Retningslinjer om forfalskede produkter på sammenligningssider for produkter

Disse retningslinjene gjelder for oppføringer på sammenligningssider for produkter. Finn ut mer om retningslinjene for Shopping-annonser.

Retningslinjene våre

Google tillater ikke salg eller oppføring av forfalskede produkter. Forfalskede varer inneholder en logo eller et varemerke som er identisk med, eller har store likheter med, et annet varemerke. Bestemte merkevareelementer etterlignes for at produktene skal fremstå som ekte produkter fra eieren av varemerket.

Disse retningslinjene gjelder for innholdet i de kostnadsfrie oppføringene dine og på nettstedet ditt.

Hvis du er bekymret for at kostnadsfrie oppføringer eller forhandlere legger til rette for salg av forfalskede varer på Google, kan du sende inn en klage.

Eksempler på ting som ikke er tillatt

Forfalskede produkter

produkter som beskrives som falske, forfalskninger, etterligninger, imitasjoner, kloner, kopier eller lignende med referanse til et varemerke, hvor hensikten er å fremstille produktene som ekte produkter fra varemerkeeieren

falske produkter som etterligner merkevareelementer i et forsøk på å fremstille produktene som ekte

Eksempler: uekte produkter utstyrt med merker eller logoer for et varemerkenavn

Merk: Hvis produktet ditt ikke blir godkjent, eller hvis sammenligningssidene for produktet eller Merchant Center-kontoen din berøres, kan du snakke med kundekontakten for teknisk støtte.