Cast-painikkeen lisääminen Chromen yläpalkkiin

Suosittelemme kiinnittämään Cast-painikkeen Chromen yläpalkkiin, vaikka tämä ei ole pakollista. Tämä helpottaa Cast-toiminnon käyttämistä miltä tahansa verkkosivulta.

Cast-painikkeen lisääminen Chromen yläpalkkiin:

1. Klikkaa Chrome-selaimen oikeassa yläkulmassa Chromen asetusvalikkoa More menu ja sitten Suoratoista… Cast from Chrome
  2. Cast-painike Inactive cast extension näkyy yläpalkissa väliaikaisesti. Jos haluat painikkeen näkyvän palkissa pysyvästi, klikkaa Cast-painiketta Inactive cast extension hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä kuvake aina.

Jos Cast-painike on jo kiinnitetty selaimen yläpalkkiin, näet Cast-kuvakkeen Inactive cast extension Chromen yläpalkissa (näytön oikeassa yläkulmassa).