Ret en fejlmeddelelse med "Opret forbindelse igen"

Hvis fjernsynsskærmen viser fejlmeddelelsen "Opret forbindelse igen", kan du være stødt på en af nedenstående fejl. Find den fejlmeddelelse, der vises på din skærm, på listen nedenfor for at få hjælp til at løse problemet.

Vælg din fejl

Fejl 1. Opret forbindelse igen: Chromecast XYZ kan ikke finde Wi-Fi-netværket "NAVN"

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Opret forbindelse igen: Chromecast XYZ kan ikke finde Wi-Fi-netværket "NAVN"" på skærmen, skal du gennemgå nedenstående fejlfindingstrin:

Reconnect me

Fejlfindingstrin

Trin 1. Tjek internetadgangen

1. Er dit Wi-Fi-netværk tilgængeligt, og kan andre enheder (telefoner, tablets og computere) oprette forbindelse til det og få adgang til internettet?
    1. Hvis andre enheder kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket, og din Chromecast ikke virker, skal du gå direkte til trin 2.
    2. Hvis ingen andre enheder kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket eller få adgang til internettet, skal du genstarte din router.
      1. Du genstarter Wi-Fi-routeren ved at tage strømstikket ud. Vent to minutter, før du tilslutter den igen.
      2. Sørg for, at routerens lamper er helt slukkede, når du har taget stikket ud. Nogle routere har backupbatterier. Det kan være nødvendigt at frakoble backupbatterier for at sikre, at routeren er fuldstændig slukket.
      3. Når alle routerens lamper tændes igen, og du kan se netværksnavnet under tilgængelige Wi-Fi-netværk på din telefon eller computer, kan du prøve at tjekke, om din Chromecast har forbindelse til Wi-Fi-netværket.
      4. Når routeren er genstartet, skal du tage stilling til følgende scenarier:
      • Hvis netværket er online, og problemet er løst som følge af genstarten af routeren, kan du springe resten af trinene over.
      • Hvis netværket er online, men problemet ikke er løst, skal du fortsætte til trin 2 for at foretage yderligere fejlfinding.
      • Hvis du har genstartet routeren, og Wi-Fi-netværket stadig ikke er tilgængeligt for alle enhederne, er der muligvis noget galt med internettjenesten. Vi anbefaler, at du kontakter din internetudbyder for at tjekke, om nogen af dine netværksindstillinger er blevet ændret for nylig.

Trin 2. Har der været nogen ændringer i forhold til routeren, routerens placering eller routerens adgangskode?

Hvis svaret er nej, skal du fortsætte til næste trin.

Hvis svaret er ja:

1. Hvis enheden vises som "Skal konfigureres" på listen over enheder i Home-appen, kan du følge denne vejledning i, hvordan du konfigurerer din enhed.
  2.  Hvis enheden er angivet på listen under enheder i Home-appen, kan du følge denne vejledning i, hvordan du skifter Wi-Fi-netværket for din Chromecast.

Trin 3. Er Chromecast-enheden mindre end 6 meter fra konfigurationsenheden og Wi-Fi-routeren?

Chromecast-enheden bør være så tæt som muligt (helst mindre end 4 meter) på den enhed, der bruges til konfigurationen (telefon, tablet eller computer) og lige så tæt på Wi-Fi-routeren. Du opnår den bedst mulige Wi-Fi-forbindelse inden for denne afstand.

Hvis enhederne ikke er inden for denne afstand, skal du rykke dem tættere på hinanden.

Hvis det ikke løser problemet at rykke enhederne tættere på hinanden, skal du fortsætte til næste trin og genstarte Chromecast-enheden.

Trin 4. Genstart Chromecast-enheden

1. Tag strømkablet ud af Chromecast-enheden.
  2. Vent ét minut.
  3. Sæt strømkablet i igen.

Bemærk! Når du kobler Chromecast-enheden fra fjernsynets HDMI-port, genstartes enheden ikke. Den skal kobles fra strømkilden for at genstarte.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du fortsætte til næste fejlfindingstrin.

Hvis dette løser problemerne, kan du springe resten af trinene over.

