Hvor vises innholdet ditt?

Hvis innholdet ditt godkjennes for ekstern publisering, blir det synlig for alle som bruker ulike Google-produkter, blant annet Søk og Maps.

Hvis du ikke vil dele opplevelsen du hadde, bildematerialet eller videoinnholdet ditt eller posisjonen der bildet ble tatt eller videoen ble spilt inn, kan du ikke publisere det aktuelle innholdet via denne tjenesten. Hvis du sletter bidraget ditt eller kontoen din, kan vi beholde posisjonsdata og opplysninger tilknyttet det aktuelle bidraget, i den hensikt å forbedre kartdataene våre. Denne informasjon er da ikke lenger knyttet til kontoen din.

Innhold du sender inn for publisering på Google Maps, må innfri de spesifikke godkjenningskriteriene for publisering samt de generelle retningslinjene for innhold. Når innholdet ditt er publisert, kan det bli vist i en rekke Google-produkter og -tjenester, deriblant Google Maps, Street View, Google Earth, Google Min bedrift, Google Søk og andre Google-produkter.

Publisert innhold kan også vises på tredjepartsnettsteder med innebygde Google-moduler eller Google Maps API. For å finne ut mer om hvordan Google eller tredjeparter kan bruke bildene dine, kan du lese gjennom tilleggsvilkårene for bruk av Google Maps/Earth.