Opprett og administrer høyttalergrupper

Lag grupper med alle slags kombinasjoner av Google Nest- og Home-høyttalere og -skjermer, Chromecast-enheter og Google Pixel Tablet-enheter for å synkronisere musikken i hele huset. Musikk og lyd fra Chromecast-kompatible apper kan strømmes umiddelbart.

Disse enhetene er kompatible:

• Google Home
  • Google Nest Mini (2. generasjon)
  • Google Home Mini (1. generasjon)
  • Google Home Max
  • Google Nest Audio
  • Google Nest Hub Max
  • Google Nest Hub
  • Google Nest Hub (2. generasjon)
  • Google Nest Wifi-punkt
  • Google Pixel Tablet (bare i Hub-modus)
  • Chromecast med Google TV (HD)
  • Chromecast med Google TV (4K)
  • Chromecast (2. og 3. generasjon)
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Audio
  • Høyttalere med Chromecast innebygd og utvalgte TV-er

Merk: Chromecast (1. generasjon) har ikke støtte for denne funksjonen.

Trinn 1. Opprett og administrer høyttalergrupper

Merk: Høyttalergrupper kan bare opprettes på telefoner og nettbrett. Chrome-nettleseren har ikke støtte for denne funksjonen. Men du kan likevel caste til grupper fra Chrome.

Opprett en lydgruppe
  1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Innstillinger Legg til Høyttalergruppe.
  4. Trykk på hver enhet du vil legge til i gruppen. Det vises en hake Check ved siden av hver enhet du velger.
  5. Trykk på Neste skriv inn et navn for gruppen trykk på Lagre.

Merk: Du kan bare legge til Pixel Tablet i høyttalergrupper når den er koblet til ladedokken med høyttaler.

Endre en eksisterende lydgruppe
  1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter .
  4. Velg gruppen du vil endre trykk på Velg enheter.
  5. Trykk på hver enhet du vil legge til eller fjerne. Alle enhetene i gruppen har en hake Check.
  6. Trykk på Lagre.

Viktig: Hvis du gjør endringer i en gruppe mens den caster, stopper gruppeavspillingen på alle lydenhetene i gruppen. Du må gå tilbake til den Cast-kompatible appen eller bruke en talekommando for å starte castingen på nytt.

Merk: Du kan bare legge til Pixel Tablet i høyttalergrupper når den er koblet til ladedokken med høyttaler.

Slett en eksisterende gruppe
  1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Enheter .
  4. Velg gruppen du vil slette.
  5. Trykk på Slett gruppen Slett.

Viktig: Hvis du sletter en gruppe mens den caster innhold, stoppes gruppeavspillingen på alle lydenhetene i gruppen.

Trinn 2. Kontroller høyttalergrupper

Bruk en talekommando for å begynne å spille medieinnhold via en høyttalergruppe. Du kan deretter kontrollere medieinnholdet med talekommandoer, Google Home-appen eller berøringskontroller på enheten din.

Merk: Volumknappene på telefonen og nettbrettet justerer ikke volumet for høyttalergruppen.

Med stemmen

Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Spill musikk ved å bruke gruppenavn «Spill rock på [gruppenavn]»
Kontroller musikk med grunnleggende kommandoer «Sett på pause»
«Gjenoppta»
«Stopp»
«Spill neste sang»
Kontroller volumet for en enhet i en høyttalergruppe «Høyere»
«Still volumet til 40 %»

Merk: Ved gruppeavspilling endrer volumkommandoene bare volumet på enheten du sier talekommandoen til.

Fra Google Home-appen

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Favoritter .
  4. Trykk på den aktive medieøkten for å se
    • avspillingskontroller
    • volumkontroll
    • valg av avspillingsenhet

Fra Google-enheten

Merk: Berøringskontrollene på hver enhet justerer bare volumet til enheten – ikke til høyttalergruppen.

Google Home- og Nest-høyttalere

Viktig: Berøringskontrollene for høyttaler endrer volumet kun for medier og Google-assistenten. Bruk Google Home-appen eller Hurtiginnstillinger-menyen på Nest-skjermen for å endre volumet for alarmer og nedtellinger.

