Transacties downloaden of afdrukken

Geldt voor Cloud Identity Premium en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Als u uw service bij een reseller heeft aangeschaft, kijkt u hier |  Heb ik een reseller?

Houd de maandelijkse activiteit bij via uw Google-factureringsaccount.

Maandelijkse transacties downloaden of afdrukken

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenBetalingsaccounts.
  3. Klik naast uw abonnement op Facturen bekijken.
  4. Klik rechtsboven op de pijl-omlaag en selecteer een periode.
  5. (Optioneel) Klik naast Alle transacties op de pijl-omlaag en selecteer het specifieke type transactie. Bijvoorbeeld Betalingen.
  6. Download een kopie van de transacties of druk deze af:
    • Geschiedenis afdrukken: Klik rechtsboven in de transactielijst op Afdrukken . Er wordt een venster geopend met een afdrukbare transactielijst.
    • Geschiedenis downloaden: Klik rechtsboven in de transactielijst op Downloaden . Er wordt een csv-bestand gedownload met de transactiegegevens. U kunt de records daarna importeren naar een spreadsheet.

Uw transacties begrijpen

Transactie-item Beschrijving
Beginsaldo Saldo op de eerste dag van de kalendermaand
Eindsaldo Saldo van vandaag of aan het einde van de kalendermaand
Bedrag Transactiebedrag
Datum Maand, datum en jaar van de kosten
Abonnementsupdate Updates van abonnementen wegens nieuwe of verwijderde gebruikerslicenties
Automatische betaling gepland Betaling gepland (als de primaire betaalmethode een bankrekening is)
In behandeling Kosten, betalingen of aanpassingen die worden verwerkt
Betaling Handmatige betaling uitgevoerd
Automatische betaling Automatische betaling in rekening gebracht
Betaling geweigerd Mislukte handmatige betaling
Automatische betaling geweigerd Mislukte automatische betaling
Servicecorrectie Promotie of servicekrediet toegepast op account
Domeinregistratie: contractverlenging Jaarlijkse verlenging van uw domeinregistratie

Eén transactie zoeken

Bovenaan de pagina Transacties vindt u drie menu's waarmee u transacties kunt zoeken en sorteren.

1. Klik bovenaan op Gedetailleerde transactieweergave of Overzichtsweergave.
  2. Klik naast het weergavemenu om te sorteren op het volgende:
    • Alle transacties
    • Kosten: abonnements- en servicekosten
    • Betalingen: uitgevoerde betalingen
    • Correcties: toegepaste correcties op account
    • Belastingen: Belastingen die zijn toegevoegd aan de abonnementskosten
  3. Klik in het menu aan de rechterkant op Deze maand, Vorige maand, Afgelopen drie maanden, Dit jaar, Vorig jaar, Alles of Aangepaste periode om te filteren op de datum.
  4. Als u Aangepaste periode heeft gekozen, voert u een periode in en klikt u op Toepassen.