Installatiehandleiding voor ChromeOS Flex

4: Apparaatbeheer instellen voor je organisatie

Als je ChromeOS Flex-apparaten wilt beheren via de Google Beheerdersconsole, moet je een upgrade kopen voor elk apparaat dat je wilt inschrijven. Daarna kun je ChromeOS Flex-apparaten beheren naast andere ChromeOS-apparaten die zijn ingeschreven in je organisatie.

Afhankelijk van welke Chrome-service het best aansluit bij de behoeften van je organisatie, kun je upgrades voor ChromeOS Flex-apparaten kopen.

Ik ben beheerder voor een bedrijf

Chrome Enterprise Upgrade

Een proefperiode instellen

Met een Proefperiode voor Chrome Enterprise Upgrade kun je 30 dagen lang maximaal 50 apparaten beheren.

Ik heb een beheerd Google-account

Wanneer je de Beheerdersconsole kunt gebruiken:

• Je bent Google Workspace- of Cloud Identity-klant.
  • Je hebt Google Workspace rechtstreeks bij Google gekocht met een domeingeverifieerd account.
  • Je gebruikt nog geen Chrome Enterprise Upgrade- of Chromebook Enterprise-apparaten.

Ik heb geen beheerd Google-account

Wanneer je je online kunt aanmelden met je zakelijke e-mailadres:

• Je bent geen beheerde gebruiker onder een bestaand Chrome-, Google Workspace- of Cloud Identity-abonnement.

Upgrades kopen voor Chrome OS Flex-apparaten

Je kunt upgrades aanschaffen tijdens de proefperiode of wachten tot de proefperiode is afgelopen. Aan het einde van de proefperiode krijg je een e-mail waarin staat dat je upgrades moet aanschaffen.

Zie Upgrades voor ChromeOS-apparaten kopen voor meer informatie over hoe je upgrades kunt kopen.

Kiosk & Signage Upgrade

Er is geen kosteloze proefperiode beschikbaar voor Kiosk & Signage Upgrade. Je moet upgrades kopen voor de service Kiosk & Signage om apparaten in je organisatie in te schrijven.

Ik heb een beheerd Google-account: Koop uw Kiosk & Signage Upgrade in de Beheerdersconsole

Ik heb geen beheerd Google-account: Meer informatie over de implementatie van kiosken en digitale borden op ChromeOS Flex-apparaten in je organisatie

Ik ben beheerder voor een school

Chrome Education Upgrade

Er is geen kosteloze proefperiode beschikbaar voor Chrome Education Upgrade. Je moet upgrades voor Chrome Education Upgrade kopen om apparaten in te schrijven in je organisatie.

Ik heb een beheerd Google-account: Als je een Google Workspace for Education-klant bent, meld je je niet aan voor de Proefperiode voor Chrome Enterprise Upgrade. Als je upgrades voor Chrome Education Upgrade wilt kopen, neem je contact op met een salesmedewerker of geautoriseerde partner.

Ik heb geen beheerd Google-account: Ga naar de partnerdirectory om een geautoriseerde partner te vinden waar je upgrades voor Chrome Education Upgrade kunt kopen.

Meer informatie over de implementatie van ChromeOS Flex-apparaten en Chrome Education Upgrade op een school