Bruk spillmodus på TV-en

Spill favorittspillene dine på Stadia med en jevnere spillopplevelse når du caster spillet til en TV.

Når du caster spill fra en enhet til en Chromecast-kompatibel TV, slås innstillingen spillmodus automatisk på. Denne innstillingen aktiverer en modus på TV-en som reduserer tidsforsinkelsen når du spiller. Merk: Denne funksjonen er kun tilgjengelig på kompatible TV-er.

Slå av spillmodus

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er knyttet til den samme kontoen som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på feltet for enheten.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  og så Video
  5. Slå av Slå på spillmodus automatisk Off.