Trin 5. Hvis du har en Chromecast-enhed (1. generation), skal du bruge HDMI-forlængerkablet

Hvis du har en Chromecast-enhed (1. generation), skal du bruge det HDMI-forlængerkabel, der fulgte med i æsken til Chromecast-enheden. Forlængerkablet kan hjælpe dig med at reducere mængden af interferens fra Wi-Fi-signalet.
  1. Tag Chromecast-enheden ud af din HDMI-port.
  2. Tag strømstikket ud af Chromecast-enheden.
  3. Slut HDMI-forlængerkablet til Chromecast-enheden.
  4. Slut HDMI-forlængerkablet til en ledig HDMI-port på fjernsynet.
  5. Slut strømstikket til Chromecast-enheden igen.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du fortsætte til næste fejlfindingstrin.

Hvis dette løser problemerne, kan du springe resten af trinene over.

Trin 6. Gendan fabriksindstillingerne

Chromecast med Google TV

Med Chromecast Voice Remote

1. Øverst til højre på din fjernsynsskærm skal du vælge din profil og så Indstillinger .
  2. Vælg System og så Om og så Gendan fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

1. Mens Chromecast-enheden er tilsluttet fjernsynet og er tændt, skal du holde knappen på bagsiden af Chromecast-enheden nede. LED-indikatoren bør begynde at blinke gult.
  2. Når LED-indikatoren lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden nulstilles.
Chromecast (2. generation), Chromecast (3. generation) eller Chromecast Ultra

I Google Home-appen

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har forbindelse til det netværk, hvor din Chromecast blev konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

Hold knappen på siden af Chromecast-enheden inde, mens din Chromecast er tilsluttet fjernsynet. LED-lampen vil begynde at blinke med et orange lys. Når LED-lampen lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden genstartes.

Chromecast (1st Gen) Chromecast (1. generation)

I Google Home-appen

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har forbindelse til det netværk, hvor din Chromecast blev konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

1. Mens Chromecast er tilsluttet fjernsynet, skal du holde knappen på Chromecast-enheden inde i mindst 25 sekunder, eller indtil LED-lyset begynder at blinke rødt.
  2. Når LED-lyset blinker hvidt, og fjernsynsskærmen bliver sort, skal du slippe knappen. Enheden genstarter derefter.
Chromecast (1. generation) understøttes ikke længere, hvilket betyder, at disse enheder ikke længere modtager software- eller sikkerhedsopdateringer, og at Google ikke yder teknisk support til dem. Brugerne oplever muligvis en forringelse af ydeevnen.

Når du har gendannet fabriksindstillingerne, vises der en meddelelse på skærmen om at konfigurere enheden. Konfigurer din enhed igen.

Fejl 2. Opret forbindelse igen: Chromecast XYZ kan ikke oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket "NAVN"

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Opret forbindelse igen: Chromecast XYZ kan ikke oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket "NAVN"" på skærmen, skal du gennemgå nedenstående fejlfindingstrin:
Reconnect me

Fejlfindingstrin

Trin 1. Tjek internetadgangen

1. Er dit Wi-Fi-netværk tilgængeligt, og kan andre enheder (telefoner, tablets og computere) oprette forbindelse til det og få adgang til internettet?
    1. Hvis andre enheder kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket, og din Chromecast ikke virker, skal du gå direkte til trin 2.
    2. Hvis ingen andre enheder kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket eller få adgang til internettet, skal du genstarte din router.
      1. Du genstarter Wi-Fi-routeren ved at tage strømstikket ud. Vent to minutter, før du tilslutter den igen.
      2. Sørg for, at routerens lamper er helt slukkede, når du har taget stikket ud. Nogle routere har backupbatterier. Det kan være nødvendigt at frakoble backupbatterier for at sikre, at routeren er fuldstændig slukket.
      3. Når alle routerens lamper tændes igen, og du kan se netværksnavnet under tilgængelige Wi-Fi-netværk på din telefon eller computer, kan du prøve at tjekke, om din Chromecast har forbindelse til Wi-Fi-netværket.
      4. Når routeren er genstartet, skal du tage stilling til følgende scenarier:
      • Hvis netværket er online, og problemet er løst som følge af genstarten af routeren, kan du springe resten af trinene over.
      • Hvis netværket er online, men problemet ikke er løst, skal du fortsætte til trin 2 for at foretage yderligere fejlfinding.
      • Hvis du har genstartet routeren, og Wi-Fi-netværket stadig ikke er tilgængeligt for alle enhederne, er der muligvis noget galt med internettjenesten. Vi anbefaler, at du kontakter din internetudbyder for at tjekke, om nogen af dine netværksindstillinger er blevet ændret for nylig.

Trin 2. Har der været nogen ændringer i forhold til routeren, routerens placering eller routerens adgangskode?

