Få værinformasjon og værmeldingen

Med Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din kan du høre værmeldingen og hvordan været er akkurat nå, ved hjelp av bare stemmen.

Trinn 1: Administrer værinnstillingene

Du må angi posisjons- og værpreferansene nedenfor i Google Home-appen Google Home-appen for å få relevant værinformasjon.

1. Angi enhetsadressen din.
  2. Angi værenheten du foretrekker.

Trinn 2: Be om værinformasjon

Her er noen ting du kan si til Google-assistenten på høyttaleren eller skjermen din for å se hvordan været er nå, og værmeldingen:

Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Be om informasjon om været ved enhetens hjemmeadresse «Hvordan er været?»
Be om værmeldingen ved enhetens hjemmeadresse for
  • i morgen
  • en spesifikk dag
  • helgen
  • uken
  • de neste [antall] dagene (velg opptil 10 dager)
«Hvordan blir været i morgen?»
«Hvordan blir været [spesifikk dag]?»
«Hvordan blir været til helgen?»
«Hvordan blir været de neste [antall] dagene?»
«Hvordan blir været fra [dag] til [dag]?»
Still spesifikke spørsmål om været eller værmeldingen ved enhetens hjemmeadresse «Skal det regne i morgen?»
«Er det sol i dag?»
«Trenger jeg paraply i morgen?»
Still spesifikke spørsmål om været eller værmeldingen på et spesifikt sted for
  • i morgen
  • en spesifikk dag
  • helgen
  • uken
  • de neste [antall] dagene (velg mellom 1 og 10 dager)
«Kommer det til å regne i morgen [på sted]?»
«Hvordan blir været til helgen [på sted]?»
Still generelle spørsmål om været på et spesifikt sted «Hvordan er været [på sted]?»
Spesifiser en enhet «Hvordan er været i [enhet]?»
Viktig: Du bør stille spesifikke spørsmål for å høre riktig værinformasjon.
  • «Hey Google, hvordan er været?» Høyttaleren eller skjermen viser værinformasjon fra enhetsadressen.
  • «Hey Google, hvordan er været i Trondheim?» Høyttaleren eller skjermen viser værinformasjon fra stedet du har angitt.

(Valgfritt) Få værmeldingen for steder du er interessert i

Konfigurer Voice Match og personlige resultater for å få værmeldinger for steder du er interessert i, som ikke er for enhetsadressen din. Du får oppdateringer om værendringer som kraftige vindkast, regn eller snø på steder du kanskje ønsker å dra til de neste timene.

Løs problemer

1. Sjekk at du har angitt værenheter i Google Home-appen Google Home-appen. Merk: Du kan ikke gjøre dette med stemmen.
  2. Sjekk at du har angitt et hjemsted og arbeidssted i enten Google Home-appen eller Google Maps. Merk: Du kan ikke gjøre dette med stemmen.
  3. Bekreft enhetsadressen din.
  4. Hvis høyttaleren eller skjermen ikke har informasjonen du ba om, bør du bruke mer spesifikke forespørsler.