Rapportér forfalskede Chromecast-produkter og -tilbehør

Forfalskede Google-hardwareprodukter er produkter med et varemærke eller logo på enheden og/eller emballagen, som er identisk eller næsten identisk med et varemærke eller logo, der ejes af Google. Forfalskede varer efterligner ægte produkters brandelementer i et forsøg på at udgive sig for at være den ægte vare.

Sådan kan du se, om et produkt er forfalsket:

• Varemærker vises ikke korrekt
  • Enheden fungerer ikke korrekt

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du identificerer forfalskede produkter her.

Hvis du mener, at du har købt eller set et forfalsket produkt på nettet, skal du udfylde denne formular.

Bemærk! Hvis dette produkt ikke er det, du søger, kan du rapportere andre forfalskede Google-hardwareprodukter her.