Editar o suprimir contactes

Després d'afegir contactes a un dispositiu Android, pots modificar-los o suprimir-los.

Els contactes desats al Compte de Google se sincronitzen amb Contactes de Google i amb tots els teus dispositius Android.

Editar un contacte

1. Ves a Contactes de Google.
  2. Col·loca el cursor a sobre del nom d'un contacte.
  3. A la dreta, fes clic a Edita Edita.
  4. Edita la informació.
  5. Fes clic a Desa.

Consell: no pots canviar la informació que s'importa automàticament des dels llocs següents:

• el perfil de Google del contacte
  • la feina, el centre educatiu o l'organització del contacte
  • Google Maps, si el contacte és una empresa.

Suprimir contactes

1. Ves a Contactes de Google.
  2. Selecciona una de les opcions següents:
    • Un sol contacte: marca la casella que hi ha al costat del nom del contacte.
    • Diversos contactes: marca les caselles que hi ha al costat de tots els contactes que vulguis suprimir.
    • Tots els contactes: marca la casella que hi ha al costat de qualsevol contacte. A la part superior esquerra, fes clic a la fletxa avall Down Arrow i, a continuació,Tots.
  3. A la part superior dreta, fes clic a Més i, a continuació, Suprimeix i, a continuació, Mou a la paperera.
    • Els contactes es mouran a la paperera, on es mantindran durant 30 dies abans de suprimir-los permanentment.

Consell: per suprimir un contacte permanentment, ves a "Paperera", selecciona'l i, a continuació, fes clic a Suprimeix definitivament.

Recuperar contactes suprimits

Si has suprimit un contacte en els 30 darrers dies, pots treure'l de la paperera.
Consell: els contactes suprimits d'"Altres contactes" no es mostraran a la paperera. Pots recuperar-los si desfàs tots els canvis dels 30 darrers dies. Obtén informació sobre com pots desfer canvis als contactes de manera massiva.
  1. Ves a Contactes de Google.
  2. A l'esquerra, desplaça't cap avall.
  3. Fes clic a Paperera.
  4. Selecciona una opció.
    • Un sol contacte: marca la casella que hi ha al costat del nom del contacte.
    • Diversos contactes: marca les caselles que hi ha al costat de tots els contactes que vulguis recuperar.
    • Tots els contactes: marca la casella que hi ha al costat de qualsevol contacte. A la part superior esquerra, fes clic a Accions de selecció i, a continuació, Tots.
  5. A la part superior dreta, fes clic a Recupera.

Desfer canvis als contactes

Pots desfer tots els canvis que hagis fet als teus contactes durant els 30 darrers dies alhora.

Important: els contactes suprimits definitivament de la paperera no es poden recuperar.

1. Ves a Contactes de Google.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Desfés els canvis.
  3. Tria a quin punt vols tornar.
  4. Fes clic a Confirma.

Consell: si restaures els contactes a la versió d'una data determinada, com ara fa una setmana, no veuràs els que s'hagin afegit després d'aquell moment. Obtén informació sobre com pots exportar els contactes actuals i tornar-los a afegir més endavant.

Consultar l'historial de contactes

Si afegeixes o edites un contacte, l'historial d'actualitzacions continuarà disponible al contacte.

1. A l'ordinador, ves a Contactes de Google.
  2. Selecciona el contacte.

A la part inferior dreta, l'historial del contacte es mostra a "Historial".

Consell: és possible que els contactes més antics no tinguin cap registre de quan s'han afegit o editat.