1. Kello-sovelluksen lataaminen
  2. Herätysten lisääminen, peruuttaminen tai torkuttaminen
  3. Nukkuma-aikataulun asettaminen
  4. Kellon näytön muuttaminen
  5. Kellonajan, päivämäärän ja aikavyöhykkeen asettaminen
  6. Kellon lisääminen aloitusnäytölle
  1. Kello-sovelluksen lataaminen

Kello-sovellus toimii kaikilla Android-laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android 4.4 tai uudempi.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Pixelin akku oppii jatkuvasti käyttäytymisestäsi ja optimoi itsensä sovelluskäyttösi perusteella. Optimoinnissa voi kulua muutama viikko uuden laitteen käyttöönoton tai tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Saat parhaat tulokset, kun pidät mukautuvan virran ja akun optimoinnin päällä.

On normaalia, että Pixelin akkua kuluu hieman tavallista enemmän ohjelmistopäivityksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että puhelin pyrkii lataamaan ja optimoimaan uuden ohjelmiston ja saamaan kaiken toimimaan.

Jos huomaat vielä muutaman päivän kuluttua epätavallista akun kulumista, ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

Kellon lataaminen Google Playsta

1. Avaa Google Play Kauppa ja siirry Kello-sovelluksen Kello sivulle.
    2. Valitse Asenna.

Oletuskellosovelluksen piilottaminen

Jos laitteellesi on asennettu valmiiksi toinen kellosovellus, voit halutessasi piilottaa sen.

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
    2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Sovellustiedot.
    3. Valitse kellosovellus, jonka haluat piilottaa.
    4. Valitse Poista tai Poista käytöstä.

Valmiiksi asennettuja kellosovelluksia ei voi piilottaa kaikilla laitteilla.

2. Herätysten lisääminen, peruuttaminen tai torkuttaminen

Voit luoda ja muokata herätyksiä Kello-sovelluksessa.

Herätyksen asettaminen

Herätyksen ajan asettaminen
    1. Avaa laitteen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Hälytys.
    3. Valitse hälytys.
      • Luo uusi hälytys valitsemalla Lisää Lisää.
      • Jos haluat muokata hälytysaikaa, napauta sitä.
    4. Valitse hälytysaika.
      1. Analoginen kello: Valitse tunti siirtämällä viisaria. Valitse sitten minuutit samalla periaatteella.
      2. Digitaalikello: Kirjoita haluamasi aika tunneissa ja minuuteissa.
      3. 12 tunnin muoto: Valitse AP tai IP.
    5. Valitse OK.
    Herätyksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä
    1. Avaa laitteen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Hälytys.
    3. Kosketa päälle/pois-valitsinta haluamasi hälytyksen kohdalta.

Vinkki: Jos herätys on määritetty toistumaan tiettyinä ajankohtina, tämä toiminto ottaa myös kaikki toistokerrat käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

Hälytyksen muuttaminen puhelimella

Herätyksen peruuttaminen tai poistaminen
    1. Avaa laitteen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Hälytys.
    3. Napauta haluamasi hälytyksen kohdalta alanuolta Alanuoli.
      • Peruuttaminen: Laita valitsin päälle tai pois päältä.
      • Poistaminen: Poista hälytys pysyvästi valitsemalla Poista.
    Herätysäänen muuttaminen

Äänen käyttäminen

1. Avaa laitteen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Hälytys.
    3. Napauta haluamasi hälytyksen kohdalta alanuolta Alanuoli.
    4. Valitse nykyisen herätysäänen nimi.
    5. Valitse ääni:
      • Valitse ääni listasta napauttamalla sitä.
      • Käytä omaa äänitiedostoa: Jos olet ladannut laitteeseen äänitiedoston, valitse Lisää uusi ja sitten äänitiedostosi. Lue lisää tiedostojen löytämisestä.