Google Home Google Home

Handling: Trykk slik på Google Home: Bilde
Skru opp volumet Sveip med klokken på toppen.
Skru ned volumet

Sveip mot klokken på toppen.

Merk: Når volumet er på 0,

• er lyd fra medieinnhold slått av
  • snakker Google-assistenten med volum på 5 %
Be om noe Trykk og hold på toppen.

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. generasjon)

Merk: Google Nest Mini (2. generasjon) har et skruespor til veggmontering på baksiden. Hvis enheten din ikke har noe skruespor til veggmontering, har du en Google Home Mini (1. generasjon).

Hvis du vil snu om høyre- og venstrekontrollene, åpner du Google Home-appen Trykk på Favoritter eller Enheter trykk og hold på brikken for Nest Mini. Trykk på Innstillinger Lyd Bytt retning på enhetskontroller.

Handling: Trykk slik på Google Nest Mini: Bilde
Sett på pause, gjenoppta eller stopp medieinnhold

Trykk på midten av Nest Mini.

Google Nest Mini center tap

Skru opp volumet

Trykk på den høyre siden av Nest Mini.

Volumet går fra 0–100 %. Hvert trykk endrer volumet med 10 %.

Google Nest Mini volume up

Skru ned volumet

Trykk på den venstre siden av Nest Mini.

Volumet går fra 0–100 %. Hvert trykk endrer volumet med 10 %.

Merk: Når volumet er på 0,

• er lyd fra medieinnhold slått av
  • snakker Google-assistenten med volum på 5 %
Google Nest Mini volume down

Google Home Mini Google Home Mini (1. generasjon)

Handling: Trykk på Google Home Mini på denne måten: Bilde
Sett på pause, gjenoppta eller stopp medieinnhold Trykk og hold på en av sidene på Home Mini.

Skru opp volumet

Trykk på den høyre siden av Home Mini.

Volumet går fra 0–100 %. Hvert trykk endrer volumet med 10 %.

Skru ned volumet

Trykk og hold på den venstre siden av Home Mini.

Volumet går fra 0–100 %. Hvert trykk endrer volumet med 10 %.

Merk: Når volumet er på 0,

• er lyd fra medieinnhold slått av
  • snakker Google-assistenten med volum på 5 %

Google Home Max Google Home Max

Handling: Trykk på Google Home Max på denne måten: Bilde

Sett på pause, gjenoppta eller stopp medieinnhold

Liggende posisjon: Trykk på linjen på toppen.

Stående posisjon: Trykk på linjen på den høyre siden.

Skru opp volumet

Liggende posisjon: Sveip fra venstre til høyre langs linjen på toppen.

Stående posisjon: Sveip opp langs linjen på den høyre siden.

Skru ned volumet

Liggende posisjon: Sveip fra høyre til venstre langs linjen på toppen.

Stående posisjon: Sveip ned langs linjen på den høyre siden.

Merk: Når volumet er på 0,

• er lyd fra medieinnhold slått av
  • snakker Google-assistenten med volum på 5 %

Google Nest Audio Google Nest Audio

Handling: Trykk på Google Nest Audio på denne måten: Bilde
Sett på pause, gjenoppta eller stopp medieinnhold Trykk på midten av Nest Audio.

Skru opp volumet

Trykk på den høyre siden av Nest Audio.

Volumet går fra 0–100 %. Hvert trykk endrer volumet med 5 %.

Skru ned volumet

Trykk på den venstre siden av Nest Audio.

Volumet går fra 0–100 %. Hvert trykk endrer volumet med 5 %.

Merk: Når volumet er på 0,

• er lyd fra medieinnhold slått av
  • snakker Google-assistenten med volum på 5 %

Nest Wifi point Google Nest Wifi-punkt

Handling: Trykk slik på Nest Wifi-punktet: Bilde
Sett på pause, gjenoppta eller stopp medieinnhold Trykk på midten av Nest Wifi-punktet. Nest Wifi center tap

Skru opp volumet

Trykk på den høyre siden av Nest Wifi-punktet.

