Afspil YouTube-videoer på Chromecast-kompatible fjernsyn med din højttaler eller -skærm

Afspil og styr YouTube-videoer på fjernsyn med Chromecast eller indbygget Chromecast – udelukkende ved hjælp af stemmen.

Bemærk! Hvis Digital balance er aktiveret, begrænses eller blokeres denne funktion muligvis af Pause, filtre eller Forstyr ikke.

Få flere oplysninger om Digital balance

Trin 1. Tilknyt fjernsyn ved hjælp af Google Home-appen

Knyt fjernsyn til din højttaler eller skærm

Tilknyt en enhed

Bemærk! Følgende trin er valgfri, hvis du kun vil styre dit fjernsyn med din mobilenhed eller tablet. Men hvis du vil styre dit fjernsyn ved hjælp af stemmekommandoer via din højttaler eller skærm, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Sørg for, at din telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler, skærm, Chromecast eller Pixel Tablet.
  2. Åbn Google Home-appen .
  3. Tryk på din konto.
  4. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

5. Tryk på Favoritter eller Enheder
  6. Hold enhedens felt nede.
  7. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og derefter Genkendelse og deling.
  8. I sektionen med Indstillinger for Google Assistent skal du vælge din præference for Personligt indhold og Voice Match.

Bemærk! Hvis du får fejlmeddelelsen "Fejl ved tilknytning af enhed", skal du gendanne fabriksindstillingerne på din Chromecast-enhed.

Fjern tilknytningen af en enhed

1. Sørg for, at din telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler, skærm, Chromecast eller Pixel Tablet.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder
  4. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  5. Tryk på Indstillinger og så Fjern enhed.
Cast-enheder, der understøtter stemmestyring, til YouTube-videoer

Følgende Cast-enheder kan afspille YouTube-videoer på fjernsyn ved hjælp af din højttaler eller skærm:

1. Chromecast
  2. Fjernsyn med indbygget Chromecast
  3. Android TV-enheder

Vigtigt! Nogle smart-tv'er lader muligvis til at understøtte Cast-teknologi, fordi de har en funktion, der minder om casting. Få flere oplysninger om smart-tv'er, der understøtter Cast-teknologi.

Trin 2. Styr YouTube-videoer på fjernsyn ved hjælp af talekommandoer

Nedenfor er nogle af de ting, du kan spørge Google Assistent om vedrørende at afspille YouTube-videoer på fjernsyn via din højttaler eller skærm:

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Afspil generelle videoer fra tv-serier, YouTube-kanaler eller kunstnere "Afspil [kunstner] på [navn på tv]"
"Afspil videoer fra [YouTube-kanal] på [navn på tv]"
"Afspil videoer fra [tv-serie] på [navn på Chromecast]"
Afspil bestemte videoer eller sange "Afspil trailer for [videonavn] på [navn på tv]"
"Afspil [navn på sang] på [navn på tv]"
Afspil videoer efter kategori "Afspil videoer om [emne] på [navn på tv]"

Slå undertekster til

Slå undertekster fra

"Aktivér undertekster"
"Slå undertekster til"
"Undertekster til"
"Undertekster aktiveret"

"Deaktiver undertekster"
"Slå undertekster fra"
"Undertekster fra"
"Undertekster deaktiveret"

Slå undertekster til for et bestemt sprog

Bemærk! Udbuddet af understøttede sprog afhænger af indholdsudbyderen og videotitlen.

"Aktivér undertekster på [sprog]"

Hvis du vil styre videoer på en fjernenhed, skal du føje "på [enhedsnavn]" til en af de grundlæggende stemmekommandoer til musik. "Sæt på pause på [enhedsnavn]"
"Genoptag på [enhedsnavn]"
"Spring over på [enhedsnavn]"
"Stop på [enhedsnavn]"

Hvis du kun har én tilknyttet Cast-enhed, der understøtter stemmestyring, behøver du ikke sige navnet på din enhed i kommandoen. Du kan i stedet sige "Hey Google, … <på fjernsynet>" eller "Hey Google, … <på Chromecast>."

Andre måder at styre video på

I Google Home-appen
  1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter .
  4. Tryk på den aktuelle mediesession for at se:
    • Afspilningsknapper
    • Lydstyrkeindstilling (medier og Google Assistent)
    • Valg af afspilningsenhed

Du kan se følgende oplysninger for den aktuelle musiksession i medieafspilleren:

• Indholdsudbyder
  • Titel (navn på sang, navn på afsnit eller program på radiostation)
  • Kunstner (hvis tilgængelig)
  • Samling (playliste, album, seriesæson eller radiostation (hvis tilgængelig))

Du kan også styre fjernenheden, sætte den på pause eller genstarte og stoppe den via enhedskortet.

Løs problemer

Har du brug for hjælp? Prøv disse fejlfindingstrin
  1. Sørg for, at du har tilknyttet dine enheder korrekt, bl.a.:
    1. Cast-enhed understøtter stemmestyring og har Cast-version 1.32 eller nyere.
    2. Du har tilknyttet enhederne via Google Home-appen:
      1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
      2. Tryk på din konto.
      3. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

4. Tryk på Indstillinger for Assistent  Enheder. Du får vist en liste over alle tilknyttede enheder.
  2. Navngiv din højttaler/skærm og dine Chromecast-enheder eller enheder med indbygget Chromecast

Følg disse tips, når du navngiver dine enheder, for at sikre, at afspilningen på dit fjernsyn fungerer:

1. Sørg for, at din højttaler/skærm og din Chromecast eller dine enheder med indbygget Chromecast har forskellige navne, og undgå at bruge de samme ord i navnene. Dette hjælper din højttaler eller skærm med at forstå din kommando korrekt og afspille indhold på den rigtige enhed.
      1. ​God idé:
        • Kald din højttaler eller skærm "Stuen"
        • Kald din Chromecast "Fællesfjernsynet"
      2. Acceptabel løsning:
        • Kald din højttaler eller skærm "Home-enheden i stuen"
        • Kald din Chromecast "Fjernsynet i stuen"
    2. Sørg for, at navnet er nemt at udtale.
    3. Undgå at bruge emoji eller specialtegn.
    4. Sådan ændrer du navnet på din Chromecast eller højttaler og skærm:
      1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
      2. Tryk på Favoritter eller Enheder
      3. Hold enhedens felt nede og så øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Enhedsoplysninger og så Enhedens navn
      4. Slet det nuværende navn, og angiv det nye navn. Tryk på Gem.
  3. Hvis stemmekommandoer tilsyneladende ikke længere styrer dine eksterne enheder, eller du får svaret "der afspilles ikke noget", skal du være mere specifik i din anmodning ved at føje "… på <enhedsnavn>" til din anmodning. Dette sætter fokus på mediefilen igen og giver dig mulighed for at styre enheden bedre.
  4. Prøv at føje "videoer" eller "trailere"  til anmodningen. Eksempler: "Afspil sjove videoer på fjernsynet" eller "Afspil filmtrailere på fjernsynet".
  5. Hvis du får en fejlmeddelelse som f.eks. "Jeg kan kun afspille videoer ved hjælp af Chromecast eller Cast-kompatible fjernsyn", kan du prøve at omdøbe dine enheder.