YouTube Music-, Pandora- tai Spotify-kappaleen käyttäminen

1. Lataa YouTube Music-, Pandora- tai Spotify-sovellus, jos sinulla ei vielä ole mitään niistä. Lue lisää sovellusten lataamisesta.
    2. Avaa sovellus ja kirjaudu tilillesi. Lue lisää sovellusten avaamisesta.
    3. Avaa laitteen Kello-sovellus Kello.
    4. Valitse Hälytys.
    5. Napauta haluamasi hälytyksen kohdalta alanuolta Alanuoli.
    6. Valitse nykyisen herätysäänen nimi.
    7. Valitse Äänet-kohdasta YouTube Music, Pandora tai Spotify.
    8. Etsi käytettävä kappale ja napauta sitä.
      • YouTube: Voit valita kappaleen tai albumin premium-tilillä. Kellon kanssa ei voi käyttää maksutonta tiliä.
      • Pandora (vain Yhdysvallat): Voit valita kappaleen premium-tilillä. Maksuttomalla tai plus-tilillä voit valita aseman. Maksuttomalla tilillä saatat kuulla mainoksia.
      • Spotify: Voit valita kappaleen premium-tilillä. Maksuttomalla tilillä voit valita soittolistan ja saatat kuulla mainoksia.
    Herätyksen nimen, toistumisen tai värinän muuttaminen
    1. Avaa laitteen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Hälytys.
    3. Napauta haluamasi hälytyksen kohdalta alanuolta Alanuoli.
      • Nimi: Nimeä hälytys valitsemalla Lisää tunniste.
      • Toistuminen: Jos haluat, että hälytys toistuu tiettyinä ajankohtina, valitse viikonpäivät.
    Google Assistantin toiminto ohittaessasi herätyksen
    1. Varmista, että sinulla on nämä:
    2. Avaa puhelimen Kello-sovellus Kello.
    3. Valitse alareunasta Herätys.
    4. Napauta haluamasi herätyksen kohdalta alanuolta Alanuoli.
    5. Valitse Google Assistant ‑ohjelman vierestä Lisää Lisää.
    6. Valitse, mitä toimintoja haluat Assistantin tekevän.
      • Jos haluat vaihtaa toimintoja: Valitse Google Assistant ‐ohjelma.

Jos haluat lopettaa Assistant-ohjelman: Valitse Google Assistant ‐ohjelman vierestä Poista Poista.

Herätyksen torkuttaminen tai ohittaminen

• Torkku: Jos haluat viivyttää herätystä 10 minuutilla, valitse Torkku.
    • Lopeta: Lopeta herätys valitsemalla Lopeta.

Vinkki: Voit muokata torkutuksen pituutta ja määrittää laitteen äänenvoimakkuuspainikkeet torkuttamaan tai ohittamaan hälytyksiä. Lue lisää Kello-sovelluksen asetusten muuttamisesta.

Puhelimen ja kellon hälytysten synkronointi

Voit asettaa hälytyksen soimaan Pixel-puhelimella ja kellolla yhtä aikaa.

Synkronointi käyttöönoton aikana

1. Ota kello käyttöön. Lue lisää Google Pixel Watchin käyttöönotosta.
    2. Kun käyttöönotto on valmis, näet viestin "Puhelimen ja kellon hälytysten synkronointi".
    3. Valitse oikeasta alakulmasta Synkronoi hälytykset.

Synkronointi asetuksissa

1. Avaa laitteen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Asetukset ja sitten Hälytykset.
    3. Laita Synkronoi hälytykset päälle.
      • Näkyviin tulee kehote "Synkronoidaanko hälytykset?" ja saatavilla olevien kellojen nimet.
    4. Valitse kello, jonka kanssa haluat muodostaa laiteparin.

Soimisasetukset

Voit asettaa hälytykset soimaan kahdella tavalla. Ne voivat soida sekä puhelimessa että kellossa, tai voit valita mukautuvan hälytyksen. Mukautuvan hälytyksen avulla hälytykset soivat ensin laitteella, jota käytät aktiivisesti. Esimerkkejä:

• Kun kello on ranteessasi ja käytät puhelinta aktiivisesti, hälytys soi puhelimessa. Voit ohittaa tai torkuttaa hälytyksen molemmilla laitteilla.
    • Kun kello on ranteessasi, mutta et käytä puhelinta aktiivisesti, hälytys alkaa soida kellossa. Jos hälytystä ei laiteta pois päältä, se soi sekä puhelimessa että kellossa.
    • Kun kello ei ole ranteessasi, hälytys soi puhelimessa.
    • Jos laitteet eivät ole yhteydessä toisiinsa, hälytys soi sekä puhelimessa että kellossa.
    1. Avaa puhelimen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Asetukset ja sitten Hälytys päällä ja sitten Mukautuva hälytys tai Kello ja puhelin.

