Chromecastin laiteohjelmistoversiot

Tässä ovat 1. sukupolven Chromecastin, Chromecastin ja Chromecast Audion uusimmat laiteohjelmistoversiot.

Laiteohjelmistot päivitetään vaiheittain. Tässä mainitut tuotantovaiheen laiteohjelmistoversiot päivitetään laitteille, kun versio on käytettävissä kaikilla laitteilla.

Testausohjelman nykyinen laiteohjelmistoversio

Chromecast (1. sukupolvi) – laiteohjelmistoversio 1.36.159268

Chromecast (2. sukupolvi) – laiteohjelmistoversio 1.42.172094

Chromecast – laiteohjelmistoversio 1.42.172094

Chromecast Ultra – laiteohjelmistoversio 1.42.172094​

Chromecast Audio – laiteohjelmistoversio 1.42.172094

Haluatko testata uusinta laiteohjelmistoversiota, ennen kuin se julkaistaan kaikkien käyttöön? Liity Chromecastin testausohjelmaan.

Laiteohjelmiston nykyinen tuotantoversio

Chromecast (1. sukupolvi) – laiteohjelmistoversio 1.36.157768

Chromecast (2. sukupolvi) – laiteohjelmistoversio 1.42.172094

Chromecast – laiteohjelmistoversio 1.42.172094

Chromecast Ultra – laiteohjelmistoversio 1.42.172094

Chromecast Audio – laiteohjelmistoversio 1.42.172094

Cast Android TV:ssä – laiteohjelmistoversio  1.36154871

Laiteohjelmistoversion tarkistaminen

Näin tarkistat laiteohjelmistosi version:

1. Varmista, että puhelin tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecast-laitteen kanssa.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  3. Napauta Koti-kohdasta laitetta, jonka laiteohjelmistoversion haluat tarkistaa.
  4. Valitse Asetukset .
  5. Vieritä alalaitaan ja etsi Cast-laiteohjelmistoversio: X.XXX.XXXXX.