Jag kan inte registrera min domän för Cloud Identity

Om du har problem med att registrera dig för Cloud Identity med domänen kan du få ett av följande felmeddelanden. Testa en av lösningarna baserat på meddelandet.

Vilket felmeddelande har du fått?

Den här domänen används redan.

Om du får det här meddelandet när du försöker registrera dig för Cloud Identity kan det bero på följande:

• Du har ett Google Workspace-konto med den här domänen och har försökt registrera dig för Cloud Identity Premium från en marknadsföringssida eller tredje part. I stället måste du registrera dig för Cloud Identity med den här domänen via avsnittet Fakturering på Google Administratörskonsol. Läs mer.
  • Du har ett konto för Cloud Identity-gratisversion via Google Cloud med den här domänen och har försökt registrera dig för Cloud Identity-premiumversion från en marknadsföringssida eller tredje part. Istället måste du registrera dig för Cloud Identity med den här domänen från avsnittet Fakturering på Googles administratörskonsol. Läs mer.
  • Du tog nyligen bort den här domänen från ett annat Google-konto. Det kan ta upp till 24 timmar (eller sju dagar om du köpte kontot via tredje part) innan du kan använda domänen med ett nytt konto.
  • Du eller någon i organisationen har redan skapat ett Cloud Identity- eller Google Workspace-konto med domänen. Testa att återställa administratörslösenordet. Vi skickar ett e-postmeddelande till den sekundära e-postadress du angav när du registrerade dig, med information om hur du får tillgång till kontot.
  • Du använder domänen med ett annat Cloud Identity-konto som du äger. Om så är fallet tar du bort domänen från det andra kontot.
Denna domän har registrerats och verifiering av äganderätten pågår.

Om du får det här meddelandet när du försöker registrera dig för Cloud Identity kan det bero på följande:

• Du eller någon i organisationen har redan skapat ett Cloud Identity- eller Google Workspace-konto med domänen och verifiering av äganderätten pågår (vilket kan ta upp till 72 timmar). Testa att återställa administratörslösenordet. Vi skickar vi ett e-postmeddelande till den sekundära e-postadress du angav när du registrerade dig, med information om hur du får tillgång till kontot.
  • Du använder domänen med ett annat Cloud Identity-konto som du äger. Om så är fallet tar du bort domänen från det andra kontot.
Det här domännamnet finns inte ännu.

Det här felmeddelandet visas eftersom domänen ännu inte har registrerats hos en domänvärd.

Om du redan har registrerat domännamnet hos en domänvärd kontrollerar du att stavningen av domännamnet som du angett motsvarar det registrerade namnet. Tänk på att det kan ta upp till 72 timmar för Whois-kataloger att uppdateras med den nya äganderätten för domänen.

Cloud Identity stöder för närvarande inte det här domännamnet.

Domänen du försöker registrera dig med stöds inte av Cloud Identity-policyerna. Registrera dig med ett annat domännamn.

Kontakta oss

Om du fortfarande har problem med att registrera dig med domänen kontaktar du Support för Cloud Identity så återkommer vi till dig inom 48 timmar.