Volumet går fra 0–100 %. Hvert trykk endrer volumet med 10 %.

Nest Wifi point volume up

Skru ned volumet

Trykk på den venstre siden av Nest Wifi-punktet.

Volumet går fra 0–100 %. Hvert trykk endrer volumet med 10 %.

Merk: Når volumet er på 0,

• er lyd fra medieinnhold slått av
  • snakker Google-assistenten med volum på 5 %
Nest Wifi point volume down

Google Nest-skjermer

Viktig: For å kontrollere volumet for alarmer og nedtellinger bruker du Hurtiginnstillinger-menyen. Volumknappen og mediekortet justerer bare volumet for medieinnhold og Google-assistenten.

Bruk mediekortet til å sette på pause, gjenoppta, spille av forrige eller neste sang eller bytte enheten som spiller av medieinnhold.

Volumknapp

Handling: Trykk slik på Nest Hub eller Nest Hub Max: Bilde

Skru opp volumet

Trykk på den øverste volumknappen på baksiden av Nest-skjermen.

Volumet går fra 0–100 %. Hvert knappetrykk endrer volumet med 5 %.

Skru ned volumet

Trykk på den nederste volumknappen på baksiden av Nest-skjermen.

Volumet går fra 0–100 %. Hvert knappetrykk endrer volumet med 5 %.

Merk: Når volumet er på 0,

• er lyd fra medieinnhold slått av
  • snakker Google-assistenten med volum på 5 %
Hurtiginnstillinger-meny
  1. Sveip opp fra bunnen av skjermen for å åpne Hurtiginnstillinger-menyen.
  2. Trykk på Volum .
    • Bruk den primære glidebryteren for volumkontroll for medieinnhold og Google-assistenten
    • Ved behov kan du trykke på Vis  for å åpne glidebryteren for volumkontroll for nedtellinger og alarmer
  3. Sveip glidebryteren til venstre eller høyre for å endre volumet.

Mediekort

1. Du finner mediekortet ved å sveipe ned fra toppen og så trykk på Medier.
    • Merk: Hvis medieinnholdet som spilles av, vises på skjermen, kan du trykke på den i stedet.
  2. Bruk kontrollene på kortet til å sette på pause, gjenoppta eller spille av forrige eller neste sang.
  3. For å åpne flere kontroller, trykk på [skjermnavn] . Du ser en liste over tilgjengelige enheter og en glidebryter for volumkontroll for hver enhet som spiller av medieinnhold.
    • Trykk på alternativknappen ved siden av enhetsnavnet for å starte eller stoppe avspillingen av medieinnhold på en enhet.
    • Sveip glidebryteren til venstre eller høyre for å endre volumet på en aktiv enhet.

Google Pixel Tablet (Hub-modus)

Når du endrer volumet på Pixel Tablet mens den står i dokken, endres også volumet på høyttalerdokken.

Volumknapp

Handling: Trykk slik på Google Pixel Tablet:
Skru opp volumet

Trykk på sideknappen som er nærmest av/på-knappen.

Volum opp

Skru ned volumet

Trykk på sideknappen som er lengst unna av/på-knappen.

Volum ned

Mediemodul

Når medieinnhold spilles av i Hub-modus, kan du kontrollere avspillingen på låseskjermen og startskjermen med berøring. En mediemodul vises automatisk med knapper du kan bruke til å styre det som spilles av.

Noen medieapper har moduler du kan legge til på startskjermen for enkel berøringskontroll. Plasser modulen på startskjermen, og trykk på modulen for å kontrollere volumet, sette avspillingen på pause, hoppe over eller endre sanger eller podcaster, bytte radiostasjon med mer.

Problemer med lydforsinkelse

Hvis det er forsinkelse mellom én enhet i gruppen og de andre, kan du bruke innstillingen for korrigering av gruppeforsinkelse for den aktuelle enheten.