Säätietojen näyttäminen Kello-sovelluksessa

Sijaintilupien antaminen
    Laite tarvitsee pääsyn sijaintiisi, jotta se voi näyttää sääolosuhteet kaupungissasi.

Kun avaat Kello-sovelluksen ensimmäisen kerran:

1. Valitse Kello.
    2. Näet kehotteen "Lisää paikallinen sää".
    3. Valitse Lisää paikallinen sää ja sitten Jatka.
    4. Valitse kehotteen "Saako sää käyttää laitteen likimääräistä sijaintia?" alta Salli aina.

Milloin tahansa asetuksissa:

1. Avaa laitteen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Paikallinen sää kellossa ja sitten Salli sään näkyminen kellon alla koko ajan.
    Paikallisen sääennusteen lisääminen herätykseen
    Voit nähdä säätiedot, kun herätys soi.
    1. Avaa laitteen Kello-sovellus Kello.
    2. Lisää herätys valitsemalla alareunasta Lisää plus.
    3. Valitse Sääennuste.
      • Kun lopetat herätyksen, näkyviin tulee ennuste.

Vinkki: Varmista, että Kello-sovelluksella on pääsy sijaintiisi.

Lisätietoa

3. Nukkuma-aikataulun asettaminen

Kello-sovelluksen avulla valmistaudut nukkumaan ja pidät huolta säännöllisestä unirytmistä.

Nukkuma- ja heräämisajan asettaminen

Kun asetat nukkuma- ja heräämisajan, näet yöunesi pituuden. Nukkuma-aika-välilehdellä asetettu herätys näkyy myös Herätys-välilehdellä.

1. Avaa Kello-sovellus Kello
    2. Valitse Nukkuma-aika.
    3. Valitse aika Aikataulu-kortin Nukkumaanmenoaika-kohdasta.
    4. Valitse nukkumaanmenoaika ja päivät, jolloin aikataulua käytetään.
    5. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    6. Valitse aika Herätys-kohdasta.
    7. Valitse heräämisaika ja päivät, jolloin herätystä käytetään.
    8. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
      • Auringonnousuherätys: Näyttö kirkastuu pikkuhiljaa 15 minuuttia ennen herätystä.
      • Ääni: Valitse herätysääni.
      • Värinä: Laite värisee herätyksen aikana.
      • Google Assistant ‑ohjelma: Valitse, mitä haluat Assistantin tekevän, kun heräät. Lue lisää ohjelmista.
    Rauhoittavien äänien kuunteleminen
    Voit soittaa eri mediasovelluksista rauhoittavaa musiikkia, joka auttaa sinua nukahtamaan. Nukahtamisääniä toistetaan vain jos olet laittanut äänet päälle.
    1. Avaa Kello-sovellus Kello
    2. Valitse Nukkuma-aika.
    3. Valitse Nukahtamisäänet-kohdasta nykyinen ääni tai Valitse toinen ääni.
    4. Valitse, mitä sovellusta käytetään ja minkä äänen haluat. Voit myös käyttää laitteellasi olevia ääniä. Katso, miten muiden sovellusten mediaa voi käyttää.
    Viimeaikaisen nukkuma-ajan toiminnan näkeminen

Tärkeää: Tarvitset tämän ominaisuuden käyttöön Digitaalinen hyvinvointi ‑sovelluksen.

Voit katsoa, mitä sovelluksia käytät asettamasi nukkuma-ajan sisällä ja miten paljon aikaa suunnilleen vietät sängyssä. Sängyssä vietetty aika perustuu siihen, kuinka pitkään puhelin oli liikkumatta pimeässä huoneessa. Saat parhaat tulokset, kun pidät laitteesi päällä ja makuuhuoneessasi ajoitetun nukkuma-ajan aikana.

