Beleid tegen misbruik van het netwerk voor gratis vermeldingen voor CSS-productpagina's

Dit beleid is alleen van toepassing op de mogelijkheid in het CSS-programma waarmee CSS'en CSS-productpagina's op Google kunnen weergeven. Ga naar de Merchant Center-pagina voor meer informatie over het Shopping-beleid.

Ons beleid

Google wil dat gratis vermeldingen nuttig, gevarieerd, relevant en veilig zijn voor klanten. Daarom staan we het volgende niet toe:

• Schadelijke content
  • Sites die weinig meerwaarde bieden aan klanten en voornamelijk gericht zijn op het verhogen van verkeer
  • Sites die oneerlijk positievoordeel proberen te behalen
  • Sites die proberen ons controleproces te omzeilen

Ons beleid is opgesteld om een geweldige gebruikerservaring te bieden. We hebben handhavingssystemen en -processen ontwikkeld om content te vermijden die niet voldoet aan deze kwaliteitseisen. We nemen alle pogingen om onze beoordelingsprocessen te misleiden of omzeilen uiterst serieus. Pak het dus eerlijk aan.

Voorbeelden van wat niet is toegestaan

Schadelijke of ongewenste software

Schadelijke software of malware die een computer, apparaat of netwerk kan beschadigen of ongeautoriseerde toegang tot een computer, apparaat of netwerk kan verkrijgen.

• Bijvoorbeeld: computervirussen, ransomware, wormen, Trojaanse paarden, rootkits, keyloggers, dialers, spyware, valse beveiligingssoftware en andere schadelijke programma's.

Vermeldingen die het Google-beleid tegen ongewenste software schenden.

Bijvoorbeeld: onduidelijkheid over de functies die de software biedt of over de gevolgen als de software wordt geïnstalleerd, er geen Servicevoorwaarden of een licentieovereenkomst voor eindgebruikers wordt geleverd, software of applicaties bundelen zonder dat de gebruiker hiervan weet, wijzigingen aanbrengen in het systeem zonder toestemming van de gebruiker, het gebruikers moeilijk maken de software te deactiveren of te verwijderen, niet correct gebruikmaken van openbaar beschikbare Google API's als er met services of producten van Google wordt gewerkt. Meer informatie over het Google-beleid tegen ongewenste software

Content van weinig waarde

Producten die voornamelijk zijn bedoeld om advertenties of promotiecontent te tonen.

• Bijvoorbeeld: verkeer sturen (via arbitrage of anderszins) naar bestemmingen met meer advertenties dan de originele content, weinig of geen originele content of overmatig veel advertenties.

CSS-productpagina's waarop verkopers worden weergegeven waar niet alle klanten een product kunnen kopen.

Content die uit een andere bron is gekopieerd zonder waarde toe te voegen, zoals originele content of meer functionaliteit.

• Bijvoorbeeld: content uit een andere bron mirroren, framen of automatisch verzamelen.

Landingspagina's die uitsluitend zijn ontworpen om klanten ergens anders naartoe te sturen.

Een oneerlijk voordeel verkrijgen

Het Google Netwerk gebruiken om een oneerlijk verkeersvoordeel te verkrijgen.

• Bijvoorbeeld: Klikken en vertoningen die worden gegenereerd wanneer een CSS op eigen vermeldingen klikt of die zijn gegenereerd door automatische kliktools, andere verkeersbronnen, robots of andere misleidende software, plus dubbele vermeldingen.
Het Google Netwerk misbruiken

Proberen de systemen en processen van Google te omzeilen of te verstoren.

• Bijvoorbeeld: Cloaking, gebruik van dynamische DNS om te schakelen tussen pagina's of producten, productgegevens of sitecontent manipuleren om onze geautomatiseerde systeemcontroles te omzeilen, de crawlertoegang tot landingspagina's beperken. Meer informatie over Google Zoeken Essentials
Dit beleid is alleen van toepassing op het CSS-programma waarmee CSS'en CSS-productpagina's kunnen promoten op Google. Ga naar de Merchant Center-pagina voor meer informatie over het Shopping-beleid.