De tijdzone in de onderzoekstool wijzigen

U kunt de algemene tijdzone in de tool voor beveiligingsonderzoek wijzigen. De tijdzone wordt toegepast op zoekvoorwaarden en resultaten. De tijdzone blijft momenteel niet behouden tussen 2 sessies.

Zo wijzigt u de tijdzone:

1. Klik op de knop Instellingen .
  2. Klik in het venster Onderzoekinstellingen op de pijl-omlaag  bij de instelling Tijdzone.
  3. Kies de tijdzone in het dropdownmenu.
  4. Klik op TOEPASSEN.

Opmerking: U kunt de tijdzone voor een zoekopdracht ook aanpassen nadat een zoekopdracht is voltooid en de resultaten worden weergegeven. De parameters die u heeft ingevoerd en de resultaten worden dan geüpdatet naar de nieuwe tijdzone. Stel dat uw algemene tijdzone Pacific Time is en in een van uw zoekresultaten de tijdparameter 13:00 uur Pacific Time staat. Als u de tijdzone updatet naar Eastern Time, wordt de tijdparameter in dit zoekresultaat veranderd in 16:00 uur Eastern time.

Uw toegang tot de tool voor beveiligingsonderzoek

• Voor de tool voor beveiligingsonderzoek is een premium Google Workspace-versie (Enterprise Standard, Enterprise Plus of Education Plus) vereist.
  • U kunt via de Chrome-browser toegang krijgen tot logboeken van de Google-apps die u heeft geïnstalleerd. Bijvoorbeeld Gmail.
  • Of u een zoekopdracht kunt uitvoeren in de onderzoekstool, hangt af van uw Google-versie, uw beheerdersrechten en de gegevensbron. Als u geen zoekopdracht kunt uitvoeren in de onderzoekstool voor een specifieke gegevensbron, kunt u wel de controle- en onderzoekspagina gebruiken.
  • U kunt in de onderzoekstool een zoekopdracht uitvoeren voor alle gebruikers, ongeacht de Google-versie die ze gebruiken.