Registrera dig för Cloud Identity Premium

Om du redan har G Suite eller den kostnadsfria utgåvan av Cloud Identity kan du registrera dig för Cloud Identity Premium från administratörskonsolen.

Registrera dig för Cloud Identity för att börja använda enhetshantering, användaradministration, kataloghantering och andra avancerade säkerhets- och kontrollfunktioner med ditt team eller din organisation. Registrera dig för en kostnadsfri testperiod.

Du behöver tre uppgifter för att registrera dig

Organisationens domännamn på internet

Detta bör vara den primära domänen där du planerar att använda Googles tjänster, exempelvis www.dindomän.com (där dindomän.com är ditt unika namn). Du kan använda ett domännamn du redan äger. Vi kan även hjälpa dig att köpa en ny domän under registreringsprocessen.

Jag vill ta med min egen domän

Under registreringen följer du anvisningarna för att använda din befintliga domän. Det måste vara ett domännamn som du redan äger. Innan du börjar använda domänen med Googles tjänster ber vi dig att verifera äganderätten. Om du ska kunna göra detta måste du ha tillgång till domänens DNS-inställningar eller källfilerna på domänens webbserver.

Du behöver inte överföra domänen till oss. Du kan fortfarande ha ett konto hos domänvärden. Vi aktiverar bara tjänster för domänen. Vem är min domänvärd?

Använder du domänen med ett annat Google Cloud-konto? Innan du registrerar domänen för ett nytt konto måste du ta bort den från det andra kontot.

Om du inte redan har konfigurerat e-post via domänen måste du konfigurera det.

Jag måste köpa en domän

Om du vill använda Cloud Identity men inte har ett domännamn kan vi hjälpa dig att köpa ett under registreringsprocessen.

Ett personligt användarnamn att använda med Cloud Identity Premium-tjänster

Det personliga användarnamnet på domänen som du använder med Cloud Identity-tjänster, som dittnamn@dindomän.com. Du använder detta namn (tillsammans med ett lösenord) för att logga in på ditt Cloud Identity-konto och hantera tjänster för organisationen.

En e-postadress som inte finns på Cloud Identity Premium-domänen

Om du glömmer bort hur du loggar in på Cloud Identity-kontot måste vi kunna kontakta dig på en adress som du inte använder när du loggar in på kontot. Detta måste vara en e-postadress som inte tillhör Cloud Identity-domänen (t.ex. en privat Gmail-adress) som du får e-post till och kommer att fortsätta få e-post till så länge du använder Cloud Identity.

När du har registrerat dig visar konfigurationsvägledningen hur du verifierar att du äger domänen (om du har registrerat en befintlig domän) och fortsätta med konfigurationen av tjänster för användarna.

Skaffa Cloud Identity Premium