Søg med hverdagsord

Denne funktion er tilgængelig med Google Workspace.

Du kan bruge hverdagsord til at beskrive, hvad du vil finde med Google Cloud Search. Du kan f.eks. søge efter sheets from Joe Smith last week for at finde det regneark, som din kollega Joe delte med dig for en uge siden. Du kan kun søge på engelsk indtil videre.

Cloud Search fortolker din forespørgsel ved hjælp af søgeoperatorer, så du ser de mest relevante resultater. Hvis Cloud Search ikke fortolker din forespørgsel, som du forventede, kan du trykke på linket Vis resultater for den oprindelige forespørgsel øverst på siden.

Rewritten query

Oplysningerne vises på et kort øverst i dine søgeresultater, så du hurtigt får svar. Hvis du f.eks. søger efter audrey's phone number, får du et svarkort med profiloplysninger om din kollega Audrey. Hvis der er mere end én person med samme navn, skal du rulle gennem resultaterne eller klikke på Se alle. Klik derefter på den relevante person for at åbne vedkommendes side med profiloplysninger.

Answer card

Bemærk! Du får kun oplysninger om kontakter og profiler, hvis din organisation har føjet disse oplysninger til brugerkontiene.

Find indhold fra dine Google Workspace-tjenester

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Foretag en søgning. Du kan f.eks. søge efter slides audrey sent last month.
  3. Hvis resultaterne ikke lever op til dine forventninger, skal du klikke på linket Vis resultater for den oprindelige forespørgsel.

Find kontaktoplysninger til personer på dit arbejde

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Foretag en søgning. Du kan f.eks. søge efter audrey's phone number.
  3. Klik på personens resultatkort for at åbne vedkommendes profiloplysninger. Hvis der er mere end én person med samme navn, skal du rulle gennem resultaterne eller klikke på Se alle. Klik på den relevante persons navn for at åbne vedkommendes side med profiloplysninger.
  4. Kontakt en person, eller planlæg et møde med vedkommende ved at klikke på den handling, du vil foretage:
    • Hvis du vil sende en mail, skal du klikke på Mail eller på personens mailadresse.
    • Hvis du vil planlægge et møde, skal du klikke på Planlæg .
    • Hvis du vil chatte, skal du klikke på Hangout .
    • Hvis du vil starte et videoopkald, skal du klikke på Videoopkald Videokamera.

Brug almindelige sætninger

Du kan bruge sætninger, der har relation til personer, dokumenter, Google-tjenester og meget mere. Her følger nogle eksempler.

Personer

Almindelige søgeord Eksempler på søgeforespørgsler
fornavn, efternavn, brugernavn
mailadresser
adresser
telefonnummer
stillingsbetegnelse
leder
rapporterer til
oplysninger om
peter hansens mailadresse
peter hansens stillingsbetegnelse
hvem rapporterer til helene
hvem er helenes leder

Du kan kun søge efter profiloplysninger, som din organisation har konfigureret. Hvis du ikke kan søge efter stillingsbetegnelse, telefonnummer eller andre profiloplysninger, skal du bede din administrator om at opdatere brugerprofilerne.

Google Kalender

Almindelige søgeord Eksempler på søgeforespørgsler
agenda
møde
tidsplan
agenda for i dag
min agenda for 10. juli
min agenda for næste mandag
næste møde
mit næste møde
mine møder næste mandag
min tidsplan i morgen

Gmail

Almindelige søgeord Eksempler på søgeforespørgsler
om
fra
modtaget
sendt
til mig
emne
mail om salg fra helene
mail modtaget i går fra hansen
mail fra peter hansen i sidste uge

Indhold/Kilde

Almindelige søgeord Eksempler på søgeforespørgsler
filer1
dokumenter
mail
regneark
dias
dias fra marie mortensen i sidste måned
dokumenter fra helene
filer af hansen i sidste uge
mail fra peter hansen før 01/06/17
dokumenter, der ejes af marie mortensen
fra
ejet af
for nylig
sidste uge
sidste år
før dato2
efter dato

1Omfatter alle filtyper i Drev og vedhæftede filer.
2Når du bruger operatorerne før eller efter i en forespørgsel, kan dine resultater omfatte indhold med datoen før eller efter den angivne dato på grund af forskelle i tidszoner.

Dokumentdeling

Almindelige søgeord Eksempler på søgeforespørgsler
delt
delt men ikke vist
omtale1
omtaler ikke adresseret2
kræver handling3
dokumenter der har omtalt mig for nyligt
filer delt med mig inden for de seneste to uger
regneark delt af helene
dokumenter der kræver handling

1Dokumenter, der er delt med dig, og hvor du er omtalt i en kommentar, du har set eller ikke har set, eller som du har svaret på.
2Dokumenter, der er delt med dig, og hvor du er omtalt i en kommentar, du ikke har svaret på.
3Dokumenter, der er delt med dig, som du ikke har set, eller hvor du er omtalt i en kommentar, du ikke har svaret på.