1. Hent appen Ur
  2. Indstil, annuller eller udsæt alarmer
  3. Angiv en tidsplan for sengetid
  4. Skift urets display
  5. Indstil klokkeslæt, dato og tidszone
  6. Føj et ur til din startskærm
  1. Hent appen Ur

Du kan bruge appen Ur på alle Android-enheder, der kører Android 4.4 eller nyere.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Det er normalt, at batteriet på din Pixel aflades lidt mere end normalt efter en softwareopdatering. Det skyldes, at telefonen arbejder hårdt på at downloade og optimere den nye software og få alt op at køre.

Hvis du stadig oplever usædvanlig batteriafladning efter et par dage, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Download Ur fra Google Play

1. Åbn Google Play Butik for at hente appen Ur Ur.
    2. Tryk på Installer.

Skjul en standard urapp

Du vil måske skjule en anden forudinstalleret urapp på din enhed.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på enheden.
    2. Tryk på Apps og underretninger og så Appinfo.
    3. Tryk på den urapp, du vil skjule.
    4. Tryk på Afinstaller eller Deaktiver.

På nogle enheder kan du ikke skjule forudinstallerede urapps.

2. Indstil, annuller eller udsæt alarmer

Du kan oprette og ændre alarmer i appen Ur.

Indstil en alarm

Indstil tidspunktet for alarmen
    1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
    2. Tryk på Alarm.
    3. Vælg en alarm.
      • Tryk på Tilføj Tilføj for at tilføje en alarm.
      • Hvis du vil redigere et eksisterende tidspunkt for en alarm, skal du trykke på dens aktuelle tidspunkt.
    4. Indstil tidspunktet for alarmen.
      1. På det analoge ur: Skub viseren hen til det ønskede timetal. Skub derefter viseren hen til det ønskede minuttal.
      2. På det digitale ur: Angiv det ønskede antal timer og minutter.
      3. Med 12-timers format: Tryk på AM eller PM.
    5. Tryk på OK.
    Slå en alarm til eller fra
    1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
    2. Tryk på Alarm.
    3. Tryk på kontakten Til/fra på den relevante alarm.

Tip! Hvis det er en fast alarm, slås alle gentagelser til eller fra.

Rediger en alarm på din telefon

Annuller eller slet en alarm
    1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
    2. Tryk på Alarm.
    3. Tryk på menupilen Nedadvendt pil på den relevante alarm.
      • Annuller: Slå kontakten til eller fra.
      • Slet: Tryk på Slet for at slette alarmen permanent.
    Skift lyden eller sangen for en alarm

Brug en lyd

1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
    2. Tryk på Alarm.
    3. Tryk på menupilen Nedadvendt pil på den relevante alarm.
    4. Tryk på navnet for den aktuelle lyd.
    5. Vælg en lyd:
      • Vælg en lyd fra listen: Tryk på den.
      • Brug din egen lydfil: Hvis du har downloadet en lydfil til din enhed, skal du trykke på Tilføj ny og derefter Din lydfil. Se, hvordan du finder dine filer.

Brug en sang fra YouTube Music, Pandora eller Spotify

1. Download YouTube Music-, Pandora- eller Spotify-appen Se, hvordan du downloader apps, hvis du ikke allerede har gjort det.
    2. Åbn appen, og log ind på din konto. Se, hvordan du åbner apps.
    3. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
    4. Tryk på Alarm.
    5. Tryk på menupilen Nedadvendt pil på den relevante alarm.
    6. Tryk på navnet for den aktuelle lyd.
    7. Tryk på YouTube Music, Pandora eller Spotify ud for "Lyde" .
    8. Find en sang, du vil bruge, og tryk derefter på den.
      • YouTube: For at vælge en sang eller et album skal du have en Premium-konto. Appen Ur kan ikke anvendes på omkostningsfri konti.
      • Pandora (kun i USA): For at vælge en sang skal du have en Premium-konto. Du kan vælge mix med Plus-konti og omkostningsfri konti. Der afspilles muligvis annoncer på omkostningsfri konti.
      • Spotify: For at vælge en sang skal du have en Premium-konto. Hvis du har en konto uden beregning, kan du vælge playlister, og der afspilles muligvis annoncer.
    Skift navn, gentagelser eller vibration for en alarm
    1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
    2. Tryk på Alarm.
    3. Tryk på menupilen Nedadvendt pil på den relevante alarm.
      • Navn: Tryk på Tilføj etiket for at navngive alarmen.
      • Gentagelse: Hvis alarmen skal gentages, skal du trykke på de relevante ugedage.
    Vælg, hvad Google Assistent skal gøre, når du stopper en alarm
    1. Sørg for, at du har:
    2. Åbn appen Ur Ur på din telefon.
    3. Tryk på Alarm nederst på skærmen.
    4. Tryk på den nedadvendte pil Nedadvendt pil på den relevante alarm.
    5. Tryk på Tilføj Tilføj ud for Google Assistent-rutine.
    6. Vælg de handlinger, du vil have Assistent til at udføre.
      • Sådan ændrer du handlingerne: Tryk på Google Assistent-rutine.

