Politik vedrørende indhold leveret af Maps-brugere

Hos Google har vi en målsætning om at hjælpe dig med at opdage og opleve verden omkring dig. Indhold, der leveres af brugere, har til formål at forbedre din oplevelse, både når du søger efter forhåndsindtryk af steder eller vil udforske steder nærmere – uanset om de ligger i nærheden eller et helt andet sted på kloden. Vi strækker os langt for dels at sikre, at indhold, der udgives af tredjepartsbidragydere, er anvendeligt og afspejler den verden, vores brugere udforsker.

Vi har udarbejdet disse indholdspolitikker for indhold, der leveres af Maps-brugere, for at sikre, at alle, der ser brugergenereret indhold, får en positiv og nyttig oplevelse. I disse politikker forklarer vi de vigtige forskelle med hensyn til, hvordan vi håndterer indhold i forskellige formater, og hvordan vi håndterer upassende indhold, samt kriterierne for offentliggørelse af billeder eller videoer på Google-platforme.

Bidrag skal være baseret på faktiske oplysninger og oplevelser fra det virkelige liv. Bevidst falsk indhold, kopierede eller stjålne billeder, irrelevante svar, nedsættende sprogbrug, personlige angreb og unødvendige eller ukorrekte redigeringer er i modstrid med vores politik. Hvis du bliver opmærksom på en sådan adfærd, skal du rapportere det.

Vi forbeholder os retten til at deaktivere brugergenererede bidrag til individuelle virksomhedsprofiler og virksomhedskategorier for at forhindre misbrug. Vi forbeholder os ligeledes retten til at fjerne indhold, der overtræder vores politikker eller servicevilkår, og til at suspendere eller slette konti med upassende indhold.

Vores politikker opdateres fra tid til anden, så du bedes tjekke dem med jævne mellemrum.