Hidas päivityksen lataus joillain Wi-Fi-reitittimillä

STBC-koodaus on valinnainen ominaisuus 802.11AC:ssa. Sen avulla lähetin voi lähettää monta kopiota tietovirroista useiden antennien kautta. Se myös antaa vastaanottajan valita parhaan tietojen kopion useiden vaihtoehtojen joukosta, jotta luotettavuus olisi mahdollisimman hyvä. Chromecastilla (2015) ja Chromecast Audiolla on yhteensopivuusongelma joidenkin 802.11AC-reitittimien kanssa, jotka käyttävät tätä ominaisuutta 5 GHz:n Wi-Fi-verkossa. Tämä saattaa johtaa ensimmäisen OTA (Over the Air Update) -päivityksen hitaaseen lataamiseen.

Jos reitittimesi on alla olevassa luettelossa, palauta Chromecastisi tai Chromecast Audiosi tehdasasetukset ja määritä laite uudelleen käyttämällä 2,4 GHz:n Wi-Fiä. Kun määritys on tehty ja päivitys on valmis, voit vaihtaa Chromecastin tai Chromecast Audion takaisin 5 GHz:n Wi-Fi-verkkoon Google Home ‑sovelluksen avulla.

• TPLink Archer C7 v1/v2
  • Netgear R6100/6200/6300
  • Asus RT_AC66U, RT_AC68W
  • Buffalo WZR_D1800H