Hvis svaret er nej, skal du fortsætte til næste trin.

Hvis svaret er ja:

1. Hvis enheden vises som "Skal konfigureres" på listen over enheder i Home-appen, kan du følge denne vejledning i, hvordan du konfigurerer din enhed.
  2.  Hvis enheden er angivet på listen under enheder i Home-appen, kan du følge denne vejledning i, hvordan du skifter Wi-Fi-netværket for din Chromecast.

Trin 3. Er Chromecast-enheden mindre end 6 meter fra konfigurationsenheden og Wi-Fi-routeren?

Chromecast-enheden bør være så tæt som muligt (helst mindre end 4 meter) på den enhed, der bruges til konfigurationen (telefon, tablet eller computer) og lige så tæt på Wi-Fi-routeren. Du opnår den bedst mulige Wi-Fi-forbindelse inden for denne afstand.

Hvis enhederne ikke er inden for denne afstand, skal du rykke dem tættere på hinanden.

Hvis det ikke løser problemet at rykke enhederne tættere på hinanden, skal du fortsætte til næste trin og genstarte Chromecast-enheden.

Trin 4. Genstart Chromecast-enheden

1. Tag strømkablet ud af Chromecast-enheden.
  2. Vent ét minut.
  3. Sæt strømkablet i igen.

Bemærk! Når du kobler Chromecast-enheden fra fjernsynets HDMI-port, genstartes enheden ikke. Den skal kobles fra strømkilden for at genstarte.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du fortsætte til næste fejlfindingstrin.

Hvis dette løser problemerne, kan du springe resten af trinene over.

Trin 5. Hvis du har en Chromecast-enhed (1. generation), skal du bruge HDMI-forlængerkablet

Hvis du har en Chromecast-enhed (1. generation), skal du bruge det HDMI-forlængerkabel, der fulgte med i æsken til Chromecast-enheden. Forlængerkablet kan hjælpe dig med at reducere mængden af interferens fra Wi-Fi-signalet.
  1. Tag Chromecast-enheden ud af din HDMI-port.
  2. Tag strømstikket ud af Chromecast-enheden.
  3. Slut HDMI-forlængerkablet til Chromecast-enheden.
  4. Slut HDMI-forlængerkablet til en ledig HDMI-port på fjernsynet.
  5. Slut strømstikket til Chromecast-enheden igen.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du fortsætte til næste fejlfindingstrin.

Hvis dette løser problemerne, kan du springe resten af trinene over.

Trin 6. Gendan fabriksindstillingerne

Chromecast med Google TV

Med Chromecast Voice Remote

1. Øverst til højre på din fjernsynsskærm skal du vælge din profil og så Indstillinger .
  2. Vælg System og så Om og så Gendan fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

1. Mens Chromecast-enheden er tilsluttet fjernsynet og er tændt, skal du holde knappen på bagsiden af Chromecast-enheden nede. LED-indikatoren bør begynde at blinke gult.
  2. Når LED-indikatoren lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden nulstilles.
Chromecast (2. generation), Chromecast (3. generation) eller Chromecast Ultra

I Google Home-appen

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har forbindelse til det netværk, hvor din Chromecast blev konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

Hold knappen på siden af Chromecast-enheden inde, mens din Chromecast er tilsluttet fjernsynet. LED-lampen vil begynde at blinke med et orange lys. Når LED-lampen lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden genstartes.

Chromecast (1st Gen) Chromecast (1. generation)

I Google Home-appen

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har forbindelse til det netværk, hvor din Chromecast blev konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

1. Mens Chromecast er tilsluttet fjernsynet, skal du holde knappen på Chromecast-enheden inde i mindst 25 sekunder, eller indtil LED-lyset begynder at blinke rødt.
  2. Når LED-lyset blinker hvidt, og fjernsynsskærmen bliver sort, skal du slippe knappen. Enheden genstarter derefter.
Chromecast (1. generation) understøttes ikke længere, hvilket betyder, at disse enheder ikke længere modtager software- eller sikkerhedsopdateringer, og at Google ikke yder teknisk support til dem. Brugerne oplever muligvis en forringelse af ydeevnen.

Når du har gendannet fabriksindstillingerne, vises der en meddelelse på skærmen om at konfigurere enheden. Konfigurer din enhed igen.

