Cloud Identity-factureringsmodellen vergelijken

Alleen van toepassing op Cloud Identity Premium

Abonnementstypen

Wanneer u de facturering instelt voor Cloud Identity Premium, kunt u kiezen uit twee factureringsmodellen.

Flexibel model

Maandelijks wordt elk gebruikersaccount in rekening gebracht. U kunt altijd accounts toevoegen en verwijderen. U betaalt alleen voor de accounts die u tijdens die maand heeft gebruikt. U kunt de service altijd boetevrij opzeggen.

Aanbevolen voor: kleine organisaties met een variërend werknemersaantal

Jaarmodel/Abonnement met vaste termijn

U legt zich vast het abonnement een jaar lang te betalen voor uw team of bedrijf. Als uw team groter wordt, kunt u meer licenties aanschaffen. Uw maandbedrag wordt dan hoger.

U kunt het aantal licenties of het maandbedrag pas verminderen als u aan het einde van het jaar uw abonnement verlengt. Als u uw abonnement vóór het einde van het jaar opzegt, betaalt u nog steeds voor het hele jaar.

Aanbevolen voor: organisaties met een constant of groeiend werknemersaantal

Meer informatie over het beheren van gebruikerslicenties voor elk model.

Kosten

Flexibel model Jaarmodel/Abonnement met vaste termijn
Contract Geen Eén jaar service voor het aantal licenties dat bij de start van het contract wordt aangeschaft
Betalingscyclus Maandelijks Maandelijks
Maandelijkse betaling $ 7,20 per gebruiker $ 6 per licentie
Jaarlijks totaal $ 86,40 per gebruiker $ 72 per licentie
Gebruikers toevoegen Kan altijd, maandelijkse kosten worden verhoogd Kan altijd, maandelijkse kosten worden verhoogd
Gebruikers verwijderen Kan altijd (maandelijkse kosten worden verlaagd) Alleen wanneer u het jaarcontract verlengt, tot die tijd betaalt u voor alle aangeschafte licenties
Service opzeggen Kan altijd boetevrij U moet het jaarcontract volledig betalen (zelfs als u het abonnement eerder opzegt)

Vragen

Gedeelte openen  |  Alles samenvouwen en naar bovenkant gaan

Wat zijn de tarieven in andere valuta?
  Flexibel model (per maand) Jaarmodel/Abonnement met vaste termijn (per jaar)
Contract Geen 1 jaar
Prijs per gebruiker USD $ 7.20 $ 72
EUR € 6,60 € 66
GBP £ 6 £ 60
INR Rs 504 Rs 5040
JPY ¥ 774 ¥ 7740
AUD A$ 9 A$ 90
CAD C$ 9 C$ 90
MXN Mex$ 144 Mex$ 1440
BRL R$ 42 R$ 420
TRY ₺ 73,20 ₺ 732
DKK kr 53,52 kr 535.20
SEK kr 78,60 kr 786
NZD $ 11,52 $ 115,2
PLN zł 32,40 zł 324
SGD $ 9,60 $ 96
HKD HK$ 56,40 HK$ 564
MYR RM 30 RM 300
THB ฿ 272,40 ฿ 2724
CZK Kč 169,20 Kč 1692
ILS ₪ 25,20 ₪ 252
NOK kr 70,80 kr 708
CHF fr 7,20 fr 72
Welk factureringsmodel moet ik kiezen?

Dit hangt af van hoeveel werknemers u heeft en in hoeverre die aantallen wisselen.

• Jaarcontract: bij het Jaarmodel/Abonnement met vaste termijn legt u zich vast om voor een heel jaar voor de service te betalen. Bij het flexibele model is er geen contract.
  • Gebruikers verwijderen: bij het Jaarmodel/Abonnement met vaste termijn betaalt u het hele jaar een maandelijks bedrag voor een minimaal aantal gebruikerslicenties. U kunt het aantal licenties (en uw maandelijkse betalingen) pas verminderen als het tijd is uw contract te verlengen. Bij het flexibele model kunt u altijd gebruikersaccounts verwijderen. Uw maandelijkse betalingen gaan dan ook omlaag.

Als u een sterk wisselend aantal werknemers heeft, is het flexibele model waarschijnlijk het beste.

Bedrijven die bijvoorbeeld vakantieservices aanbieden, kunnen tijdens de zomermaanden twee keer zoveel werknemers hebben. Met het flexibele model kunnen deze bedrijven tijdelijke werknemers Cloud Identity Premium laten gebruiken en hoeven ze alleen voor de service te betalen wanneer deze wordt gebruikt. Wanneer er aan het einde van de zomer werknemers vertrekken, kan het bedrijf weer gebruikersaccounts verwijderen.

Als u een groot aantal werknemers heeft en uw team over het algemeen alleen maar groter wordt, is het Jaarmodel/Abonnement met vaste termijn waarschijnlijk het beste. U kunt licenties toevoegen als uw team groter wordt.

Kan ik later overstappen op een ander betalingsplan?

Van het jaarmodel/abonnement met vaste termijn naar het flexibele model

In de volgende situaties kunt u overstappen van het jaarmodel/abonnement met vaste termijn naar het flexibele model:

• Tijdens de kosteloze proefperiode
  • Wanneer het tijd is uw abonnement te verlengen

Van het flexibele model naar het jaarmodel/abonnement met vaste termijn

In de Beheerdersconsole kunt u altijd overstappen van het flexibele model naar het jaarmodel/abonnement met vaste termijn. Als u overstapt, moet u jaarlijks een vooruitbetaling doen.

Ga naar Uw betalingsplannen en verlengingen beheren voor meer informatie.