Aanmelden voor Cloud Identity Premium

Als u al G Suite of de gratis versie van Cloud Identity gebruikt, kunt u zich aanmelden voor Cloud Identity Premium via de beheerdersconsole.

Meld u aan voor Cloud Identity en ga met uw team of organisatie aan de slag met apparaatbeheer, gebruikersregistratie, directorybeheer en andere geavanceerde beveiligings- en controlefuncties. Meld u aan voor een kosteloze proefperiode.

U heeft de volgende gegevens nodig om u aan te melden

De internetdomeinnaam van uw organisatie

Dit moet het hoofddomein zijn waarmee u Google-services wilt gaan gebruiken, zoals www.uwdomein.com (waarbij uwdomein.com uw unieke naam is). U kunt een domeinnaam gebruiken waarvan u de eigenaar bent. Of we kunnen u helpen een nieuw domein aan te schaffen tijdens het aanmeldingsproces.

Ik wil mijn eigen domein gebruiken

Volg tijdens het aanmelden de instructies om uw bestaande domein te gebruiken. Dit moet een domeinnaam zijn waarvan u momenteel de eigenaar bent. Voordat u uw domein gaat gebruiken met Google-services, vragen we u dan ook uw eigendom van het domein te verifiëren. Hiervoor moet u toegang hebben tot de DNS-instellingen van uw domein of de bronbestanden op de webserver van uw domein.

U hoeft uw domein niet naar ons over te zetten. U kunt nog steeds een account bij uw domeinhost houden. Het enige wat wij doen is het activeren van services voor uw domein. Wie is mijn domeinhost?

Gebruikt u het domein al met een ander Google Cloud-account? Voordat u het domein hier aanmeldt voor een nieuw account, moet u het eerst verwijderen uit het andere account.

Als u e-mail via uw domein nog niet heeft ingesteld, moet u dit ook doen.

Ik wil een domein aanschaffen

Als u Cloud Identity wilt gebruiken, maar nog geen domeinnaam heeft, kunnen we u helpen er een aan te schaffen tijdens het aanmeldingsproces.

Een persoonlijke gebruikersnaam om te gebruiken met Cloud Identity Premium-services

De persoonlijke gebruikersnaam in uw domein om te gebruiken voor Cloud Identity-services, zoals uwnaam@uwdomein.com. U gebruikt deze naam (en een wachtwoord) om in te loggen op uw Cloud Identity-account en services te beheren voor uw organisatie.

Een e-mailadres dat zich niet in uw Cloud Identity Premium-domein bevindt

Als u ooit de gebruikersnaam of het wachtwoord van uw Cloud Identity-account vergeet, moeten we u kunnen bereiken op een adres waarvoor u niet hoeft in te loggen op uw account. Dit moet een geldig adres zijn dat zich niet in uw Cloud Identity-domein bevindt (zoals uw persoonlijke Gmail-adres), waarop u momenteel e-mails ontvangt en waarop u e-mails blijft ontvangen terwijl u Cloud Identity gebruikt.

Nadat u zich heeft aangemeld, leidt de instelwizard u door het proces om uw domeineigendom te verifiëren (als u zich heeft aangemeld met een bestaand domein). Daarna wordt u naar de beheerdersconsole gestuurd waar u gebruikers kunt toevoegen en services kunt instellen voor uw gebruikers.

Cloud Identity Premium aanschaffen