• Tämän toiminnan näyttämistä varten: Kello- ja Digitaalinen hyvinvointi ‑sovellukset näkevät sovellusten päivittäisen käytön, liikkeen- ja valontunnistusdatan ajoitetulta nukkuma-ajalta sekä aikavyöhykkeiden historian.
    • Näin näet lisätietoja tietystä päivästä: Napauta kaavion yläpuolella näkyvää aikaa, esimerkiksi 18 minuuttia. Näet myös sovellusten kuvakkeita käytetyn ajan vieressä. Jos et käyttänyt puhelinta ajoitetun nukkuma-ajan aikana, näet tekstin "Puhelinta ei käytetty".
    • Kaaviossa ei näy dataa: Varmista, että "Käytä nukkumisaikataulua" on päällä ja että olet antanut Kello-sovellukselle luvan käyttää dataasi. Voit muuttaa lupia valitsemalla Viimeaikainen nukkuma-ajan toiminta ‑kohdasta Valikko Lisää ja sitten Ylläpidä dataa.

Yskimis- ja kuorsausdatan tarkistaminen Pixel-puhelimilla

Tärkeää: Digitaalinen hyvinvointi ‐sovellusta ei ole tarkoitettu lääketieteelliseen käyttöön. Sen tarkoitus on tarjota sinulle tietoa, joka voi auttaa löytämään sopivan tavan käyttää teknologiaa. Jos sinulla on terveyshuolia, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Google ei takaa, että ominaisuudella voidaan saavuttaa tiettyjä tuloksia.

Tietojen tarkistaminen Kellosta

1. Avaa puhelimen Kello.
    2. Valitse Nukkuma-aika .

Vinkki: Jos käytät Nukkuma-aikamoodi-ominaisuutta ensimmäistä kertaa, valitse Näytä yskiminen ja kuorsaaminen ‐kohdasta Jatka Ja sitten Salli.

Vinkki: Kun valitset Nukkuma-aika , voit vaihtaa nukkuma-aikatoiminnan ja yskimisen ja kuorsauksen välillä.

Datan tarkistaminen Digitaalisesta hyvinvoinnista

1. Napauta puhelimen Asetukset-sovellusta.
    2. Valitse Digitaalinen hyvinvointi ja lapsilukko.
    3. Valitse Näytä yskiminen ja kuorsaaminen ‐kohdasta Jatka.

Vinkki: Kun seuraavan kerran avaat Digitaalinen hyvinvointi ‐sovelluksen, näet yskimis- ja kuorsausdatasi "Nukkuma-aikamoodi"-kohdasta.

Datan hakeminen

1. Valitse puhelimen aloitusnäytöltä Haku.
    2. Kirjoita "yskä".
    3. Avaa Digitaalinen hyvinvointi ‐sovellus valitsemalla Yskä ja kuorsaus.

Datan poistaminen

Tärkeää: Tarvitset tämän ominaisuuden käyttöön Digitaalinen hyvinvointi ‑sovelluksen.

Pyyhi laitteesi käyttödata, nukkuma-ajan anturidata ja aikavyöhykkeen historia poistamalla tietojen käyttöluvat:

1. Avaa Kello-sovellus Kello
    2. Valitse Nukkuma-aika.
    3. Valitse "Viimeaikaiset nukkuma-ajan toiminnot" ‑kohdan vierestä Lisää Lisää.
    4. Valitse Ylläpidä dataa
    5. Valitse poistettava data napauttamalla jotakin seuraavista:
      • Laitteen päivittäinen käyttödata
      • Nukkuma-ajan anturidata
      • Aikavyöhykkeiden historia
      • Kello: Voit säilyttää Digitaalinen hyvinvointi ‑sovelluksen käyttöluvan, kun poistat dataa Kello-sovelluksesta.
    Seuraavan päivän tapahtumien tarkistaminen

Tärkeää: Tämä ominaisuus ei ole saatavilla työ- tai koulutilien kalentereissa.

Voit lisätä herätyksen ennen seuraavan päivän tapahtumia käyttämällä Nukkuma-aika-välilehdellä olevaa kalenteria. Voit yhdistää Tulevat tapahtumat ‑kortin Google Kalenteriisi antamalla pääsyn kalenteriisi, kun käytät Nukkuma-aikamoodia. Kaikki Google Kalenterissa katsomasi kalenterit näkyvät myös Nukkuma-aika-välilehdellä.

