Väärennetyistä Chromecast-tuotteista ja ‑lisävarusteista ilmoittaminen

Google-laitteiden väärennöksiä ovat tuotteet, joiden tavaramerkki tai logo (laitteessa ja/tai pakkauksessa) on täsmälleen tai lähes samanlainen kuin Googlen omistama tavaramerkki tai logo. Väärennös jäljittelee aidon tuotteen brändiominaisuuksia ja yrittää näin antaa vaikutelman aitoudesta.

Näin erotat väärennetyn tuotteen:

• Tavaramerkit eivät näy oikein
  • Laite ei toimi kunnolla

Katso täältä lisätietoja tuoteväärennöksen tunnistamisesta.

Jos uskot, että ostamasi tai verkossa näkemäsi tuote on väärennetty, täytä tämä lomake.

Huom. Jos kyseinen tuote ei ole etsimäsi, ilmoita muista väärennetyistä Google-laitteista täällä.