Skærmindstillinger for Chromecast med Google TV

Juster skærmstørrelse og opløsning på din Chromecast med Google TV (HD) eller Chromecast med Google TV (4K).

Bemærk! Tjek vejledningen fra producenten af fjernsynet for at justere skærmens lysstyrke.

Kom godt i gang ved at åbne indstillingerne for "Skærm og lyd":

1. Tænd din Chromecast og derefter vælg din profil øverst til højre på fjernsynsskærmen og derefter Indstillinger
  2. Vælg Skærm og lyd.

Du kan justere følgende skærmindstillinger, afhængigt af hvilke funktioner der er tilgængelige på dit fjernsyn:

• Opløsning: Vælg din foretrukne skærmopløsning.
  • Skalering af tekst: Gør teksten på skærmen større eller mindre.
  • Formater for dynamisk område og farve: Vælg dine foretrukne formater.
  • Match indholdets billedfrekvens: Brug denne indstilling til at tillade, at din Chromecast matcher det dynamiske område med det kildeindhold, du ser.

Avancerede skærmindstillinger:

• Tillad spiltilstand: Spiltilstand reducerer forsinkelse og giver en hurtigere svartid i spillet.
  • Valg af format: Vælg, om HDR-formater skal angives manuelt, eller om apps automatisk skal vælge et tilgængeligt format.

Få flere oplysninger om avancerede lydindstillinger.

Fejlfinding af skærmindstillinger

Min video uden HDR ser for mættet ud

HDR-indstillingerne for din Chromecast aktiveres automatisk. Farverne i din video kan derfor virke for mættede, hvis du afspiller SDR-indhold. Du kan løse problemer med farven ved at aktivere Matchet indhold.

HDR-videooutput fungerer slet ikke

Nogle fjernsyn kræver muligvis, at HDMI-signalformatet skal indstilles til "forbedret tilstand" for at understøtte HDR-videooutput. Tjek dit fjernsyns visningsindstillinger for at se, om "forbedret tilstand" er aktiveret (betegnelsen kan være forskellig alt efter fjernsynsmodellen).