Sådan deaktiverer du en Assistent-rutine: Tryk på Fjern Fjern ud for "Google Assistent-rutine".

Udsæt eller stop en alarm

• Udsæt: Tryk på Udsæt for at udsætte en alarm i 10 minutter.
    • Stop: Tryk på Stop for at stoppe en alarm.

Tip! Du kan ændre udsættelsesvarigheden og indstille lydstyrkeknapperne på din enhed til at udsætte eller slukke alarmer. Se, hvordan du skifter indstillinger for appen Ur.

Synkroniser en alarm mellem din telefon og dit ur

Du kan indstille din alarm til at ringe på din Pixel-telefon og dit ur på samme tid.

Synkroniser under konfigurationen

1. Konfigurer dit ur. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Google Pixel Watch.
    2. Når konfigurationen er fuldført, vises meddelelsen "Synkroniser telefon- og uralarmer".
    3. Tryk på Synkroniser alarmer nederst til højre.

Synkroniser i Indstillinger

1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
    2. Tryk på Indstillinger og derefter Alarmer.
    3. Aktivér Synkronisering af alarm.
      • Meddelelsen "Skal alarmerne synkroniseres?" vises med navnet på de tilgængelige ure angivet nedenfor.
    4. Vælg det ur, du vil parre med din enhed.

Angiv muligheder for alarmlyd

Du kan indstille dine alarmer på 2 måder. Dine alarmer kan ringe på både din telefon og dit ur, eller du kan vælge Tilpasset alarmlyd. Med Tilpasset alarmlyd ringer dine alarmer først på den enhed, du bruger aktivt. Eksempel:

• Når du har dit ur på, og du bruger din telefon aktivt, ringer din alarm på din telefon. Begge enheder giver dig mulighed for at afvise eller udsætte alarmen.
    • Når du har dit ur på, men du ikke bruger din telefon aktivt, ringer din alarm på dit ur. Hvis din alarm ikke slukkes, ringer din alarm på både din telefon og dit ur.
    • Når du ikke har dit ur på, ringer din alarm på din telefon.
    • Hvis enhederne ikke er forbundet, ringer din alarm på både din telefon og dit ur.
    1. Åbn appen Ur Ur på din telefon.
    2. Tryk på Indstillinger og derefter Alarmlyd aktiveret og derefter Tilpasset alarmlyd eller Ur og telefon.

Se opdateringer om vejret i appen Ur

Angiv lokationstilladelser
    Hvis du vil se vejrudsigten for den by, du befinder dig i, skal din enhed have adgang til din lokation.

Når du åbner appen Ur for første gang:

1. Tryk på Ur.
    2. Du får vist meddelelsen "Tilføj lokalt vejr".
    3. Tryk på Tilføj lokalt vejr og derefter Fortsæt.
    4. Under meddelelsen "Vil du give Vejr adgang til denne enheds omtrentlige placering?" Tryk på Tillad altid.

Når som helst i Indstillinger:

1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
    2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Lokal vejrudsigt på uret og derefter Tillad altid, at vejret vises under uret.
    Føj din lokale vejrudsigt til en alarm
    Du kan se oplysninger om vejret, når din alarm går i gang.
    1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
    2. Du tilføjer en alarm ved at trykke på Tilføj plus nederst på skærmen.
    3. Vælg Vejrudsigt.
      • Når du stopper alarmen, vises vejrudsigten.

Tip! Sørg for, at appen Ur kan tilgå din lokation.

Relaterede ressourcer

3. Angiv en tidsplan for sengetid

Brug Ur-appen til at få regelmæssig søvn og forberede dig til sengetid.

