Het nieuwe domein kan niet worden toegevoegd aan het Google-account

Als u de melding Deze domeinnaam is al gebruikt als alias of domein ziet, is het domein al gekoppeld aan uw Google Workspace-account of een ander Google Workspace-account dat niet door u wordt beheerd.

Als u het domein onlangs heeft verwijderd uit uw Google Workspace-account

• Nadat u een domein heeft verwijderd, kan het 24 uur duren voordat u het domein weer kunt toevoegen aan uw Google Workspace-account. Als u uw account heeft gekocht bij een reseller, kan dit 7 dagen duren.
  • Als u het domein langer dan 24 uur geleden heeft verwijderd, zijn sommige stappen om het domein te verwijderen wellicht niet goed uitgevoerd.

Als het domein misschien is gekoppeld aan een Google Workspace-account dat u niet beheert

1. Controleer of iemand in uw organisatie het domein heeft aangemeld voor Google Workspace. Als dit het geval is, werk dan samen met deze persoon om toegang tot het account te krijgen.
  2. Als niemand in uw organisatie zich kan herinneren het domein te hebben aangemeld voor Google Workspace, vult u dit formulier in en stuurt u het naar Google Workspace-support. Support geeft u instructies om te verifiëren dat u de eigenaar bent van het domein. Vervolgens kunt u het domein toevoegen aan uw Google Workspace-account.