Her er Chromecast Ultra

Chromecast Ultra

Med Chromecast Ultra kan du få glæde af al din yndlingsmusik og alle dine foretrukne film, tv-serier og spil samt det nyeste 4K- og HDR-indhold.

Når Chromecast Ultra kombineres med et fjernsyn* med 4K- og HDR-teknologi og kompatibelt indhold**, kan du se dit indhold i 4K med et skarpere billede, stærkere farver og en mere stabil videoafspilning. Har du ikke noget fjernsyn med 4K-teknologi? Det er ikke noget problem. Uanset hvilket fjernsyn du har, optimerer Chromecast Ultra automatisk dit indhold, så du får den bedste billedkvalitet på dit fjernsyn i fjernsynets bedste opløsning.

Chromecast Ultra leveres med opgraderet Wi-Fi og en Ethernet-adapter, så du får en fuldstændig stabil streaming, uanset hvilken af de to forbindelser du bruger. Alt dette er samlet i et kompakt design, der nemt kan sættes i bag på fjernsynet, så der ikke er noget, der sidder i vejen.

Chromecast Ultra fungerer sammen med de enheder, du har i forvejen, herunder Android-smartphones og -tablets, iPhone og iPad, Windows- og Mac-computere samt Chromebook Pixel, og du behøver ingen fjernbetjening. Find underholdning, styr afspilningen, og juster lydstyrken ved hjælp af den smartphone, tablet eller computer, du allerede har.

*Chromecast Ultra fungerer sammen med et almindeligt HDTV, men kræver et fjernsyn med 4K-teknologi og en HDMI-port samt en bredbåndsforbindelse for at kunne streame indhold i 4K. Du kan få flere oplysninger på g.co/cast/req
**4K-programmering kan kun afspilles på fjernsyn med 4K-teknologi, og kun hvis det tilbydes af indholdsudbyderne.