Retningslinjer for innhold brukere har bidratt med på Maps

Google vil at du enklere skal kunne utforske verden rundt deg. På plattformene våre er det mye innhold brukerne selv har bidratt med. Hensikten med dette innholdet er at det skal bli enklere for deg å se og utforske steder både i nærheten og over hele verden. Vi gjør vårt ytterste for å påse at innhold som tredjeparter publiserer, er nyttig, og at det gjenspeiler den verdenen brukerne våre utforsker.

Vi har utarbeidet disse retningslinjene for innhold brukerne bidrar med på Maps, for å sikre at alle som ser på brukergenerert innhold, skal få nyttige og positive opplevelser. I disse retningslinjene forklarer vi viktige forskjeller mellom hvordan vi håndterer innhold i ulike formater, og hvordan vi behandler upassende innhold. Vi presenterer i tillegg de nødvendige kriteriene som må innfris for at bilder og videoer skal kunne publiseres på Google-plattformene.

Alle bidrag må være basert på reelle opplevelser og opplysninger. Som eksempler på det vi anser som brudd på retningslinjene våre, kan vi nevne innhold som bevisst er forfalsket, kopierte eller stjålne bilder, usaklige anmeldelser, ærekrenkende språk, personlige angrep samt uriktig eller unødvendig innhold. Hvis du ser denne typen atferd, ber vi deg rapportere det.

Vi forbeholder oss retten til å deaktivere brukergenererte bidrag for individuelle bedriftsprofiler og -kategorier, for å hindre uriktig bruk. Vi forbeholder oss også retten til å deaktivere brukergenererte bidrag for individuelle bedriftsprofiler og -kategorier, for å hindre uriktig bruk. Vi forbeholder oss dessuten retten til å fjerne innhold som er i strid med retningslinjene eller vilkårene for bruk, og til å suspendere eller slette kontoer med overtredelser.

Retningslinjene kan bli oppdatert fra tid til annen, så du bør sjekke dem med jevne mellomrom.