Ny startpakke: prissammenligningstjenester (CSS, Comparison Shopping Services)

På denne side:

CSS Center

CSS Center er en platform, hvor du kan administrere din deltagelse i CSS-programmet. Kernefunktionerne i CSS Center giver dig mulighed for at gøre følgende:

• Administration:
    • Administrer din deltagelse muligheder i CSS-programmet
    • Administrer dit logo, der vises på Google
    • Bevis, at du er CSS-kvalificeret
    • Anvende CSS-specifik brugeradministration, herunder indstilling af adgangsrettigheder for tilknyttede Merchant Center-konti
  • Administrer dine sælgeres portefølje:
    • Udvid din portefølje med selvbetjeningsfunktioner til onboarding af sælgere (skift af Merchant Center-konti)
    • Få styr på din portefølje med etiketter og filtre
    • Få et holistisk overblik over deltagende CSS-domæner samt alle tilknyttede Merchant Center-konti (MC)
    • Angiv et enkelt indgangspunkt for alle tilknyttede MC-konti
    • Administrer dine sælgeres problemer og vækst i stort omfang via samlet diagnostik, tips og bedste praksis
  • Administrer dine CSS-produktsider:
    • Forstå problemer, der gør, at dine CSS-produktsider ikke vises på Google
    • Se alle CSS-produktsider og deres effektivitet

Du finder en oversigt over alle funktioner i CSS-uddannelsescenteret og i Hjælp til CSS Center.

CSS-nyhedsbrev

CSS-nyhedsbrevet er en officiel kommunikation, der sendes på ugentlig basis til alle CSS'er med henblik på at dele vigtige oplysninger, der omfatter:

• Produktopdateringer
  • Nye betaversioner
  • Vigtige ændringer

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet ved at udfylde denne formular.

Education Hub

Education Hub er en platform, der er designet til CSS'er, hvor du kan få adgang til alle relevante ressourcer for Shopping-annoncer (produktformater, grundlæggende oplysninger om kampagner, indsigt, tendenser osv.), så du kan administrere din virksomhed på den bedst mulige måde og hjælpe sælgere med at vokse.

Tilmeldingsproces

Hvis du vil have fuld adgang til Education Hub, skal du udfylde denne formular for at angive interesse og påbegynde ansøgningsprocessen for fortrolighedsaftalen.

Når formularen er indsendt, modtager du en mail fra css-nda-request@google.com om at gennemføre processen.

Bemærk! For at få fuld adgang til Education Hub skal du underskrive denne fortrolighedsaftale, uanset om du tidligere har underskrevet en fortrolighedsaftale med Google.

Bliv fortrolig med supportstier

Afhængigt af dit problem kan forskellige Google-teams hjælpe dig videre.

Brug dette supportlink til forespørgsler vedrørende:

• Kontoflytninger
  • Kampagneimplementering og -ændring
  • CSS Marketplace-anmodning
  • Gennemgang af feed
  • Implementering af feed
  • Optimering af feed
  • Support til onboarding
  • Fritagelse for Parallel Tracking og tilvalg
  • Fejlfinding til CSS'er
  • Opdater dine "Efter CSS"-links

Hvis du har spørgsmål om fejlfinding, herunder fakturering og fakturaer, Google Analytics, Merchant Center samt politik- og annoncegennemgang, kan du tale med en supportrepræsentant via livechat og mail.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg øge tilbudsgrænsen for en sælger eller for en MCA?

Brug denne formular (sektionen Administratorsupport) til at anmode om at få sat grænsen for tilbud op.

Hvordan aktiverer jeg Parallel Tracking eller fritages fra Parallel Tracking?

Anmod om det via denne formular (sektionen Parallel Tracking-fritagelse og -tilvalg).
Du kan få flere oplysninger om Parallel Tracking for CSS'er ved at klikke her.

Hvad er sammenligningsannoncer?

Sammenligningsannoncer (CLA, Comparison Listing Ads) lanceres i alle 21 lande (EØS+CH), men vi skal have mindst 3 CSS'er, der deltager i en auktion for at kunne vise annoncer. Når du vælger et land, skal du være opmærksom på, at det ikke er alle lande, der har mindst 3 CSS'er, der konkurrerer i øjeblikket. Du kan få flere oplysninger ved at spørge din Google-kontomanager for CSS'en.
Du kan få flere oplysninger om CLA i dette dokument og i denne artikel i Hjælp.
Hvis du er interesseret i at bruge CLA, skal du kontakte din Google-kontomanager for CSS for at komme på tilladelseslisten.

Hvordan tilvælger eller fravælger jeg displayremarketing eller Shopping-annoncer ud over generel søgning?

Som standard kan en CSS kun placere produkter i Shopping-enheden på Googles generelle søgeresultatsider.
Sådan tilvælger du:
  • Displayremarketing
  • Shopping-annoncer andre steder end i generisk søgning (herunder på fanen Shopping, i billedsøgning og på YouTube)
Brug denne formular (sektionen Parallel Tracking-fritagelse og -tilvalg).

Hvordan flytter jeg en sælger fra CSS A til min CSS?

Hvis du er administrator for en CSS-konto, kan du anmode sælgeren om at skifte fra en anden CSS til din CSS via selvbetjeningsfunktionen. Se, hvordan du skifter sælgerkonti mellem prissammenligningstjenester.

Oplysninger om CSS-partnerprogram

CSS-portal: Vi har en særskilt portal til prissammenligningstjenester. Med den kan du:
  • Finde ud af, hvad CSS-programmet er
  • Se fordelene ved at blive Partner eller Premium Partner
  • Læse succeshistorier om sælgere, der arbejder med CSS'er
Klik her for at få adgang til CSS-portalen.
CSS-program: Vores program for prissammenligningstjenester, der samarbejder med Google, er designet til at komme både CSS'er og sælgere til gode. Prissammenligningstjenester, der samarbejder med Google, er uddannet specifikt til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Shopping-annoncer og på den måde skabe vækst i din virksomhed.