Kan niet naar Android TV casten

Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt.

Stap 1: Controleer de huidige versie van de Google Cast-receiver

1. Selecteer in het startscherm van Android TV Instellingen Settings en dan Google Cast.
  2. Zoek naar Versienummer X.XX.XXXXX.

Als het versienummer niet overeenkomt met de firmwareversie van Cast voor Android TV-apparaten, downloadt u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver.

Stap 2: Download de nieuwste versie van de Google Cast-receiver

1. Log in bij Google Play op uw Android TV.
  2. Selecteer Mijn apps en dan Google Cast-receiver en dan Updaten.