Chromecastin laiteohjelmistoversiot

Tässä ovat 1. sukupolven Chromecastin, Chromecastin ja Chromecast Audion uusimmat laiteohjelmistoversiot.

Laiteohjelmistot päivitetään vaiheittain. Tässä mainitut tuotantovaiheen laiteohjelmistoversiot päivitetään laitteille, kun versio on käytettävissä kaikilla laitteilla.

Testausohjelman nykyinen laiteohjelmistoversio

Chromecast (1. sukupolvi) – laiteohjelmistoversio 1.36.159268​

Chromecast (2. sukupolvi) – laiteohjelmistoversio 1.44.185164

Chromecast – laiteohjelmistoversio 1.44.185164

Chromecast Ultra – laiteohjelmistoversio 1.44.185164

Chromecast Audio – laiteohjelmistoversio 1.42.172094

Haluatko testata uusinta laiteohjelmistoversiota, ennen kuin se julkaistaan kaikkien käyttöön? Liity Chromecastin testausohjelmaan.

Laiteohjelmiston nykyinen tuotantoversio

Chromecast (1. sukupolvi) – laiteohjelmistoversio 1.36.157768

Chromecast (2. sukupolvi) – laiteohjelmistoversio 1.44.185164

Chromecast – laiteohjelmistoversio 1.44.185164

Chromecast Ultra – laiteohjelmistoversio 1.42.183786

Chromecast Audio – laiteohjelmistoversio 1.42.172094

Cast Android TV:ssä – laiteohjelmistoversio  1.42.179832

Laiteohjelmistoversion tarkistaminen

Näin tarkistat laiteohjelmistosi version:

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse laitteesi ja sitten Asetukset .
  3. Vieritä alalaitaan ja etsi Cast-laiteohjelmistoversio: X.XXX.XXXXX.