Näytön pitäminen pimeänä nukkuma-aikaan
    Voit estää näyttöä olemasta aina päällä, kun Nukkuma-aikamoodi on käytössä.
    1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
    2. Valitse Digitaalinen hyvinvointi ja lapsilukko ja sitten Nukkuma-aikamoodi ja sitten Yksilöi.
    3. Laita Pidä näyttö pimeänä päälle.
    Paikallisen sääennusteen lisääminen herätykseen
    Voit nähdä säätiedot, kun herätys soi.
    1. Avaa laitteen Kello-sovellus Kello.
    2. Lisää herätys valitsemalla alareunasta Lisää plus.
    3. Valitse Sääennuste.
      • Kun lopetat herätyksen, näkyviin tulee ennuste.

Vinkki: Varmista, että Kello-sovelluksella on pääsy sijaintiisi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

4. Kellon näytön muuttaminen

Voit muuttaa Kello-sovelluksen ulkoasua ja ajannäyttötapaa.

Analogisen tai digitaalisen kellon valitseminen

1. Avaa puhelimen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Tyyli.
    3. Valitse Analoginen tai Digitaalinen.

Sekuntien näyttäminen tai piilottaminen

1. Avaa puhelimen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
    3. Valitse Näytä aika sekunteina.

24 tunnin kellon ottaminen käyttöön

1. Avaa puhelimen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Vaihda päivämäärä ja aika.
    3. Valitse Käytä 24 tunnin kelloa.

Näytönsäästäjän kellon muuttaminen

1. Avaa puhelimen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset
    3. Näytönsäästäjä-kohdassa:
      1. Vaihda analogiseen tai digitaaliseen: Valitse Tyyli Valitse Analoginen tai Digitaalinen
      2. Himmennä pimeässä ympäristössä: Valitse Yötila.
    Kellon tyylin muuttaminen uusimmassa Android-versiossa
    1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa puhelimen aloitusnäytöllä.
    2. Valitse Taustakuva ja tyyli ja sitten Lukitusnäyttö.
    3. Pyyhkäise Asetukset Kellon väri ja koko ‐kohdan yläpuolelta vasemmalle tai oikealle, niin näet tyylivaihtoehdot.
    4. Valitse Väri ja haluamasi väri.
      Vinkki: Voit tehdä väristä vaaleamman tai tummemman liukusäätimellä.
    5. Valitse Koko ja haluamasi koko.
      • Dynaaminen: Kellon koko riippuu lukitusnäytön sisällöstä
      • Pieni
    6. Tallenna tyylimuutokset napauttamalla vasenta nuolta Edellinen.

Himmennetyn kellon näyttäminen tyhjällä näytöllä

1. Avaa puhelimen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Näytönsäästäjä.
    3. Käynnistä näyttö napauttamalla.

Vinkki: Voit pitää himmennetyn kellon näkyvissä myös yöllä.

5. Kellonajan, päivämäärän ja aikavyöhykkeen asettaminen

Voit muuttaa päivämäärän, kellonajan, aikavyöhykkeen ja muita kellon asetuksia. Voit myös muokata herätysten ja ajastimien toimintaa ja lisätä näytölle muiden kaupunkien kelloja.

Aikavyöhykkeen muuttaminen

Tärkeää:

• Laitteesi voi käyttää sijaintia aikavyöhykkeen määrittämiseen.
      • Jos "Käytä sijaintia" on pois päältä, laitteen sijaintia ei käytetä aikavyöhykkeen tunnistamiseen.
      • Jos "Käytä sijaintia" on päällä, laitteen sijaintia voidaan käyttää aikavyöhykkeen tunnistamiseen.
    • Jotkin laitteet, kuten vain Wi-Fi-yhteyttä käyttävät tabletit, tukevat vain sijainnin käyttöä aikavyöhykkeen asettamiseen. Niillä ei ole Käytä sijaintia ‐asetusta.
    1. Avaa puhelimen Kello-sovellus Kello.
    2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
      • Kotiaikavyöhykkeen valitseminen: Valitse Kotiaikavyöhyke.
      • Aikavyöhykkeen päivittäminen automaattisesti: Valitse Vaihda päivämäärä ja aika ja sitten Aseta aikavyöhyke automaattisesti.
      • Jos haluat lisätä kodin kellon toisella aikavyöhykkeellä: Laita Automaattinen kotiajan kello päälle.
      • Aikavyöhykkeen manuaalinen määrittäminen: Valitse Vaihda päivämäärä ja aika ja sitten Aikavyöhyke
        • Jos näkyvissä: Laita Aseta automaattisesti pois päältä.
        • Valitse Aikavyöhyke ja valitse aikavyöhyke.
      • Aikavyöhykkeen automaattinen asettaminen: Valitse Vaihda päivämäärä ja aika ja sitten Aikavyöhyke
        • Laita Aseta automaattisesti päälle.

