Cast-painikkeen lisääminen Chromen yläpalkkiin

Sinun kannattaa kiinnittää Cast-painike Chromen yläpalkkiin, vaikka tämä ei ole pakollista. Tämä helpottaa Cast-toiminnon käyttämistä miltä tahansa verkkosivulta.

Lisää Cast-painike Chromen yläpalkkiin näin:

1. Valitse Chrome-selaimesta Lisää More menu ja sittenTallenna ja jaa ja sitten Cast…
  2. Cast-painike Inactive cast extension näkyy tilapäisesti yläpalkissa. Jos haluat kuvakkeen näkyvän siellä pysyvästi, klikkaa Cast-painiketta Inactive cast extension kakkospainikkeella ja valitse Näytä kuvake aina.

Jos Cast-painike on jo kiinnitetty selaimen yläpalkkiin, näet Cast-painikkeen Inactive cast extension Chromen yläpalkissa.