Cloud Searchin käyttäminen selaimella

Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia menetelmiä, joilla pääset nopeasti Google Cloud Search ‑hakuun Google Chromessa.

Jos et käytä Chromea, siirry selaimesi Ohje-osioon ja etsi tietoja selaimen asetusten muuttamisesta.

Cloud Search ‑etusivun lisääminen kirjanmerkkeihin
Luo selaimeesi kirjanmerkki, jotta voit käyttää Cloud Searchia helposti kirjanmerkkivalikosta.
  1. Avaa Chrome.
  2. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

3. Lisää sivu kirjanmerkkeihin.
  4. Ota kirjanmerkkipalkki käyttöön.
  5. Siirry suoraan Cloud Search ‑etusivulle klikkaamalla Cloud Search ‑logoa.
Cloud Searchin määrittäminen oletushakukoneeksi
  1. Avaa Chrome.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Haku ja sitten Hallinnoi hakukoneita.
  3. Klikkaa luettelosta cloudsearch.google.com-kohdan vierestä Aseta oletukseksi.
  4. Jos Cloud Searchia ei ole luettelossa, lisää se kohdassa Cloud Searchin käyttäminen osoitepalkista olevien Avainsanan pikanäppäimen luominen ‑ohjeiden mukaisesti.
Cloud Searchin käyttäminen osoitepalkista

Voit tehdä hakuja suoraan osoitepalkista muokkaamatta oletusarvoista hakusivua.

Avainsanan pikanäppäimen luominen

1. Avaa Chrome.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Haku ja sitten Hallinnoi hakukoneita.
  3. Siirry sivun alaosaan.
  4. Anna nämä tiedot:
    • Uuden hakukoneen nimi: Cloud Search
    • Avainsana: cs
    • URL: https://cloudsearch.google.com/cloudsearch?q=%s
  5. Valitse Valmis.
  6. Tee haku:
    1. Kirjoita osoitepalkkiin cs ja paina sarkainta.
    2. Kirjoita hakukysely.
Cloud Searchin määrittäminen omaksi etusivuksi tai aloitussivuksi
Voit määrittää Cloud Searchin Chromessa omaksi aloitus- tai etusivuksesi. Lisätietoja on kohdassa Etusivun ja aloitussivun määrittäminen.