Politikker vedrørende forfalskede produkter for CSS-produktsider

Denne politik gælder for fortegnelser på CSS-produktsider. Få flere oplysninger om politikkerne for Shopping-annoncer

Vores politik

Google forbyder salg og visning af kopiprodukter. Forfalskede varer er udstyret med et varemærke eller logo, der er identisk med eller i det væsentlige ikke kan skelnes fra en andens varemærke eller logo. De efterligner produktets brandelementer i et forsøg på at udgive sig for at være ægte produkter fra brandindehaveren.

Denne politik gælder for indholdet i dine gratis fortegnelser og på dit website.

Indsend en klage, hvis du har mistanke om, at gratis fortegnelser eller forhandlere fremmer salg af kopivarer på Google.

Eksempler på, hvad der ikke er tilladt

Kopiprodukter

Produkter, der beskrives som kopier, efterligninger, imitationer, kloner, falske produkter eller lignende ved henvisning til et brandnavn i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt tilhørende brandindehaveren

Uægte produkter, der efterligner brandelementer i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt

Eksempler: uægte produkter med brandnavnets etiketter eller logoer

Bemærk! Kontakt din Technical Account Manager, hvis dit produkt er blevet afvist, eller hvis dine CSS-produktsider eller din Merchant Center-konto er påvirket.