Angiv en sengetid og et tidspunkt for opvågning

Når du angiver en sengetid og et tidspunkt for opvågning, kan du se, hvor meget søvn du får. Den alarm, der er angivet på fanen Sengetid, vises også på fanen Alarm.

1. Åbn Ur-appen Ur
    2. Tryk på Sengetid.
    3. Tryk på tidspunktet under Sengetid på kortet "Tidsplan".
    4. Angiv en sengetid og de dage, hvor din rutine for sengetid skal bruges.
    5. Vælg en af følgende muligheder:
    6. Tryk på klokkeslættet under Vågn op.
    7. Angiv, hvornår du skal stå op, og hvilke dage din morgenalarm skal være aktiv.
    8. Vælg en af følgende muligheder:
      • Solopgang: Øger langsomt skærmens lysstyrke et kvarter før aktivering af alarmen.
      • Lyd: Vælg din alarmlyd.
      • Vibration: Aktivér vibration for alarmen.
      • Google Assistent-rutine: Vælg, hvad Google Assistent skal gøre, når du vågner. Få flere oplysninger om rutiner.
    Lyt til fredfyldte lyde
    Du kan afspille beroligende musik fra en række medieapps, der gør det nemmere at falde i søvn. Søvndyssende lyde afspilles kun, når du aktiverer dem.
    1. Åbn Ur-appen Ur
    2. Tryk på Sengetid.
    3. Tryk på den aktuelle lyd eller Vælg en anden lyd under "Søvndyssende lyde".
    4. Vælg, hvilken app du vil bruge, og hvilken lyd du vil have. Du kan også bruge lyde på din enhed. Se, hvordan du bruger medier fra andre apps.
    Se din seneste aktivitet ved sengetid

Vigtigt! Du skal bruge appen Digital balance for at benytte denne funktion.

Du kan se, hvilke apps du bruger efter din planlagte sengetid, og et skøn over, hvor meget tid du bruger i sengen. Den tid, du bruger i sengen, er baseret på, hvornår din telefon har ligget stille i et mørkt rum. Din enhed skal være tændt og ligge i dit soveværelse efter den planlagte sengetid for at opnå det bedste resultat.

• Sådan får du vist denne aktivitet: Ur-appen og appen Digital balance har adgang til din tidszonehistorik samt til din daglige brug af apps, bevægelse og lysregistrering efter den planlagte sengetid.
    • Sådan får du vist flere oplysninger om en bestemt dag: Tryk på den tid, der vises oven over grafen, f.eks. 18 minutter. Du kan også finde appikoner ud for tidsforbruget. Hvis du ikke har brugt din enhed efter den planlagte sengetid, vises meddelelsen "Telefonen blev ikke brugt".
    • Der er ingen data i diagrammet: Tjek, at du har aktiveret "Brug tidsplan for sengetid", og at du har givet tilladelse til, at Ur-appen kan bruge dine data. Du kan administrere tilladelser ved at gå til kortet "Seneste aktivitet ved sengetid" og trykke på menuen Mere og derefter Administrer data.

Tjek dine hoste- og snorkedata på Pixel-telefoner

Vigtigt! Appen Digital balance er ikke beregnet til medicinske formål. Den er beregnet til at give oplysninger, der kan hjælpe dig med at finde den rette balance med din brug af teknologi. Hvis du har spørgsmål til dit helbred, bør du tale med din læge. Google hverken garanterer eller er ansvarlig for, at denne funktion kan bruges til at opnå bestemte resultater.

Tjek dine data i Ur-appen

1. Åbn Ur-appen på din telefon.
    2. Tryk på Sengetid .

Tip! Hvis det er første gang, du bruger funktionen Sengetid, skal du under "Vis hoste- og snorkeaktivitet" trykke på Fortsæt Og så Tillad.

Tip! Når du trykker på Sengetid , kan du skifte mellem Aktivitet efter sengetid og Hoste og snorken.

Tjek dine data fra Digital balance

1. Tryk på appen Indstillinger på din telefon.
    2. Tryk på Digital balance og børnesikring.
    3. Tryk på Fortsæt under "Vis hoste- og snorkeaktivitet".

Tip! Næste gang du åbner appen Digital balance, finder du dine hoste- og snorkedata under "Sengetid".

Søg efter dine data

1. Tryk på Søg på din telefons startskærm.
    2. Skriv "hoste".
    3. Tryk på Hoste og snorken for at åbne appen Digital balance.

