Chromecast Ultra

Chromecast Ultralla voit nauttia elokuvista, sarjoista, peleistä, musiikista ja muusta viihteestä, myös 4K- ja HDR-sisällöstä.

Kun käytössäsi on 4K- ja HDR-televisio* sekä yhteensopivaa sisältöä**, Chromecast Ultra tarjoaa huipputerävän kuvan, rikkaan värimaailman ja tasaisen toiston. Eikö sinulla ole 4K-televisiota? Se ei haittaa: Chromecast Ultra optimoi toiston automaattisesti minkä tahansa television parhaalle mahdolliselle resoluutiolle.

Chromecast Ultra on Wi-Fi- ja Ethernet-yhteensopiva, joten striimauslaatu pysyy vakaana yhteydestä riippumatta. Kompaktin kokonsa ansiosta se sopii siististi television taakse piiloon.

Chromecast Ultra toimii laitteidesi kanssa: Android-älypuhelimilla ja ‑tableteilla, iPhonet ja iPadit, Windows- ja Mac-kannettavat sekä Chromebook Pixel ovat kaikki yhteensopivia. Eikä kaukosäädintä tarvita! Selaa viihdevalikoimaa, hallinnoi toistoa ja säädä äänenvoimakkuutta tutulla älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella.

* Chromecast Ultra on yhteensopiva tavallisen HDTV:n kanssa, mutta 4K-sisällön striimaaminen edellyttää HDMI-portin sisältävää 4K-yhteensopivaa HDTV:tä ja laajakaistayhteyttä. Lisätietoja on saatavilla osoitteessa g.co/cast/req
** 4K-sisällön saatavuus riippuu palveluntarjoajista, ja sen toistaminen edellyttää 4K-televisiota.