Musiikin kuunteleminen Google Cast ‑laitteen kautta

Kaikki Google Playn tuotteet ja ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Katso, mitä omassa maassasi on saatavilla.

Google Playn ja Google Cast ‑äänilaitteen avulla voit nauttia lempimusiikkiasi uudella tavalla suoratoistamalla sitä kaiuttimiin. Oletko tallentanut musiikkia tietokoneellesi? Music Managerilla voit luoda kokonaisen musiikkikirjaston, jota voit suoratoistaa kaiuttimiin tai mobiililaitteeseen.

Kun olet määrittänyt Google Cast ‑äänilaitteesi, aloita musiikin kuuntelu Google Play Musiikin Google Play icon ja Google Cast ‑äänilaitteen  kautta noudattamalla alla olevia ohjeita.

Musiikin suoratoistaminen

Puhelin tai tabletti
  1. Yhdistä laitteesi ja Google Cast ‑äänilaitteesi samaan langattomaan verkkoon.
  2. Avaa Google Play Musiikki ‑sovellus Google Play icon.
  3. Kosketa Cast-kuvaketta Inactive cast extension .
  4. Valitse Google Cast ‑äänilaitteesi laiteluettelosta.
  5. Valitse kappale, albumi tai soittolista.
  6. Valitse Toista.
Tietokone

Lataa Google Chrome, jos et ole jo tehnyt niin, ja käytä sitä musiikin kuuntelemiseen tietokoneesi ja Google Cast ‑äänilaitteesi kautta.

1. Avaa Chrome Chrome.
  2. Lataa ja asenna Google Cast ‑laajennus Chrome Web Storesta (vain ensimmäisellä kerralla).
  3. Yhdistä tietokoneesi ja Google Cast ‑äänilaitteesi samaan langattomaan verkkoon.
  4. Siirry Chromella Google Play Musiikkiin (play.google.com/music).
  5. Valitse kappale, albumi tai soittolista.
  6. Valitse Toista.
  7. Klikkaa näytön alalaidassa olevien toistosäätimien vieressä olevaa Cast-kuvaketta Inactive cast extension .
  8. Siirry Muodosta yhteys laitteeseen ‑kohtaan ja valitse Google Cast ‑äänilaitteesi laiteluettelosta.
Katso esimerkki
Cast Play Music
Voit sammuttaa laitteen tai tietokoneen näytön toiston ajaksi, jos haluat säästää akkua. Suoratoiston aikana voit myös käyttää muita laitteen sovelluksia ja avata uusia välilehtiä tietokoneen selaimella.

Musiikin lähettäminen Music Managerilla

Music Managerin avulla voit lähettää musiikkia Google Playhin mistä tahansa tietokoneesi musiikkikansiosta (mukaan lukien iTunes ja Windows Media Player) ja aloittaa musiikin suoratoiston televisioon saman tien. Voit jopa lähettää iTunes-kirjastosi Android-laitteeseesi, jotta koko musiikkikokoelmasi on käytettävissä yhdessä paikassa. Synkronointia ei tarvita. Katso ohjeet Music Managerin lataamiseen ja asentamiseen, ja aloita suoratoisto.

Google Cast ‑laitteen yhteyden katkaiseminen

• Puhelimella tai tabletilla: Kosketa Cast-kuvaketta Active cast extension ja valitse Lopeta suoratoisto.
  • Tietokoneella: Klikkaa selainikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Cast-kuvaketta Active cast extension ja valitse Lopeta suoratoisto.

Musiikin säätimet

• Puhelimella tai tabletilla: Voit käyttää Google Play Musiikki ‑sovelluksen Google Play Music Icon toistosäätimiä. Pääset käyttämään toistosäätimiä nopeasti myös laitteen ilmoitusten kautta.
  • Tietokoneella: Voit käyttää Google Play Musiikin näytön alalaidassa olevia toistosäätimiä.

• Musiikkisoitin kannattaa pitää avoinna, kun kuuntelet musiikkia tietokoneen ja Google Cast ‑äänilaitteen kautta. Et voi ohjata toistoa, jos musiikkisoitin on suljettu, tietokone on sammutettu tai internetyhteys on katkennut.