Ryd dine data

Vigtigt! Du skal bruge appen Digital balance for at benytte denne funktion.

Hvis du vil rydde data om enhedsbrug, sensordata for sengetid og tidszonehistorik, skal du fjerne adgangstilladelsen til oplysningerne:

1. Åbn Ur-appen Ur
    2. Tryk på Sengetid.
    3. Tryk på Mere Mere ud for "Seneste aktivitet ved sengetid".
    4. Tryk på Administrer data
    5. Vælg, hvilke data du vil rydde, ved at trykke på en af følgende:
      • Data om daglig enhedsbrug.
      • Sensordata for sengetid.
      • Tidszonehistorik.
      • Ur: Du kan bevare tilladelsen i appen Digital balance, når du fjerner dataene fra Ur-appen.
    Se dine begivenheder for i morgen

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig for kalendere, der er knyttet til arbejds- eller skolekonti.

Du kan bruge kalenderen nederst på fanen "Sengetid" til at indstille din alarm før eventuelle begivenheder den næste dag. Du kan knytte kortet "Kommende begivenheder" til Google Kalender ved at give adgang til din kalender, når du bruger Sengetid. Alle de kalendere, du får vist i Google Kalender, vises også på fanen "Sengetid".

Lad skærmen være mørk efter sengetid
    Du kan forhindre, at din skærm altid er tændt i sengetidstilstand.
    1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
    2. Tryk på Digital balance og børnesikring og derefter Sengetid og derefter Tilpas.
    3. Deaktiver Hold skærmen mørk.
    Føj din lokale vejrudsigt til en alarm
    Du kan se oplysninger om vejret, når din alarm går i gang.
    1. Åbn appen Ur Ur på din enhed.
    2. Du tilføjer en alarm ved at trykke på Tilføj plus nederst på skærmen.
    3. Vælg Vejrudsigt.
      • Når du stopper alarmen, vises vejrudsigten.

Tip! Sørg for, at appen Ur kan tilgå din lokation.

Relaterede artikler

4. Skift urets display

Du kan vælge, hvordan appen Ur skal se ud, og hvordan tiden skal vises.

Skift mellem analog og digital visning

1. Åbn appen Ur Ur på din telefon.
    2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger og så Stil.
    3. Vælg Analog eller Digital.

Vis eller skjul sekunder

1. Åbn appen Ur Ur på din telefon.
    2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger.
    3. Tryk på Vis tid med sekunder.

Aktivér 24-timers format

1. Åbn appen Ur Ur på din telefon.
    2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger og så Skift dato og klokkeslæt.
    3. Tryk på Brug 24-timers format.

Skift dit urs display på din pauseskærm

1. Åbn appen Ur Ur på din telefon.
    2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger
    3. Under "Pauseskærm":
      1. Tryk på Stil for at skifte mellem analog og digital. Vælg Analog eller Digital
      2. Tryk på Nattilstand for at dæmpe lysstyrken i mørke omgivelser.
    Skift urets stil med den nyeste Android-version
    1. Hold fingeren nede et tomt sted på din telefons startskærm.
    2. Tryk på Baggrund og stil og derefter Låseskærm.
    3. Stryg til venstre eller højre over teksten "Indstillinger Urets farve og størrelse" for at se valgmuligheder for stil.
    4. Tryk på Farve, og vælg den ønskede farve.
      Tip! Du kan gøre farven lysere eller mørkere ved hjælp af skyderen.
    5. Tryk på Størrelse, og vælg den ønskede størrelse.
      • Dynamisk: Størrelsen på uret ændrer sig baseret på indhold på låseskærmen
      • Lille
    6. Tryk på venstrepilen Tilbage for at gemme dine stilændringer.

Vis dit ur nedtonet på en tom skærm

1. Åbn appen Ur Ur på din telefon.
    2. Tryk på Mere Mere og så Pauseskærm.
    3. Tryk på din skærm for at vække den.

Tip! Du kan vælge at lade det nedtonede ur være aktiveret om natten.

5. Indstil klokkeslæt, dato og tidszone

Du kan ændre indstillingerne for dit ur, herunder dato, klokkeslæt og tidszone. Du kan indstille, hvordan dine alarmer og timere fungerer, og du kan tilføje ure for andre byer.

Skift tidszone

Vigtigt!

