Forsinkelse i forbindelse med download af opdateringen på bestemte Wi-Fi-routere

STBC (Space-Time Block Coding) er en valgfri funktion i 802.11AC. Den gør det muligt for en sender at sende flere kopier af datastrømme, der anvender det samme antal antenner. Den giver også senderen mulighed for at vælge den bedste kopi af dataene blandt disse forskellige kopier for at forbedre stabiliteten. Der er et tværfunktionelt problem mellem Chromecast (2015) og Chromecast Audio, og visse modeller af 802.11AC-routere, der anvender denne funktion på et 5 GHz Wi-Fi-netværk. Dette kan medføre nedsat hastighed ved download af den indledende Over the Air-opdatering.

Hvis din router findes på listen nedenfor, kan du gendanne fabriksindstillingerne for din Chromecast eller Chromecast Audio og omkonfigurere på et 2,4 GHz Wi-Fi-netværk. Når du har gennemført konfigurationen og opdateringen, kan du skifte tilbage til et 5 GHz Wi-Fi-netværk for din Chromecast eller Chromecast Audio ved hjælp af Google Home-appen.

• TPLink Archer C7 v1/v2
  • Netgear R6100/6200/6300
  • Asus RT_AC66U, RT_AC68W
  • Buffalo WZR_D1800H