Fejl 3. Opret forbindelse igen: Der kunne ikke oprettes forbindelse til netværket "NAVN" på grund af routerfejl

Hvis du ser "Opret forbindelse igen: Der kunne ikke oprettes forbindelse netværket "NAVN" på grund af routerfejl" på skærmen, skal du gennemgå nedenstående fejlfindingstrin:
Reconnect me

Fejlfindingstrin

Trin 1. Tjek internetadgangen

1. Er dit Wi-Fi-netværk tilgængeligt, og kan andre enheder (telefoner, tablets og computere) oprette forbindelse til det og få adgang til internettet?
    1. Hvis andre enheder kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket, og din Chromecast ikke virker, skal du gå direkte til trin 2.
    2. Hvis ingen andre enheder kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket eller få adgang til internettet, skal du genstarte din router.
      1. Du genstarter Wi-Fi-routeren ved at tage strømstikket ud. Vent to minutter, før du tilslutter den igen.
      2. Sørg for, at routerens lamper er helt slukkede, når du har taget stikket ud. Nogle routere har backupbatterier. Det kan være nødvendigt at frakoble backupbatterier for at sikre, at routeren er fuldstændig slukket.
      3. Når alle routerens lamper tændes igen, og du kan se netværksnavnet under tilgængelige Wi-Fi-netværk på din telefon eller computer, kan du prøve at tjekke, om din Chromecast har forbindelse til Wi-Fi-netværket.
      4. Når routeren er genstartet, skal du tage stilling til følgende scenarier:
      • Hvis netværket er online, og problemet er løst som følge af genstarten af routeren, kan du springe resten af trinene over.
      • Hvis netværket er online, men problemet ikke er løst, skal du fortsætte til trin 2 for at foretage yderligere fejlfinding.
      • Hvis du har genstartet routeren, og Wi-Fi-netværket stadig ikke er tilgængeligt for alle enhederne, er der muligvis noget galt med internettjenesten. Vi anbefaler, at du kontakter din internetudbyder for at tjekke, om nogen af dine netværksindstillinger er blevet ændret for nylig.

Trin 2. Har der været nogen ændringer i forhold til routeren, routerens placering eller routerens adgangskode?

Hvis svaret er nej, skal du fortsætte til næste trin.

Hvis svaret er ja:

1. Hvis enheden vises som "Skal konfigureres" på listen over enheder i Home-appen, kan du følge denne vejledning i, hvordan du konfigurerer din enhed.
  2.  Hvis enheden er angivet på listen under enheder i Home-appen, kan du følge denne vejledning i, hvordan du skifter Wi-Fi-netværket for din Chromecast.

Trin 3. Er Chromecast-enheden mindre end 6 meter fra konfigurationsenheden og Wi-Fi-routeren?

Chromecast-enheden bør være så tæt som muligt (helst mindre end 4 meter) på den enhed, der bruges til konfigurationen (telefon, tablet eller computer) og lige så tæt på Wi-Fi-routeren. Du opnår den bedst mulige Wi-Fi-forbindelse inden for denne afstand.

Hvis enhederne ikke er inden for denne afstand, skal du rykke dem tættere på hinanden.

Hvis det ikke løser problemet at rykke enhederne tættere på hinanden, skal du fortsætte til næste trin og genstarte Chromecast-enheden.

Trin 4. Genstart Chromecast-enheden

1. Tag strømkablet ud af Chromecast-enheden.
  2. Vent ét minut.
  3. Sæt strømkablet i igen.

Bemærk! Når du kobler Chromecast-enheden fra fjernsynets HDMI-port, genstartes enheden ikke. Den skal kobles fra strømkilden for at genstarte.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du fortsætte til næste fejlfindingstrin.

Hvis dette løser problemerne, kan du springe resten af trinene over.

Trin 5. Hvis du har en Chromecast-enhed (1. generation), skal du bruge HDMI-forlængerkablet

Hvis du har en Chromecast-enhed (1. generation), skal du bruge det HDMI-forlængerkabel, der fulgte med i æsken til Chromecast-enheden. Forlængerkablet kan hjælpe dig med at reducere mængden af interferens fra Wi-Fi-signalet.
  1. Tag Chromecast-enheden ud af din HDMI-port.
  2. Tag strømstikket ud af Chromecast-enheden.
  3. Slut HDMI-forlængerkablet til Chromecast-enheden.
  4. Slut HDMI-forlængerkablet til en ledig HDMI-port på fjernsynet.
  5. Slut strømstikket til Chromecast-enheden igen.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du fortsætte til næste fejlfindingstrin.

