Rediger eller slet kontakter

Når du har føjet kontakter til din Android-enhed, kan du redigere eller slette dem.

De kontakter, du har gemt på din Google-konto, synkroniseres med Google Kontakter og alle dine Android-enheder.

Rediger en kontakt

1. Gå til Google Kontakter.
  2. Hold markøren over en kontakts navn.
  3. Klik på Rediger Rediger til højre.
  4. Rediger oplysningerne.
  5. Klik på Gem.

Tip! Du kan ikke redigere oplysninger, som kommer automatisk fra:

• Din kontakts Google-profil
  • Din kontakts arbejde, skole eller organisation
  • Google Maps, hvis din kontakt er en virksomhed

Slet kontakter

1. Gå til Google Kontakter.
  2. Vælg én af følgende:
    • En enkelt kontakt: Markér afkrydsningsfeltet ud for kontaktens navn.
    • Flere kontakter: Markér afkrydsningsfelterne ud for alle de kontakter, du vil slette.
    • Alle kontakter: Markér afkrydsningsfeltet ud for en hvilken som helst kontakt. Øverst til venstre skal du klikke på menupilen Down Arrow og derefter.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere og derefter Slet og derefterFlyt til papirkurven.
    • Dine kontakter flyttes til papirkurven, hvor de bliver i 30 dage, før de slettes permanent

Tip! Hvis du vil slette en kontakt permanent, skal du gå til papirkurven, vælge kontakten og derefter klikke på Slet for evigt.

Gendan slettede kontakter

Hvis du har slettet en kontakt inden for de seneste 30 dage, kan du flytte den væk fra papirkurven.
Tip! Kontakter, der er slettet fra "Andre kontakter", vises ikke i papirkurven. Du kan gendanne dem, hvis du fortryder alle ændringer inden for de seneste 30 dage. Se, hvordan du fortryder flere ændringer af dine kontakter på én gang.
  1. Gå til Google Kontakter.
  2. Ude til venstre skal du rulle ned.
  3. Klik på Papirkurv.
  4. Vælg en af mulighederne.
    • En enkelt kontakt: Markér afkrydsningsfeltet ud for kontaktens navn.
    • Flere kontakter: Markér afkrydsningsfelterne ud for alle de kontakter, du vil gendanne.
    • Alle kontakter: Markér afkrydsningsfeltet ud for en hvilken som helst kontakt. Øverst til venstre skal du klikke på Markeringstype og derefter Alle.
  5. Klik på Gendan øverst til højre.

Fortryd ændringerne af kontakter

Du kan fortryde alle de ændringer, du har foretaget af dine kontakter i løbet af de seneste 30 dage, på én gang.

Vigtigt! Kontakter, der er slettet permanent fra papirkurven, kan ikke gendannes.

1. Gå til Google Kontakter.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Fortryd ændringer.
  3. Vælg et tidspunkt, du vil gå tilbage til.
  4. Klik på Bekræft.

Tip! Når du gendanner kontakter, så de vises, som de var på et bestemt tidspunkt, f.eks. for en uge siden, bliver alle de kontakter, du har tilføjet efter dette tidspunkt, ikke vist. Se, hvordan du eksporterer dine nuværende kontakter og tilføjer dem igen senere.

Se kontakthistorik

Hvis du tilføjer eller redigerer en kontakt, forbliver opdateringshistorikken tilgængelig for kontakten.

1. Gå til Google Kontakter på din computer.
  2. Vælg kontakten.

Kontaktens historik vises under "Historik" nederst til højre.

Tip! Gamle kontakter har muligvis ikke en historik over tilføjelser og redigeringer.