Opdateringen af Chromecast tager længere tid end forventet

Hvis du vil have de nyeste og bedste funktioner, der er tilgængelige på Chromecast, skal din enhed være opdateret til den nyeste version af softwaren. Opdateringen kan tage op til 10 minutter.

Følg denne vejledning for at sikre, at opdateringen lykkes:

• Sørg for, at dit fjernsyn er tændt.
  • Sørg for, at din Chromecast er korrekt tilsluttet fjernsynets HDMI-indgang.
  • Sørg for, at din Chromecast er korrekt tilsluttet strømforsyningen, og at strømforsyningen er tilsluttet stikkontakten.

Se status for opdateringen på din fjernsynsskærm.

Opdateringen stadig er ved at blive installeret på fjernsynet

Når opdateringen installeres, vises en blå skærm på fjernsynet med en spinner, og ud for den er status angivet i procent med gul farve Vent på, at opdateringen installeres.

Når din Chromecast er blevet opdateret, får du meddelelsen "Klar til at caste" på fjernsynet, og Chromecast-enheden vises på listen over enheder i Google Home-appen.

Meddelelsen "Downloader opdatering" eller "Henter opdatering" vises i lang tid

Hvis downloaden skrider langsomt frem, skal du vente 20-30 minutter, mens downloadprocessen afsluttes. Det er muligt, at din internethastighed er lav. Hvis downloaden sidder fast ved en bestemt procentangivelse i lang tid, er der muligvis noget galt med dine routerindstillinger. Der er et kendt problem med visse routerkonfigurationer, som kan medføre langsomme downloads. Få flere oplysninger om disse routere.

Kontakt os