Henkilöiden hakeminen

Löydät työkaverisi yhteystiedot nopeasti hakemalla hänen nimeään tai muita profiilitietoja Google Cloud Searchilla. Hänen profiilitietonsa sisältävä kortti näkyy hakutulosten yläosassa. Jos haku vastaa useampaa kuin yhtä henkilöä, näet luettelon profiilien yhteenvedoista.

Voit avata henkilön koko profiilin klikkaamalla hänen nimeään tai valitsemalla Näytä lisää. Profiilitietosivulta näet henkilön yhteystiedot ja raportointiketjun.

Profile card

Voit hakea vain sellaisia profiilitietoja, jotka organisaatiosi on määrittänyt. Jos et voi tehdä hakuja työnimikkeellä, puhelinnumerolla tai muilla profiilitiedoilla, pyydä järjestelmänvalvojaa päivittämään käyttäjäprofiilit.

Muiden työntekijöiden yhteystietojen hakeminen

Kortin kautta voit lähettää sähköpostia, aloittaa videopuhelun tai soittaa puhelun mobiililaitteella.

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Hae henkilöä nimellä.
  3. Jos haluat lähettää henkilölle sähköpostia, klikkaa tuloskortista hänen sähköpostiosoitettaan.
  4. Jos haluat käyttää muita yhteydenottotapoja tai saada tarkempia tietoja henkilön asemasta, avaa profiilitietosivu klikkaamalla henkilön nimeä.
  5. Valitse profiilitietosivulta haluamasi yhteydenottotapa:
    • Jos haluat lähettää sähköpostia, valitse Sähköposti tai henkilön sähköpostiosoite.
    • Jos haluat järjestää tapaamisen, valitse Aikatauluta .
    • Jos haluat chattailla, valitse Hangout .
    • Jos haluat aloittaa videopuhelun, valitse Videopuhelu Videokamera.
  6. Voit avata profiilitietosivun ja ottaa yhteyttä henkilön esimieheen tai suoraan alaiseen klikkaamalla kyseisen esimiehen tai alaisen nimeä.

Profiilikortit näkyvät vain tulosten ensimmäisellä sivulla. Et näe niitä, jos suodatat hakutulokset.

Huom. Näet yhteystiedot ja esimiesten tiedot vain, jos organisaatiosi lisää nämä profiilitiedot käyttäjätileille.