CPP-linkki [cpp_link]

Kun käyttäjät klikkaavat hintavertailupalvelun tuotesivuasi (CPP), heidät ohjataan kyseisen tuotteen laskeutumissivulle verkkosivustollasi. CPP-linkki [cpp_link] ‑määritteellä voit määrittää sivun URL-osoitteen.

Tästä kuvasta näet, miten voit valita hintavertailupalvelun tuotesivun Google Hausta.

Sisällys

Käyttö

Required Pakollinen jokaiselle tuotteelle

Jos lisäät vain CPP-linkki [cpp_link] ‑määritteen lisäämättä myös CPP-mobiililinkki [cpp_mobile_link] ‑määritettä, kaikki tietokoneen ja mobiililaitteiden käyttäjät ohjataan määritteessä ilmoitetulle laskeutumissivulle.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan. Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja lähetetään englanniksi.

Tyyppi URL (sis. http tai https), vain ASCII-merkkejä, RFC 3986:n mukainen
Rajoitukset 1–2 000 merkkiä
Toistuva kenttä Ei

Saat lisätietoja CSS APIn datan muotoilusta tutustumalla CSS API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Seuraavien vaatimusten pitää täyttyä, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme CPP:si ja ilmoitamme asiasta CSS Centerissä.

• Varmista, että CPP on mobiiliystävällinen. Varmista, että lisäämäsi linkki toimii tietokoneella ja mobiililaitteilla. CPP-linkin on täytettävä tämä vaatimus, vaikka käyttäisit myös CPP-mobiililinkki [cpp_mobile_link] ‑määritettä.
  • Osoitteen alussa on oltava http tai https ja sen on oltava RFC 3986 ‑yhteensopiva. Esimerkiksi: https://www.example.com/writing/fiji-pens.
  • Käytä vahvistettua verkkotunnustasi. Varmista, että käytät verkkotunnusta, jonka vahvistit luodessasi tilin.
  • Varmista, että Google voi indeksoida URL-osoitteesi. Tarkista esimerkiksi, että robots.txt-tiedostosi on määritetty oikein. Lue lisää robots.txt-tiedostoista.
  • Korvaa symbolit tai välilyönnit URL-koodaussääntöjen mukaisilla muodoilla. Jos URL-osoitteesi sisältää esimerkiksi et-merkin (&), käytä sen tilalla koodia %26.

• Salli käyttäjien katsoa tuotesivuasi ilman rekisteröitymistä, kirjautumista tai muuta toimintaa. Varmista, että käyttäjät näkevät CPP:si heti, kun he klikkaavat tuotesivun linkkiä.
  • Lisää vain yksi määrite tuotetta tai tuoteversiota kohti. Jos lisäät samalle tuotteelle useita linkkimääritteitä, vain yhtä niistä käytetään.
  • Käytä lain vaatimia uudelleenohjauksia. Joissakin tuotteissa paikalliset lait voivat vaatia, että käyttäjät ohjataan erilliselle sivulle ennen tuotesivua. Käyttäjien on ehkä vahvistettava ikänsä ennen kuin he voivat käyttää sivustoasi. Varmista, että tämän sivun jälkeen avautuva tuotesivu on kaikkien edellä mainittujen ohjeiden mukainen.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä vakaata URL-osoitetta. Ilmoitetun URL-osoitteen ei tulisi muuttua, ellei laskeutumissivua siirretä. Älä käytä esimerkiksi URL-osoitteita, joissa on aikaleimoja tai osia, jotka voivat muuttua aina, kun lähetät tuotetietojasi. Kun muutat URL-osoitettasi, laskeutumissivusi on arvioitava ja indeksoitava. Tämä prosessi voi aiheuttaa tarpeetonta kuormitusta palvelimillesi.
  • Valitse ennakkoon oikea versio. Kun linkität laskeutumissivulle, valitse oikea tuoteversio. Käyttäjät, jotka näkevät täsmälleen saman tuotteen, jota he ovat klikanneet, ostavat sen todennäköisemmin. Muista kuitenkin lisätä version tiedot asianmukaisilla määritteillä, kuten väri [color], koko [size] ja ikäryhmä [age_group].
  • Käytä CPP-mobiililinkki [cpp_mobile_link] ‑määritettä, jos sinulla on erillinen mobiililaitteille suunniteltu laskeutumissivu. Lue lisää mobiililinkistä.
  • Käytä mahdollisimman vähän uudelleenohjauksia. Uudelleenohjaukset pidentävät tuotteen klikkaamisen ja laskeutumissivun latautumisen välistä aikaa. Pitkät latausajat heikentävät käyttökokemusta.
  • Estä virheet varmistamalla, että kaikki uudelleenohjaukset kuuluvat samaan vahvistettuun verkkotunnukseen.