Nieuw starterspakket: services voor prijsvergelijking (CSS)

Op deze pagina:

CSS Center

Het CSS Center is een platform waarop u uw deelname aan het CSS-programma kunt beheren. Met de belangrijkste CSS Center-functies kunt u het volgende doen:

• Beheer:
    • Uw deelname aan mogelijkheden van het CSS-programma beheren
    • Uw logo beheren dat wordt getoond op Google
    • Bewijzen dat u in aanmerking komt voor CSS
    • CSS-specifiek gebruikersbeheer toepassen, waaronder toegangsrechten instellen voor gekoppelde Merchant Center-accounts
  • De portfolio van uw verkopers beheren:
    • Uw portfolio uitbreiden met de introductiefunctie voor selfservice-verkopers (schakelen tussen MC-accounts)
    • Uw portfolio ordenen met labels en filters
    • Een totaaloverzicht krijgen van de deelnemende CSS-domeinen en alle gekoppelde Merchant Center-accounts (MC)
    • Via één centraal punt toegang krijgen tot alle gekoppelde MC-accounts
    • De problemen en groei van uw verkopers op schaal beheren via verzamelde diagnostische gegevens, tips en best practices
  • Uw CSS-productpagina's beheren:
    • Inzicht krijgen in problemen waardoor uw CSS-productpagina's niet op Google kunnen worden getoond
    • Alle CSS-productpagina's en de bijbehorende prestaties bekijken

U vindt een overzicht van alle functies in de CSS Education Hub en in het Helpcentrum van CSS Center.

CSS-nieuwsbrief

De CSS-nieuwsbrief is een officieel bericht dat we wekelijks naar alle CSS'en sturen met belangrijke informatie over:

• Productupdates
  • Nieuwe bèta's
  • Belangrijke wijzigingen

Vul dit formulier in om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Education Hub

De Education Hub is een platform dat is ontworpen voor CSS'en. Vanuit de hub heeft u toegang tot alle relevante bronnen voor Shopping-advertenties (zoals productindelingen, basisprincipes van campagnes, inzichten en trends) om uw bedrijf zo goed mogelijk te beheren en verkopers te helpen groeien.

Aanmeldingsprocedure

Voor complete toegang tot de Education Hub vult u dit formulier in om uw interesse aan te geven en de aanvraag voor een geheimhoudingsverklaring (NDA) te starten.

Nadat het formulier is ingediend, krijgt u een e-mail van css-nda-request@google.com om het proces af te ronden.

Opmerking: Voor complete toegang tot de Education Hub moet u deze geheimhoudingsverklaring ondertekenen, ook als u eerder al geheimhoudingsverklaringen voor Google heeft ondertekend.

Kennismaken met supporttrajecten

Afhankelijk van uw probleem zijn er verschillende Google-teams die u verder kunnen helpen.

Gebruik deze supportlink voor vragen over:

• Account overzetten
  • Campagnes implementeren en wijzigen
  • CSS-marktplaatsverzoeken
  • Feedaudits
  • Feedimplementatie
  • Feedoptimalisatie
  • Onboardingsupport
  • Aanmeldingen en vrijstelling van parallelle tracking
  • Problemen met CSS-code oplossen
  • Uw 'via CSS'-links updaten

Voor hulp met alle problemen met onder meer facturering, Google Analytics, Merchant Center, beleidsreviews en advertentiebeoordelingen, neemt u contact op met een supportmedewerker via live chat en e-mail.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de aanbiedingslimiet voor een verkoper of voor een MCA verhogen?

Gebruik dit formulier (gedeelte Beheerderssupport) om een verhoging van de aanbiedingslimiet aan te vragen.

Hoe kan ik parallelle tracking aanzetten of vrijstelling van parallelle tracking krijgen?

Dat vraagt u aan via dit formulier (gedeelte Aanmeldingen en vrijstelling van parallelle tracking).
Klik hier voor meer informatie over parallelle tracking voor CSS'en.

Wat zijn vergelijkingsadvertenties?

Vergelijkingsadvertenties worden gelanceerd in alle 21 landen (de EER en Zwitserland), maar er moeten minimaal 3 CSS'en aan een veiling meedoen om advertenties te kunnen tonen. Houd er als u een land kiest rekening mee dat niet alle landen op dit moment minimaal 3 concurrerende CSS'en hebben. Vraag de Google-accountmanager voor uw CSS om meer informatie.
Ga naar deze presentatie en dit Helpcentrum-artikel voor meer informatie over vergelijkingsadvertenties.
Als u vergelijkingsadvertenties wilt laten lopen, neemt u contact op met de Google-accountmanager voor uw CSS om op de toelatingslijst te komen.

Hoe meld ik me aan- of af voor displayremarketing of Shopping-advertenties buiten het algemene zoeknetwerk?

Standaard kan een CSS alleen producten plaatsen in het Shopping-advertentieblok op de algemene pagina's met zoekresultaten van Google.
Als u zich wilt aanmelden voor:
  • Displayremarketing
  • Shopping-advertenties buiten het algemene zoeknetwerk (waaronder het tabblad Shopping, zoeken met afbeelding en YouTube)
Gebruik dit formulier (gedeelte Aanmeldingen en vrijstelling van parallelle tracking).

Hoe kan ik een verkoper overzetten van CSS A naar mijn CSS?

Als u de beheerder van een CSS-account bent, doet u via de selfservice-optie in het product een aanvraag om een verkoper van een andere CSS naar uw CSS over te zetten. Meer informatie over verkopersaccounts overzetten tussen services voor prijsvergelijking

Informatie over het CSS-partnerprogramma

CSS-portal: We hebben een speciale portal voor services voor prijsvergelijking. Daar kunt u dit doen:
  • Meer te weten komen over het CSS-programma
  • Ontdekken welke voordelen u als partner of premium partner krijgt
  • Succesverhalen ontdekken van verkopers die met CSS'en werken
Klik hier om toegang te krijgen tot de CSS-portal.
CSS-programma: Ons partnerprogramma voor prijsvergelijking biedt voordelen voor zowel CSS'en als verkopers. Partners voor prijsvergelijking zijn specifiek getraind om u te ondersteunen bij uw bedrijfsgroei door Shopping-advertenties optimaal te benutten.