Kellon lisääminen aloitusnäytölle

Jos haluat tarkistaa ajan aloitusnäytöltä, voit lisätä sille Kello-sovelluksen widgetin.

Kellon lisääminen

1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa haluamallasi aloitusnäytöllä.
  2. Valitse näytön alareunassa Widgetit.
  3. Kosketa kello-widgetiä pitkään.
  4. Näet kuvat aloitusnäytöistäsi. Liu'uta kello jollekin aloitusnäytöistä.

Kellon koon muuttaminen

1. Kosketa aloitusnäytöllä olevaa kelloa pitkään ja nosta sormesi näytöltä. Valkoiset kokosäätimet tulevat näkyviin kellon ympärille.
  2. Muuta kellon kokoa koskettamalla ja vetämällä säätimiä.

Kellon siirtäminen tai poistaminen

1. Kosketa aloitusnäytöllä olevaa kelloa pitkään.
  2. Liu'uta kello eri kohtaan näytöllä.
    • Jos haluat siirtää kellon toiselle aloitusnäytölle, liu'uta sitä vasemmalle tai oikealle.
    • Jos haluat poistaa kellon, liu'uta se näytön yläosassa olevaan Poista-kohtaan.