• Din enhed kan bruge din lokation til at fastslå din tidszone.
      • Hvis "Brug lokation" er deaktiveret, bruges din enheds lokation ikke til at registrere din tidszone.
      • Hvis "Brug lokation" er aktiveret, kan din enheds lokation bruges til at registrere din tidszone.
    • Nogle enheder understøtter kun brug af lokation til angivelse af tidszone, f.eks. tablets, der kun har Wi-Fi. Disse har ikke indstillingen "Brug lokation".
    1. Åbn appen Ur Ur på din telefon.
    2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger.
      • Hvis du vil vælge tidszonen for dit hjem: Tryk på Egen tidszone.
      • Hvis din tidszone skal opdateres automatisk: Tryk på Skift dato og klokkeslæt og derefter Indstil tidszonen automatisk.
      • Hvis du vil tilføje et ur for din egen tidszone, når du er i en anden tidszone: Aktivér Automatisk ur for egen tidszone.
      • Sådan angiver du en tidszone manuelt: Tryk på Skift dato og klokkeslæt og derefter Tidszone
        • Hvis den vises: Deaktiver Indstil automatisk.
        • Tryk på Tidszone, og vælg din tidszone.
      • Sådan angiver du en tidszone automatisk: Tryk på Skift dato og klokkeslæt og derefter Tidszone
        • Aktivér Indstil automatisk.

Tip! Det er kun nogle enheder, der giver dig mulighed for at angive tidszonen automatisk.

Skift alarmindstillinger

1. Åbn appen Ur Ur på din telefon.
    2. Tryk på MereOg så Indstillinger.
    3. Under "Alarmer":
      • Tryk på Slukkes efter for at vælge, hvor lang tid din alarm skal ringe.
      • Tryk på Udsættelsens varighed for at vælge, hvor lang tid "udsættelse" udsætter en alarm.
      • Brug skyderen "Lydstyrke for alarm" til at justere alarmens lydstyrke.
      • Tryk på Skru gradvist op for lyden, hvis lydstyrken på din alarm skal øges gradvist, mens den ringer.
      • Tryk på Lydstyrkeknapper for at vælge, hvilke funktioner, knapperne skal have. De kan bruges til at justere lydstyrken, udsætte en alarm eller slukke en alarm.
      • Tryk på Første ugedag for at vælge, hvilken dag ugen skal starte med.

Ændring af timerindstillinger

1. Åbn appen Ur Ur på din telefon.
    2. Tryk på MereOg så Indstillinger.
    3. Under "Timere":
      • Tryk på Timerlyd for at vælge den ringetone, der skal afspilles, når timeren udløber.
      • Tryk på Skru gradvist op for lyden, hvis du vil øge lydstyrken på timeren gradvist, mens den ringer.
      • Tryk på Vibration for timer for at få timeren til at vibrere.

Tip! Det er ikke alle enheder, der har en funktion til vibration på timeren.

Tilføj ure for andre byer

1. Åbn appen Ur Ur på din telefon.
    2. Tryk på Ur.
    3. Tryk på Tilføj Tilføj nederst på skærmen.
    4. Angiv navnet på en by i søgefeltet, og tryk derefter på den by, du vil tilføje.
      • Sådan ændrer du rækkefølgen på byerne: Hold fingeren nede på en by, og flyt den op eller ned på listen.
      • Sådan sletter du en by: Stryg til venstre eller højre på den by, du vil slette.

Relaterede ressourcer

6. Føj et ur til din startskærm

Du kan se, hvad klokken er, på dine startskærme ved at tilføje en widget fra appen Ur.

Tilføj et ur

1. Tryk på et ledigt sted på startskærmen, og hold fingeren nede.
    2. Tryk på Widgets nederst på skærmen.
    3. Tryk på en ur-widget, og hold fingeren nede.
    4. Der vises nu billeder af dine startskærme. Skub uret til en startskærm.

Vælg en anden størrelse på et ur

1. Tryk på uret på din startskærm, hold fingeren nede et øjeblik, og løft derefter din finger. Der vises nu hvide kontrolelementer til ændring af størrelsen rundt om uret.
    2. Tryk på kontrolelementerne, og træk dem for at ændre størrelsen på uret.

Flyt eller fjern et ur

1. Tryk på uret på din startskærm, og hold fingeren nede.
    2. Skub uret til et andet sted på skærmen.
      • Skub uret til højre eller venstre for at flytte det til en anden startskærm.
      • Skub et ur hen til Fjern for at fjerne det.