Chromecast-oppdateringen tar lengre tid enn forventet

Det kan hende du må oppdatere enheten til den nyeste programvareversjonen før du kan bruke de nyeste og beste funksjonene som er tilgjengelige for Chromecast. Oppdateringen kan ta opptil ti minutter.

For å oppdatere, følg fremgangsmåten nedenfor:

• Sjekk at TV-en er på.
  • Sjekk at Chromecasten er koblet skikkelig til HDMI-inngangen på TV-en.
  • Sjekk at Chromecasten er koblet skikkelig til strømforsyningen, og at strømforsyningen er koblet til stikkontakten.

Se på TV-skjermen for å sjekke statusen for oppdateringen.

Oppdateringen installeres fortsatt på TV-en

Når oppdateringen installeres, vises et blått skjermbilde med en spinner på TV-en. Ved siden av spinneren ser du den prosentvise fremgangen i gult. Vent til oppdateringen er installert.

Når Chromecasten er ferdig oppdatert, ser du meldingen «Klar til å caste» på TV-en. Du kan også se Chromecasten på enhetslisten i Google Home-appen.

Meldingen «Laster ned / henter oppdateringen» vises lenge

Hvis nedlastingen går fremover, men prosessen går tregt, bør du gi den 20–30 minutter til å gjøre seg ferdig. Det kan hende det er internetthastigheten din som er treg. Hvis nedlastingen står fast på en viss prosent i lang tid, kan det være noe galt i ruterinnstillingene. Det finnes et kjent problem med visse ruterkonfigurasjoner som kan føre til treg nedlasting. Finn ut mer om disse ruterne.

Kontakt oss