Het contract voor uw jaarmodel/abonnement met vaste termijn verlengen

Geldt voor Google Workspace en Cloud Identity Premium.

Als u het jaarmodel/abonnement met vaste termijn heeft, gebeurt het volgende aan het einde van de termijn:

• Als u niets doet, wordt uw abonnement automatisch verlengd met een contract van een jaar.
  • Als u de optie kiest om uw contract niet te verlengen, wordt de service opgeschort. U kunt de opschorting opheffen en uw contract verlengen door automatisch verlengen in te schakelen in de Beheerdersconsole. Zie Een opgezegd jaarmodelcontract herstellen.

We raden u aan te zorgen dat uw factureringsaccount up-to-date is, zodat uw service niet wordt onderbroken als het tijd is uw contract te verlengen. Als u niets doet, wordt uw contract voor alle licenties automatisch verlengd op de volgende verlengingsdatum. U krijgt dertig dagen en drie dagen voorafgaand aan de verlengingsdatum een melding.

Opmerking: Google gebruikt Pacific Time om de startdatum van uw jaarmodel/abonnement met vaste termijn te berekenen, ongeacht uw tijdzone.

Neem contact op met sales voor meer informatie over abonnementen die zijn afgestemd op je specifieke behoeften.