Chromecastin laiteohjelmistoversiot

Tässä ovat 1. sukupolven Chromecastin, Chromecastin ja Chromecast Audion uusimmat laiteohjelmistoversiot.

Testausohjelman nykyinen laiteohjelmistoversio

Chromecast (1. sukupolvi) –  laiteohjelmistoversio 1.36.159268

Chromecast (2. sukupolvi) – laiteohjelmistoversio 1.40.156414

Chromecast – laiteohjelmistoversio 1.40.156414

Chromecast Ultra – laiteohjelmistoversio 1.40.156414

Chromecast Audio – laiteohjelmistoversio 1.40.156414

Haluatko testata uusinta laiteohjelmistoversiota, ennen kuin se julkaistaan kaikkien käyttöön? Liity Chromecastin testausohjelmaan.

Laiteohjelmiston nykyinen tuotantoversio

Chromecast (1. sukupolvi) – laiteohjelmistoversio 1.36.157768

Chromecast (2. sukupolvi) – laiteohjelmistoversio 1.40.156414

Chromecast – laiteohjelmistoversio 1.40.156414

Chromecast Ultra – laiteohjelmistoversio 1.40.156414

Chromecast Audio – laiteohjelmistoversio 1.40.156414

Cast Android TV:ssä – laiteohjelmistoversio 1.30.109591

Laiteohjelmistoversion tarkistaminen

Näin voit tarkistaa, mikä laiteohjelmistoversio sinulla on:
  1. Varmista, että puhelin tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecast-laitteen kanssa.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app mobiililaitteellasi.
  3. Valitse LAITTEET Devices, niin näet käytettävissä olevat Chromecast-laitteet.
  4. Vieritä alaspäin, kunnes löydät sen Chromecastin laitekortin, jonka laiteohjelmistoversion haluat tarkistaa.
  5. Valitse laitekortin oikeasta yläkulmasta laitekorttivalikko Menu.
  6. Valitse Asetukset.
  7. Vieritä alalaitaan ja etsi Cast-laiteohjelmistoversio: X.XXX.XXXXX.