Política de contingut generat per l'usuari de Maps

Google us ajuda a descobrir el món que us envolta. El contingut generat per l'usuari ("CGU") als nostres serveis està pensat per millorar la vostra experiència ajudant-vos a previsualitzar i explorar llocs propers o d'arreu del món. Ens esforcem molt per garantir que el contingut publicat pels nostres usuaris sigui útil i reflecteixi el món real.

Les polítiques de continguts de Google per al CGU de Maps estan dissenyades per garantir que tothom que vegi contingut amb què s'ha contribuït tingui una experiència positiva i, alhora, fer que Maps segueixi sent just i honest. Tot i que la gran majoria dels milions de contribucions que rebem cada dia són autèntiques i precises, de vegades rebem contingut que infringeix les polítiques. Fem servir una combinació de persones i algoritmes d'aprenentatge automàtic per detectar aquest tipus de contingut i mirar d'impedir que altres persones el vegin. Aquesta política explica els criteris per publicar CGU a Maps i la manera com tractem el contingut inadequat o que infringeix les polítiques.

Per exemple, les contribucions s'han de basar en informació i experiències reals. El contingut que sigui deliberadament fals, les fotos copiades o robades, les ressenyes que no estiguin relacionades amb el tema, el llenguatge difamatori, els atacs personals i el contingut innecessari o incorrecte infringeixen la nostra política. Per obtenir més informació sobre què es permet i què no, llegiu l'article Contingut restringit i contingut prohibit. Si veieu contingut que creieu que infringeix les nostres polítiques o la legislació, informeu-ne.

Els nostres algoritmes d'aprenentatge automàtic analitzen les contribucions per detectar contingut que infringeixi les polítiques i cerquen senyals d'activitat sospitosa dels usuaris. Els nostres models automatitzats suprimeixen el contingut que infringeix les polítiques o bé el marquen perquè el revisin més detalladament operadors i analistes amb formació encarregats de dur a terme avaluacions de contingut que poden resultar difícils per als algoritmes. Suprimim contingut quan infringeix les nostres polítiques o condicions del servei, o bé per complir les obligacions legals.

Implementem moltes altres eines perquè els usuaris no vegin contingut inadequat, com ara la suspensió del CGU en llocs, àrees geogràfiques i categories de llocs concrets. Aquestes mesures es poden implementar de manera reactiva per contrarestar un pic de contingut que infringeixi les nostres polítiques o bé de manera proactiva si creiem que cal fer-ho per evitar aquest tipus de contingut. També podem suprimir o suspendre els Comptes de Google que infringeixin les nostres polítiques. La suspensió del contingut o de la capacitat d'un usuari de contribuir amb CGU pot implicar que el contingut penjat no es mostri a altres usuaris.

Consulteu aquestes polítiques ocasionalment, ja que de vegades podem actualitzar-les.