Yhteystietojen muokkaaminen ja poistaminen

Kun olet lisännyt yhteystietoja Android-laitteellesi, voit tehdä niihin muutoksia tai poistaa niitä.

Google-tilillesi tallennetut yhteystiedot synkronoidaan Google-yhteystietojen kanssa ja kaikille Android-laitteillesi.

Yhteystietojen muokkaaminen

1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Klikkaa kontaktin nimeä.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Muokkaa Muokkaa.
  4. Muokkaa tietoja.
  5. Klikkaa Tallenna.

Huom. Et voi muokata tietoja, jotka on saatu automaattisesti

• kontaktin Google-profiilista
  • kontaktin työpaikasta, koulusta tai organisaatiosta
  • Google Mapsista, jos kontaktisi on yritys.

Yhteystietojen poistaminen

1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Yksi yhteystieto: Merkitse ruutu kontaktin nimen kohdalta valituksi.
    • Useita yhteystietoja: Merkitse ruudut kaikkien poistettavien kontaktien kohdalta valituiksi.
    • Kaikki yhteystiedot: Merkitse ruutu minkä tahansa kontaktin kohdalta valituksi ja klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valintatoiminnot ja sitten Kaikki.
  3. Valitse vasemmasta yläkulmasta Lisää toimintoja ja sitten Poista ja sitten Poista.

Vinkki: Jos käytät yhteystietoja työpaikalla tai oppilaitoksessa, et voi valita kaikkia hakemiston yhteystietoja.

Yhteystietoihin tehtyjen muutosten kumoaminen

Voit kumota muutokset, jotka olet tehnyt yhteystietoihisi viimeisten 30 päivän aikana.

Huom. Kun palautat yhteystiedot tiettyyn ajankohtaan (esim. viikko sitten), valitun ajankohdan jälkeen lisätyt yhteystiedot eivät enää näy. Lue lisää nykyisten yhteystietojen viemisestä ja niiden lisäämisestä takaisin myöhemmin.

1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetuksetja sittenKumoa muutokset.
  3. Valitse ajankohta, johon haluat palata.
  4. Valitse Vahvista.