Yhteystietojen muokkaaminen ja poistaminen

Kun olet lisännyt yhteystietoja Android-laitteellesi, voit tehdä niihin muutoksia tai poistaa niitä.

Google-tilillesi tallennetut yhteystiedot synkronoidaan Google-yhteystietojen kanssa ja kaikille Android-laitteillesi.

Yhteystietojen muokkaaminen

1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Klikkaa kontaktin nimeä.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Muokkaa Muokkaa.
  4. Muokkaa tietoja.
  5. Klikkaa Tallenna.

Vinkki: Et voi muokata tietoja, jotka on saatu automaattisesti

• kontaktin Google-profiilista
  • kontaktin työpaikasta, koulusta tai organisaatiosta
  • Google Mapsista, jos kontaktisi on yritys.

Kontaktien poistaminen

1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Yksi kontakti: Valitse valintaruutu kontaktin nimen kohdalta.
    • Useita kontakteja: Merkitse ruudut kaikkien poistettavien kontaktien kohdalta valituiksi.
    • Kaikki kontaktit: Valitse valintaruutu minkä tahansa kontaktin kohdalta. Klikkaa vasemmasta yläreunasta ylänuolta Down Arrow ja sitten Kaikki.
  3. Valitse yläreunasta Lisää ja sitten Poista ja sitten Poista. Kontaktisi siirretään roskakoriin, josta ne poistetaan 30 päivän jälkeen.
    • Voit poistaa kontaktin pysyvästi siirtymällä roskakoriin, valitsemalla kontaktin ja valitsemalla sitten Poista pysyvästi.

Poistettujen kontaktien palauttaminen

Jos olet poistanut kontaktin 30 viime päivän aikana, voit siirtää sen pois roskakorista.
Vinkki: Muista yhteystiedoista poistetut kontaktit eivät näy roskakorissa. Voit palauttaa ne, jos kumoat kaikki muutokset 30 viime päivältä. Katso, miten voit kumota kontakteihin tehdyt muutokset kerralla.
  1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Vieritä vasemmalla alas.
  3. Valitse Roskakori.
  4. Valitse vaihtoehto.
    • Yksi kontakti: Valitse valintaruutu kontaktin nimen kohdalta.
    • Useita kontakteja: Valitse valintaruudut kaikkien palautettavien kontaktien kohdalta.
    • Kaikki kontaktit: Valitse valintaruutu minkä tahansa kontaktin kohdalta. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valintatoiminnot ja sitten Kaikki.
  5. Valitse yläreunasta Palauta.

Kontakteihin tehtyjen muutosten kumoaminen

Voit kumota kontakteihisi viimeisten 30 päivän aikana tehdyt muutokset yhdellä kertaa.

Tärkeää: Roskakorista pysyvästi poistettuja kontakteja ei voi palauttaa.

1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Kumoa muutokset.
  3. Valitse ajankohta, johon haluat palata.
  4. Valitse Vahvista.

Vinkki: Kun palautat kontaktit tiettyyn ajankohtaan (esim. viikko sitten), valitun ajankohdan jälkeen lisätyt kontaktit eivät enää näy. Katso ohjeita nykyisten kontaktien eksportointiin ja palauttamiseen myöhemmin.