Hvis dette løser problemerne, kan du springe resten af trinene over.

Trin 6. Gendan fabriksindstillingerne

Chromecast med Google TV

Med Chromecast Voice Remote

1. Øverst til højre på din fjernsynsskærm skal du vælge din profil og så Indstillinger .
  2. Vælg System og så Om og så Gendan fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

1. Mens Chromecast-enheden er tilsluttet fjernsynet og er tændt, skal du holde knappen på bagsiden af Chromecast-enheden nede. LED-indikatoren bør begynde at blinke gult.
  2. Når LED-indikatoren lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden nulstilles.
Chromecast (2. generation), Chromecast (3. generation) eller Chromecast Ultra

I Google Home-appen

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har forbindelse til det netværk, hvor din Chromecast blev konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

Hold knappen på siden af Chromecast-enheden inde, mens din Chromecast er tilsluttet fjernsynet. LED-lampen vil begynde at blinke med et orange lys. Når LED-lampen lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden genstartes.

Chromecast (1st Gen) Chromecast (1. generation)

I Google Home-appen

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har forbindelse til det netværk, hvor din Chromecast blev konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

1. Mens Chromecast er tilsluttet fjernsynet, skal du holde knappen på Chromecast-enheden inde i mindst 25 sekunder, eller indtil LED-lyset begynder at blinke rødt.
  2. Når LED-lyset blinker hvidt, og fjernsynsskærmen bliver sort, skal du slippe knappen. Enheden genstarter derefter.
Chromecast (1. generation) understøttes ikke længere, hvilket betyder, at disse enheder ikke længere modtager software- eller sikkerhedsopdateringer, og at Google ikke yder teknisk support til dem. Brugerne oplever muligvis en forringelse af ydeevnen.

Når du har gendannet fabriksindstillingerne, vises der en meddelelse på skærmen om at konfigurere enheden. Konfigurer din enhed igen.

Fejl 4. Opret forbindelse igen: Chromecast "XYZ" har forbindelse til Wi-Fi-netværket "NAVN", men kan ikke oprette forbindelse til internettet

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Opret forbindelse igen: Chromecast "XYZ" har forbindelse til Wi-Fi-netværket "NAVN", men kan ikke oprette forbindelse til internettet" på skærmen, skal du gennemgå nedenstående fejlfindingstrin:
Reconnect me

Fejlfindingstrin

Trin 1. Tjek internetadgangen

1. Er dit Wi-Fi-netværk tilgængeligt, og kan andre enheder (telefoner, tablets og computere) oprette forbindelse til det og få adgang til internettet?
    1. Hvis andre enheder kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket, og din Chromecast ikke virker, skal du gå direkte til trin 2.
    2. Hvis ingen andre enheder kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket eller få adgang til internettet, skal du genstarte din router.
      1. Du genstarter Wi-Fi-routeren ved at tage strømstikket ud. Vent to minutter, før du tilslutter den igen.
      2. Sørg for, at routerens lamper er helt slukkede, når du har taget stikket ud. Nogle routere har backupbatterier. Det kan være nødvendigt at frakoble backupbatterier for at sikre, at routeren er fuldstændig slukket.
      3. Når alle routerens lamper tændes igen, og du kan se netværksnavnet under tilgængelige Wi-Fi-netværk på din telefon ellercomputer, kan du prøve at tjekke, om din Chromecast har forbindelse til Wi-Fi-netværket.
      4. Når routeren er genstartet, skal du tage stilling til følgende scenarier:
      • Hvis netværket er online, og problemet er løst som følge af genstarten, kan du springe resten af trinene over.
      • Hvis netværket er online, men problemet ikke er løst, skal du fortsætte til trin 2 for at foretage yderligere fejlfinding.
      • Hvis du har genstartet routeren, og Wi-Fi-netværket stadig ikke er tilgængeligt for alle enhederne, er der muligvis noget galt med internettjenesten. Vi anbefaler, at du kontakter din internetudbyder for at tjekke, om nogen af dine netværksindstillinger er blevet ændret for nylig.

Trin 2. Har der været nogen ændringer i forhold til routeren, routerens placering eller routerens adgangskode?

Hvis svaret er nej, skal du fortsætte til næste trin.

Hvis svaret er ja:

1. Hvis enheden vises som "Skal konfigureres" på listen over enheder i Home-appen, kan du følge denne vejledning i, hvordan du konfigurerer din enhed.
  2.  Hvis enheden er angivet på listen under enheder i Home-appen, kan du følge denne vejledning i, hvordan du skifter Wi-Fi-netværket for din Chromecast.

