Urigtige oplysninger

Denne politik gælder kun for muligheden i CSS-programmet, der tillader CSS'er at vise CSS-produktsider på Google. Du kan se andre Shopping-politikker på siden Merchant Center.

Vores politik

Google vil gerne undgå, at kunderne føler sig vildledt af indholdet i dine gratis fortegnelser. Derfor kræver vi åbenhed og ærlighed, så kunderne får de nødvendige oplysninger til at kunne træffe velovervejede beslutninger. Derfor tillader vi ikke:

• Fortegnelser, der beder kunderne om at påbegynde et køb eller en download eller på anden måde forpligte sig uden først at angive alle relevante oplysninger og indhente kundens udtrykkelige samtykke.
  • Fortegnelser, der fremstiller dig eller dine produkter på en unøjagtig, urealistisk eller uærlig måde.

Få flere oplysninger om, hvordan du skaber tillid blandt dine kunder

Eksempler på, hvad der ikke er tilladt

Udeladelse af relevante oplysninger

Udeladelse af vigtige oplysninger ved promovering af indhold til fordel for velgørende eller politiske organisationer.

• Eksempler: Manglende visning af et skattefritagelsesnummer for bidrag til velgørenhed eller udeladelse af oplysninger om, hvorvidt bidrag til politiske organisationer er skattefritaget eller ej
Ikke-tilgængelige fortegnelser

Promovering af produkter eller kampagnetilbud, der ikke er tilgængelige for brugerne.

• Eksempler: Visning af produkter, der ikke er på lager, promoverer et tilbud, der ikke længere er aktivt, en opfordring til handling i en kampagne, det ikke er nemt at finde frem til på landingssiden
Vildledende eller urealistiske fortegnelser

Fremsættelse af urigtige påstande om din identitet, dine kvalifikationer eller det viste produkt.

• Eksempler: Angivelse af at være autoriseret forhandler af en vare uden at være det, anvendelse af et brandnavn for at opnå trafik til et andet produkt på websitet

Brug af falske påstande eller påstande, der stiller kunden et usandsynligt resultat i udsigt som det mest sandsynlige resultat (også selvom det usandsynlige resultat kan være teoretisk muligt).

• Eksempler: "Mirakelkure" for medicinske lidelser, ekstremt vægttab ved brug af slankeprodukter

Falsk tilkendegivelse af tilknytning til eller anbefaling fra andre personer, organisationer, produkter eller tjenester.

• Eksempler: Misvisende brug eller efterligning af offentlige websites, stempler, godkendelser eller navne på bureauer

Fortegnelser, der promoverer skadelige sundhedsrelaterede påstande, eller indhold, der er relateret til en aktuel, alvorlig sundhedskrise og er i strid med pålidelig, videnskabelig konsensus.

• Eksempler (ikke-udtømmende): Opfordring til ikke at lade sig vaccinere, benægtelse af eksistensen af sygdomme såsom AIDS eller COVID-19 og behandling af homoseksualitet

Fremsættelse af påstande, der kan påvises at være falske og i væsentlig grad kan underminere deltagelse i eller tillid til en valgproces eller demokratisk proces.

• Eksempler (ikke-udtømmende): Oplysninger om offentlige afstemningsprocedurer, kvalificering af politiske kandidater på baggrund af alder eller fødested, valgresultater, ukorrekte påstande om, at en offentlig person er død eller har været involveret i en ulykke
Uacceptabel forretningspraksis

Fortielse af eller fejlagtige oplysninger om virksomheden eller produktet.

• Vær opmærksom på, at vi gennemgår oplysninger fra adskillige kilder, herunder kampagne, website, konti og tredjeparter, når vi afgør, om en sælger eller et website er utroværdig
  • Eksempler: Opfordring til indbetaling af penge eller afgivelse af oplysninger under falske eller uklare forudsætninger; angivelse af en falsk identitet, et falskt virksomhedsnavn eller falske kontaktoplysninger; opkrævning af betaling for produkter, der normalt er gratis; "phishing" for at opnå kundeoplysninger

Svindel af kunder ved at skjule eller give fejlagtige oplysninger om din virksomhed, dit produkt eller din tjeneste.

• Eksempler: At efterligne brands eller virksomheder ved at henvise til eller ændre brandindholdet i fortegnelserne, webadressen eller destinationerne eller at give sig ud for at repræsentere brandet eller virksomheden i forbindelse med kundeinteraktioner
  • Eksempler: At tilskynde kunder til at indbetale penge eller afgive oplysninger via en fiktiv virksomhed, der ikke har kvalifikationer eller kapacitet til at levere de viste produkter

CSS-produktsider og/eller sælgere, der præsenteres på CSS-produktsider, og som bruger "phishing"-teknikker til at indsamle kundeoplysninger.

• Eksempler: Websites, der narrer kunderne til at afsløre personlige oplysninger ved at efterligne en betroet forhandler

Vi kan skride ind over for dit CSS Center på baggrund af f.eks. negative lovmæssige advarsler, forlig eller afgørelser vedrørende en CSS' forretningspraksis eller direkte klager fra virksomheder og andre juridiske enheder i forbindelse med personefterligning.

Vi ser med stor alvor på overtrædelser af denne politik og betragter dem som grove. En grov overtrædelse af vores politikker er en overtrædelse, der er så alvorlig, at den er ulovlig eller kan være skadelig for vores kunder. Når vi skal afgøre, om en CSS eller destination overtræder denne politik, gennemgår vi oplysninger fra flere kilder, bl.a. dit produkt, dit website, dine konti og kilder fra tredjeparter. Hvis vi finder overtrædelser af denne politik, suspenderer vi dit CSS Center uden forudgående varsel, og du vil ikke kunne deltage i vores fortegnelser med indhold igen.

Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politik, kan du indsende en appel med en forklaring (se et link til en vejledning nederst på siden). Vi genopretter kun konti i de tilfælde, hvor det virkelig er berettiget, og når der er god grund til det, så det er vigtigt, at du tager dig god tid og er grundig, nøjagtig og ærlig. Få flere oplysninger om suspenderede konti og appelprocessen.

Bemærk! Kontakt din Technical Account Manager, hvis dit produkt er blevet afvist, eller hvis dine CSS-produktsider eller din Merchant Center-konto er påvirket.