Vinkki: Vain joissakin laitteissa voit asettaa aikavyöhykkeen automaattisesti.

Herätysasetusten muuttaminen

1. Avaa puhelimen Yhteystiedot-sovellus Kello.
    2. Valitse LisääJa sitten Asetukset.
    3. Herätykset-kohdassa:
      • Valitse, kuinka kauan herätys soi: Valitse Hiljennä tämän ajan jälkeen.
      • Valitse, kuinka pitkään torkuttaminen viivyttää herätystä: Valitse Torkkuajan pituus.
      • Säädä herätyksen äänenvoimakkuutta: Käytä Herätyksen äänenvoimakkuus ‑liukusäädintä.
      • Aseta herätyksen äänenvoimakkuus nousemaan vähitellen: Valitse Lisää äänenvoimakkuutta vähitellen.
      • Valitse äänenvoimakkuuspainikkeiden toiminto: Valitse Äänenvoimakkuuspainikkeet. Ne voivat säätää äänenvoimakkuutta ja torkuttaa tai hylätä herätyksen.
      • Valitse päivä, josta viikko alkaa: Valitse Viikon aloituspäivä.

Ajastimen asetusten muuttaminen

1. Avaa puhelimen Yhteystiedot-sovellus Kello.
    2. Valitse LisääJa sitten Asetukset.
    3. Ajastimet-kohdassa:
      • Valitse ajastimen ajan päättyessä soiva soittoääni: Valitse Ajastimen ääni.
      • Aseta ajastimen äänenvoimakkuus nousemaan vähitellen: Valitse Lisää äänenvoimakkuutta vähitellen.
      • Aseta ajastin värisemään: Valitse Ajastimen värinä.

Vinkki: Kaikissa laitteissa ei ole ajastimen värinävaihtoehtoa.

Muiden kaupunkien kellojen lisääminen

1. Avaa puhelimen Yhteystiedot-sovellus Kello.
    2. Valitse Kello.
    3. Valitse alareunasta Lisää Lisää.
    4. Kirjoita kaupungin nimi hakukenttään ja valitse sitten haluamasi kaupunki.
      • Kaupungin siirtäminen: Kosketa kaupunkia pitkään ja siirrä sitä listalla ylös- tai alaspäin.
      • Kaupungin poistaminen: Pyyhkäise poistettavan kaupungin kohdalta vasemmalle tai oikealle.

Lisätietoa

6. Kellon lisääminen aloitusnäytölle

Jos haluat tarkistaa ajan aloitusnäytöltä, voit lisätä sille Kello-sovelluksen widgetin.

Kellon lisääminen

1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa haluamallasi aloitusnäytöllä.
    2. Valitse näytön alareunassa Widgetit.
    3. Kosketa kello-widgetiä pitkään.
    4. Näet kuvat aloitusnäytöistäsi. Liu'uta kello jollekin aloitusnäytöistä.

Kellon koon muuttaminen

1. Kosketa aloitusnäytöllä olevaa kelloa pitkään ja nosta sormesi näytöltä. Valkoiset kokosäätimet tulevat näkyviin kellon ympärille.
    2. Muuta kellon kokoa koskettamalla ja vetämällä säätimiä.

Kellon siirtäminen tai poistaminen

1. Kosketa aloitusnäytöllä olevaa kelloa pitkään.
    2. Liu'uta kello eri kohtaan näytöllä.
      • Jos haluat siirtää kellon toiselle aloitusnäytölle, liu'uta sitä vasemmalle tai oikealle.
      • Jos haluat poistaa kellon, liu'uta se näytön yläosassa olevaan Poista-kohtaan.