Trin 3. Er Chromecast-enheden mindre end 6 meter fra konfigurationsenheden og Wi-Fi-routeren?

Chromecast-enheden bør være så tæt som muligt (helst mindre end 4 meter) på den enhed, der bruges til konfigurationen (telefon, tablet eller computer) og lige så tæt på Wi-Fi-routeren. Du opnår den bedst mulige Wi-Fi-forbindelse inden for denne afstand.

Hvis enhederne ikke er inden for denne afstand, skal du rykke dem tættere på hinanden.

Hvis det ikke løser problemet at rykke enhederne tættere på hinanden, skal du fortsætte til næste trin og genstarte Chromecast-enheden.

Trin 4. Genstart Chromecast-enheden

1. Tag strømkablet ud af Chromecast-enheden.
  2. Vent ét minut.
  3. Sæt strømkablet i igen.

Bemærk! Når du kobler Chromecast-enheden fra fjernsynets HDMI-port, genstartes enheden ikke. Den skal kobles fra strømkilden for at genstarte.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du fortsætte til næste fejlfindingstrin.

Hvis dette løser problemerne, kan du springe resten af trinene over.

Trin 5. Hvis du har en Chromecast-enhed (1. generation), skal du bruge HDMI-forlængerkablet

Hvis du har en Chromecast-enhed (1. generation), skal du bruge det HDMI-forlængerkabel, der fulgte med i æsken til Chromecast-enheden. Forlængerkablet kan hjælpe dig med at reducere mængden af interferens fra Wi-Fi-signalet.
  1. Tag Chromecast-enheden ud af din HDMI-port.
  2. Tag strømstikket ud af Chromecast-enheden.
  3. Slut HDMI-forlængerkablet til Chromecast-enheden.
  4. Slut HDMI-forlængerkablet til en ledig HDMI-port på fjernsynet.
  5. Slut strømstikket til Chromecast-enheden igen.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du fortsætte til næste fejlfindingstrin.

Hvis dette løser problemerne, kan du springe resten af trinene over.

Trin 6. Gendan fabriksindstillingerne

Chromecast med Google TV

Med Chromecast Voice Remote

1. Øverst til højre på din fjernsynsskærm skal du vælge din profil og så Indstillinger .
  2. Vælg System og så Om og så Gendan fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

1. Mens Chromecast-enheden er tilsluttet fjernsynet og er tændt, skal du holde knappen på bagsiden af Chromecast-enheden nede. LED-indikatoren bør begynde at blinke gult.
  2. Når LED-indikatoren lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden nulstilles.
Chromecast (2. generation), Chromecast (3. generation) eller Chromecast Ultra

I Google Home-appen

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har forbindelse til det netværk, hvor din Chromecast blev konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

Hold knappen på siden af Chromecast-enheden inde, mens din Chromecast er tilsluttet fjernsynet. LED-lampen vil begynde at blinke med et orange lys. Når LED-lampen lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden genstartes.

Chromecast (1st Gen) Chromecast (1. generation)

I Google Home-appen

Bemærk! Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du har forbindelse til det netværk, hvor din Chromecast blev konfigureret.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Mere More menu og så Gendannelse af fabriksindstillinger og så Gendannelse af fabriksindstillinger.

På Chromecast-enheden

1. Mens Chromecast er tilsluttet fjernsynet, skal du holde knappen på Chromecast-enheden inde i mindst 25 sekunder, eller indtil LED-lyset begynder at blinke rødt.
  2. Når LED-lyset blinker hvidt, og fjernsynsskærmen bliver sort, skal du slippe knappen. Enheden genstarter derefter.
Chromecast (1. generation) understøttes ikke længere, hvilket betyder, at disse enheder ikke længere modtager software- eller sikkerhedsopdateringer, og at Google ikke yder teknisk support til dem. Brugerne oplever muligvis en forringelse af ydeevnen.

Når du har gendannet fabriksindstillingerne, vises der en meddelelse på skærmen om at konfigurere enheden. Konfigurer din enhed igen.

Chromecast (1. generation) understøttes ikke længere, hvilket betyder, at disse enheder ikke længere modtager software- eller sikkerhedsopdateringer, og at Google ikke yder teknisk support til dem. Brugerne oplever muligvis en forringelse af ydeevnen.