Det går inte att casta till Android TV

Om det inte går att casta video med funktionen Inbyggd Chromecast (tidigare Google Cast) på Android TV kontrollerar du att du använder den senaste versionen av Google Cast-mottagaren.

Steg 1: Kontrollera den nuvarande versionen av Google Cast-mottagaren

1. Öppna startskärmen på Android TV och välj Inställningar Settings följt av Google Cast.
  2. Leta efter Versionsnummer X.XX.XXXXX.

Om versionsnumret inte är samma som firmwareversionen för Cast för Android TV-enheter laddar du ned den senaste versionen av Google Cast-mottagaren.

Steg 2: Ladda ned den senaste versionen av Google Cast-mottagaren

1. Logga in på Google Play på Android TV.
  2. Välj Mina appar följt av Google Cast-mottagare följt av Uppdatera.