (inkludert Shopping-fanen, bildesøk og YouTube)
Bruk dette skjemaet (delen om samtykke til og fritak fra parallellsporing).

Hvordan kan jeg overføre en selger fra en annen tjeneste for prissammenligning til min egen?

Hvis du er administrator for en konto for en tjeneste for prissammenligning, kan du be selgeren om å bytte til tjenesten din via selvbetjeningsalternativet. Finn ut mer om å overføre selgerkontoer mellom tjenester for prissammenligning.

Informasjon om partnerprogrammet for tjenester for prissammenligning

Portalen for tjenester for prissammenligning: Vi har en egen portal for tjenester for prissammenligning. Her kan du
  • finne ut hva programmet for tjenester for prissammenligning handler om
  • ta en titt på fordelene ved å bli partner eller Premium-partner
  • lese suksesshistorier fra selgere som bruker tjenester for prissammenligning
Klikk her for å gå til portalen.
Programmet for prissammenligning: Programmet for partnere for prissammenligning skal være til nytte for både selgere og tjenester for prissammenligning. Disse partnerne har spesialkompetanse som kan gi deg maksimalt utbytte av Shopping-annonsene dine og dermed flere kunder.